Reizen op maat Thailand

Maatreizen Thailand? Hieronder een overzicht van Thailand specialisten die reizen op maat aanbieden.

Riksja Thailand

Geen kant-en-klare pakketreizen, maar een individuele rondreis die geheel wordt toegespitst op jouw wensen. Wij, de bestemmingsexperts van Riksja Thailand, horen graag hoe jij het liefste reist en adviseren je op basis van onze eigen ervaring. Wil je relaxen op een tropisch eiland, hiken door de jungle of eeuwenoude koningssteden bezoeken? Het kan allemaal en nog veel meer.

Evaneos

Het land van de glimlach wacht op je. Bij Evaneos ontwerp je zelf de Thailand-reis van je dromen, met de hulp van een lokale reisexpert. Hoe dat in zijn werk gaat? Evaneos brengt je in contact met een van de reisbureaus binnen ons netwerk. Jij vertelt wat je graag wilt doen - de jungle ontdekken, bruisend Bangkok zien of ontspannen op een eiland. Vervolgens maakt jouw reisagent een programma op maat dat volledig aan je verwachtingen voldoet.

Travelnauts

Travelnauts verzorgt uitsluitend verre reizen voor gezinnen op maat. Geen twee gezinnen zijn hetzelfde en daarom hebben wij geen standaardreizen. Hotelkamers met een tussendeur, bijzondere hobby’s, extra privacy of een Thaise kookcursus? Dat kan. Travelnauts is expert in verre gezinsreizen en alle reizen worden volledig op maat gemaakt. Voor uw gezin.

Djoser

Een maatreis naar Thailand van Djoser combineert keuzevrijheid met professionele en ervaren ondersteuning bij het plannen van je reis. Aan de hand van jouw ideeën en input stellen wij een unieke rondreis door Thailand samen voor jouw en je vrienden, familie of collega’s. Op onze website vind je alvast wat voorbeeldreizen om bij weg te dromen!

Van Verre Reizen

Je kunt in Thailand alle kanten op met een reis op maat. Je begint vrijwel altijd in Bangkok waar je eerste avonturen beginnen. Daarna bijvoorbeeld naar Chiang Mai voor een trekking door de bergen of ga je eerst naar Ayutthaya? Ga zeker naar het Khao Sok National Park in het zuiden met aansluitend een strandverblijf. Onze Thailand-specialist helpt je graag met jouw reis!

Je reis begint op ZuidoostAzie.nl

Praktische tips

Sponsors