Krabi

Krabi

door Getaway Travel

Voor de meeste reizigers is Krabi een toegangspoort naar hotspots in de omgeving, zoals Ao Nang, Railay Beach, Koh Phi Phi en Koh Lanta. Er is dan ook niet veel te doen in Krabi. Het plaatsje is niet veel meer dan een lange strip met reisbureaus, restaurants, hotels, winkels met souvernirs en goedkope kleding.

Omgeving

Wat Krabi aantrekkelijk maakt zijn goede restaurants en de prachtige omgeving. In de groenblauwe zee liggen indrukwekkende, groene rotsen waarlangs je mooie boot- en zeekajaktochten kunt maken. Maar je kunt ook relaxen op de witte stranden of cultuursnuiven in de bijzondere Wat Tham Seua.

ZELF NAAR Krabi?

Bekijk alle 26 reizen naar Krabi

Ook kun je vanuit Krabi rotsklimmen op de kliffen die loodrecht uit het water omhoog rijzen. Een waanzinnig mooie ervaring: je hebt hier geen gewone heuvels en bergen onder je, maar een turquoise oceaan. Wil je een wat rustiger meer afgelegen strand, ga dan naar Hat Noppharat Thara op ongeveer twintig minuten lopen vanuit Krabi's centrum.

Vanuit Bangkok gaan er bussen en minivans naar Krabi. Je kunt ook vliegen. Er gaan diverse lowcosters van Bangkok en andere Thaise steden naar Krabi.

Reizen Krabi

Specialisten Thailand

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner
Sponsors