Reizen op maat Thailand

Maatreizen Thailand? Hieronder een overzicht van Thailand specialisten die reizen op maat aanbieden.

Riksja Thailand

Geen kant-en-klare pakketreizen, maar een individuele rondreis die geheel wordt toegespitst op jouw wensen. Wij, de bestemmingsexperts van Riksja Thailand, horen graag hoe jij het liefste reist en adviseren je op basis van onze eigen ervaring. Wil je relaxen op een tropisch eiland, hiken door de jungle of eeuwenoude koningssteden bezoeken? Het kan allemaal en nog veel meer.

Evaneos

Profiteer van het grote, internationale netwerk van Evaneos en boek een unieke op maat gemaakte rondreis naar Thailand. Wij brengen u direct in contact met een reisagent in Thailand die samen met u aan de slag gaat om uw droomreis samen te stellen. U boekt uw reis ook direct bij het plaatselijke reisbureau, zonder extra toeslagen.

Travelnauts

Travelnauts verzorgt uitsluitend verre reizen voor gezinnen op maat. Geen twee gezinnen zijn hetzelfde en daarom hebben wij geen standaardreizen. Hotelkamers met een tussendeur, bijzondere hobby’s, extra privacy of een Thaise kookcursus? Dat kan. Travelnauts is expert in verre gezinsreizen en alle reizen worden volledig op maat gemaakt. Voor uw gezin.

Djoser

Een maatreis naar Thailand van Djoser combineert keuzevrijheid met professionele en ervaren ondersteuning bij het plannen van je reis. Aan de hand van jouw ideeën en input stellen wij een unieke rondreis door Thailand samen voor jouw en je vrienden, familie of collega’s. Op onze website vind je alvast wat voorbeeldreizen om bij weg te dromen!

NRV

Kies voor de optie ‘Zelf Samenstellen’ van NRV en bepaal zelf welke steden, regio’s en bezienswaardigheden van Thailand u bezoekt tijdens uw vakantie. Ons eenvoudige stappenplan zorgt ervoor dat u zonder veel moeite uw reis zelf online kunt uitstippelen. Hulp of inspiratie nodig? Neem contact op met onze ervaren reisspecialisten. Zij adviseren u graag.

Van Verre Reizen

Je kunt in Thailand alle kanten op met een reis op maat. Je begint vrijwel altijd in Bangkok waar je eerste avonturen beginnen. Daarna bijvoorbeeld naar Chiang Mai voor een trekking door de bergen of ga je eerst naar Ayutthaya? Ga zeker naar het Khao Sok National Park in het zuiden met aansluitend een strandverblijf. Onze Thailand-specialist helpt je graag met jouw reis!

Smaragd Reizen

Met een rondreis op maat van Smaragd Reizen bepaalt u zelf welke highlights van Thailand u wilt bezoeken. Of dat nu Bangkok, Chiang Mai of Phuket is, u beslist! Alles is mogelijk. Smaragd Reizen gebruikt haar expertise graag om u te helpen met het uitstippelen van uw droomvakantie in Thailand.

Je reis begint op ZuidoostAzie.nl

Praktische tips

Sponsors