Duurzame reizen Thailand

Wil je tijdens je reis naar Thailand op de groene tour? Hieronder vind je aanbieders van duurzame reizen naar Thailand.

Djoser

Wil jij tijdens je rondreis door Thailand graag een steentje bijdragen aan duurzame ontwikkelingen in het land? Kies dan voor een vakantie van Djoser. Wij richten onze blik op de toekomst en streven ernaar om duurzame projecten en de lokale economie van onze vakantiebestemmingen te steunen. Zo leveren we een bijdrage aan het natuur- en cultuurbehoud van Thailand.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

PANGEA Travel

Bij PANGEA Travel bepaalt u zelf in hoeverre u tijdens uw vakantie in Thailand met duurzaam reizen bezig wilt zijn. Wij stellen alle reizen op maat samen en kunnen, indien u dat wenst, duurzame accommodaties en een bezoek aan lokale projecten in Thailand verzorgen. Dankzij onze persoonlijke benadering zijn de mogelijkheden eindeloos!

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Duurzaam toerisme is een breed begrip en is op veel verschillende manieren in te vullen. Dimsum Reizen kiest ervoor om de nadruk te leggen op de sociale structuur van de lokale bevolking van Thailand. We weten dat onze reis hier een impact op heeft. Samen met lokale agenten doen we hard ons best om ervoor te zorgen dat deze impact positief is!

Je reis begint op ZuidoostAzie.nl

Praktische tips

Sponsors