Like ons op Facebook

Reizen op maat Thailand

Maatreizen Thailand? Hieronder een overzicht van Thailand specialisten die reizen op maat aanbieden.

Maatreizen Thailand? Hieronder een overzicht van Thailand specialisten die reizen op maat aanbieden.

Thailand Online

Thailand online is onderdeel van Riksja Travel (anvr/sgr). Je kunt bij ons zelf je reis op maat maken met behulp van bouwstenen als 'River and the Railway' en 'Nemo's en poederzand'. Je overnacht in kleinschalige, authentieke hotelletjes en cottages die passen bij de sfeer van een rondreis door Thailand. Achter de website zitten reisspecialisten die zelf in Thailand zijn geweest en helpen je graag met jouw droomreis. 

Tenzing Travel Asia

De prachtige strandbestemmingen van Thailand combineren met een jungle safari? Bij Tenzing Travel Asia kan het allemaal. Geef uw wensen door aan onze reisspecialisten en zij zullen de ideale reis voor u samenstellen. Tenzing Travel is lid van SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds en uitgeroepen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’ tijdens de Vakantie Awards 2017.

Djoser

Een maatreis naar Thailand van Djoser combineert keuzevrijheid met professionele en ervaren ondersteuning bij het plannen van je reis. Aan de hand van jouw ideeën en input stellen wij een unieke rondreis door Thailand samen voor jouw en je vrienden, familie of collega’s. Op onze website vind je alvast wat voorbeeldreizen om bij weg te dromen!

NRV

NRV is een directseller die zich specialiseert in het organiseren van reizen naar bestemmingen in Thailand. U kunt bij NRV terecht voor maatreizen naar Thailand. Reizen met NRV is absoluut een onvergetelijke ervaring. NRV hanteert het motto 'we bieden alleen aan wat we zelf leuk vinden'. 

Namasté Reizen

Namasté Reizen is een reisorganisatie gespecialiseerd in reizen op maat naar Thailand en allerlei andere bestemmingen in Azië. Een reis op maat betekent voor ons een reis die geheel voldoet aan uw wensen en ideeën. Wij nemen er graag de tijd voor u een goed advies te geven. Wij doen dit uit eigen ervaring want we bezoeken Thailand regelmatig, op zoek naar bijzondere plekken, sfeervolle accommodaties en lekkere restaurantjes. Vraag via onze website vrijblijvend een uitgebreid voorstel aan. 

Rama Tours Holland

Kies voor een unieke reis met Rama Tours Holland en laat uw vakantie op maat samenstellen door onze reisexperts. Wij putten uit onze eigen reiservaring in Thailand om u te helpen bij het vinden en boeken van de ideale reis. Uw persoonlijke voorkeuren staan voorop en vormen de basis van uw reis. Laat ons weten wat u wilt zien en doen in Thailand en wij stellen een prachtige reis voor u samen.

Smaragd Reizen

Met een rondreis op maat van Smaragd Reizen bepaalt u zelf welke highlights van Thailand u wilt bezoeken. Of dat nu Bangkok, Chiang Mai of Phuket is, u beslist! Alles is mogelijk. Smaragd Reizen gebruikt haar expertise graag om u te helpen met het uitstippelen van uw droomvakantie in Thailand.

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt individuele reizen op maat naar de mooiste bestemmingen in Thailand. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route samen door een of meerdere bestemmingen in de regio, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië.

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner