Duurzame reizen Thailand

Wil je tijdens je reis naar Thailand op de groene tour? Hieronder vind je aanbieders van duurzame reizen naar Thailand.

Djoser

Wil jij tijdens je rondreis door Thailand graag een steentje bijdragen aan duurzame ontwikkelingen in het land? Kies dan voor een vakantie van Djoser. Wij richten onze blik op de toekomst en streven ernaar om duurzame projecten en de lokale economie van onze vakantiebestemmingen te steunen. Zo leveren we een bijdrage aan het natuur- en cultuurbehoud van Thailand.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

PANGEA Travel

Bij PANGEA Travel bepaalt u zelf in hoeverre u tijdens uw vakantie in Thailand met duurzaam reizen bezig wilt zijn. Wij stellen alle reizen op maat samen en kunnen, indien u dat wenst, duurzame accommodaties en een bezoek aan lokale projecten in Thailand verzorgen. Dankzij onze persoonlijke benadering zijn de mogelijkheden eindeloos!

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Local Hero Travel

Een complete en comfortabele rondreis Thailand van noord naar zuid in 3 weken, waarbij je steeds lang genoeg op de juiste plaatsen bent? Je slaapt in verzorgde, kleinschalige hotels en guesthouses met ontbijt. Local Hero Henk, jouw Thailand reisspecialist ter plaatse, regelt het voor je. Een streetsafari in Bangkok, fietsen langs de tempels van Ayuttaya en raften in Chiang Mai. Natuurlijk sla je ook nog je handdoek uit op een tropisch strand. Onze local Hero Henk helpt je bij het plannen van je reis en is je 24/7 back-up ter plaatse.

bekijk alle reizen van Local Hero Travel Best geboekte reizen

Je reis begint op ZuidoostAzie.nl

Praktische tips

Sponsors