Reizen op maat Thailand

Maatreizen Thailand? Hieronder een overzicht van Thailand specialisten die reizen op maat aanbieden.

Riksja Thailand

Geen kant-en-klare pakketreizen, maar een individuele rondreis die geheel wordt toegespitst op jouw wensen. Wij, de bestemmingsexperts van Riksja Thailand, horen graag hoe jij het liefste reist en adviseren je op basis van onze eigen ervaring. Wil je relaxen op een tropisch eiland, hiken door de jungle of eeuwenoude koningssteden bezoeken? Het kan allemaal en nog veel meer.

Djoser

Een maatreis naar Thailand van Djoser combineert keuzevrijheid met professionele en ervaren ondersteuning bij het plannen van je reis. Aan de hand van jouw ideeën en input stellen wij een unieke rondreis door Thailand samen voor jouw en je vrienden, familie of collega’s. Op onze website vind je alvast wat voorbeeldreizen om bij weg te dromen!

Van Verre Reizen

Je kunt in Thailand alle kanten op met een reis op maat. Je begint vrijwel altijd in Bangkok waar je eerste avonturen beginnen. Daarna bijvoorbeeld naar Chiang Mai voor een trekking door de bergen of ga je eerst naar Ayutthaya? Ga zeker naar het Khao Sok National Park in het zuiden met aansluitend een strandverblijf. Onze Thailand-specialist helpt je graag met jouw reis!

Local Hero Travel

Je Thailand rondreis zelf samenstellen? Met een lokale reisspecialist? Bij Local Hero Travel brengen wij je rechtstreeks in contact met local Hero Henk, onze Thailand reisexpert. Samen met Henk stel je je eigen individuele droomreis samen. Bezoek de tempels van Ayuttaya, maak een bergstamtrekking in Chiang Mai, vaar op een bamboeraft en kom bij op een tropisch eiland. Onze local Hero Henk kan het voor je regelen, je boekt veilig met ANVR & de SGR garanties.

Je reis begint op ZuidoostAzie.nl

Praktische tips

Sponsors