Like ons op Facebook

Rondreis Thailand

Alles weten over reizen in Thailand? In deze sectie vind je alle informatie die je nodig hebt voor jouw vakantie naar Thailand.

Alles weten over reizen in Thailand? In deze sectie vind je alle informatie die je nodig hebt voor jouw vakantie naar Thailand.

Thailand Online

Thailand online is onderdeel van Riksja Travel (anvr/sgr). Je kunt bij ons zelf je reis samenstellen met behulp van bouwstenen als 'River and the Railway' en 'Nemo's en poederzand'. Je overnacht in kleinschalige, authentieke hotelletjes en cottages die passen bij de sfeer van Thailand. Achter de website zitten reisspecialisten die zelf in Thailand zijn geweest en helpen je graag met jouw droomreis.

Tenzing Travel Asia

De specialisten van Tenzing Travel Asia stellen voor u graag een fantastische rondreis door Thailand samen. Bruisend Bangkok kunt u moeiteloos combineren met wandelen door de nationale parken of een ontmoeting met een van de bergvolkeren. U gaat onbezorgd op reis want Tenzing Travel is lid van SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds en uitgeroepen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’ tijdens de Vakantie Awards 2017.

bekijk alle reizen van Tenzing Travel Asia Best geboekte reizen

Djoser

Geniet van het veelzijdige Thailand tijdens een van de rondreizen van Djoser. We stellen een divers reisprogramma samen en schakelen ter plaatste een lokale gids in die je graag meeneemt naar de mooiste bezienswaardigheden van Thailand. Benieuwd naar onze reizen? Kijk dan eens op onze website.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim rondreis aanbod naar Thailand. FOX biedt naast rondreizen naar Thailand tevens groepsreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum. 

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NRV

Bij NRV kunt u kiezen voor rondreizen naar Thailand in de vorm van groepsreizen of privé-rondreizen. Tijdens de groepsreizen wordt u begeleid door Nederlandssprekende reisleiding en tijdens onze privé-rondreizen reist u met uw eigen Engelstalige privé chauffeur. 

bekijk alle reizen van NRV Best geboekte reizen

Rama Tours Holland

Bij Rama Tours Holland is geen enkele rondreis door Thailand hetzelfde. Wij stemmen een reis af op uw persoonlijke wensen en verzekeren u van een unieke rondreis met een persoonlijk karakter. Laat ons weten welke delen en bezienswaardigheden van Thailand u graag wilt bezoeken en dan gaan wij aan de slag om een droomreis voor u te creëren.

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen

Smart Thailand

Bangkok by night... op z'n Hollands op de fiets naar tempels. Daarna 's morgens vroeg snorkelen in de droombaai uit The Beach. Aan jou de keus hoe je de highlights wilt zien. Wel voor een scherpe prijs en ter plekke zit je langer op 1 plek, zodat je lekker de tijd hebt om te doen waar jij zin in hebt... 

Sawadee

Wie met Sawadee naar Thailand reist, kan rekenen op uitgebreide kennis en ervaring van ruim 30 kantoormedewerkers en meer dan 160 reisbegeleiders. Al 26 jaar! Wij gaan daarbij verder dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Ontdek wat de rondreizen van Sawadee zo speciaal maakt. 

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt rondreizen naar de mooiste bestemmingen in Thailand. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië. 

Smaragd Reizen

Of u nu wilt citytrippen in Bangkok, avontuurlijke trektochten wilt maken of wilt genieten van de zon op de paradijselijke eilanden, Smaragd Reizen zorgt ervoor dat uw rondreis door Thailand onvergetelijk wordt. Smaragd Reizen organiseert groepsreizen, strandvakanties en reizen naar specifieke regio’s in Thailand, maar kan ook een volledig op maat gemaakte reis door Thailand voor u regelen. 

De Jong Intra Vakanties

Haal het meeste uit uw rondreis door Thailand met De Jong Intra Vakanties. Tijdens uw vakantie door Thailand komen alle highlights aan bod: van hoofdstad Bangkok tot de prachtige witte stranden en de oude koningssteden Ayutthaya en Sukhothai. De Jong Intra Vakanties zorgt voor een volledig verzorgde rondreis waarbij kwaliteit en veiligheid voor de beste prijs centraal staan. 

Like deze pagina

Praktische tips

Sponsors