Visum en paspoort Thailand

Visum en paspoort Thailand

Een belangrijke stap bij het voorbereiden van je reis naar Thailand is het regelen van je visum. Je wilt immers niet aan de poorten van het paradijs geweigerd worden, toch? Hieronder vind je de belangrijkste zaken die je moet weten om jouw visumaanvraag voor Thailand snel en goed af te ronden.

Heb ik voor Thailand een visum nodig?

Dat hangt af van de lengte van je verblijf. Als je langer dan dertig dagen in Thailand door wilt brengen, heb je een toeristenvisum nodig. Een visum met enkele inreis is drie maanden geldig, een visum met dubbele inreis of drie inreizen zes maanden.

ZELF NAAR Thailand?

Bekijk alle 147 reizen naar Thailand

Heb je het visum van tevoren aangevraagd? Dan mag je maximaal zestig dagen in Thailand verblijven. Het is mogelijk om het visum met nog dertig dagen te verlengen. Hiervoor moet je je melden bij het plaatselijke immigratiekantoor. Kijk voor verdere informatie op VisumCentrale.nl.

Visumaanvraag Thailand

Om je visumaanvraag in te kunnen dienen, moet je onder meer een overzicht van je reisarrangement tonen aan de ambassade of het consulaat van Thailand. Daarom moet je je vliegticket regelen voordat je het visum aan kunt vragen. In de meeste gevallen duurt het ongeveer vier werkdagen voordat je visumaanvraag is afgerond. Kijk voor verdere informatie op VisumCentrale.nl.

Belangrijke documenten voor visum Thailand

Je paspoort moet minstens tot zes maanden na aankomst in Thailand geldig zijn. Op VisumCentrale.nl lees je welke documenten je nog meer moet aanleveren om je visumaanvraag voor Thailand compleet te maken.

Reizen Thailand

Specialisten Thailand

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner
Sponsors