Like ons op Facebook

Rondreis Thailand

Alles weten over reizen in Thailand? In deze sectie vind je alle informatie die je nodig hebt voor jouw vakantie naar Thailand.

Alles weten over reizen in Thailand? In deze sectie vind je alle informatie die je nodig hebt voor jouw vakantie naar Thailand.

Thailand Online

Thailand online is onderdeel van Riksja Travel (anvr/sgr). Je kunt bij ons zelf je reis samenstellen met behulp van bouwstenen als 'River and the Railway' en 'Nemo's en poederzand'. Je overnacht in kleinschalige, authentieke hotelletjes en cottages die passen bij de sfeer van Thailand. Achter de website zitten reisspecialisten die zelf in Thailand zijn geweest en helpen je graag met jouw droomreis.

Tenzing Travel Asia

De specialisten van Tenzing Travel Asia stellen voor u graag een fantastische rondreis door Thailand samen. Bruisend Bangkok kunt u moeiteloos combineren met wandelen door de nationale parken of een ontmoeting met een van de bergvolkeren. U gaat onbezorgd op reis want Tenzing Travel is lid van SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds en uitgeroepen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’ tijdens de Vakantie Awards 2017.

Actie: ontvang een gratis Dominicus Reisgids bij uw boeking! 

bekijk alle reizen van Tenzing Travel Asia Best geboekte reizen

Djoser

Ver weg of dichtbij, met Djoser zit je altijd goed. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van groepsrondreizen en kennen de wereld inmiddels op ons duimpje. Je mooiste reis naar Thailand maak je met Djoser! Bij Djoser kun je kiezen uit een ruim aanbod rondreizen naar meer dan honderd bestemmingen wereldwijd. Met 'de andere manier van reizen' combineer je vrijheid met het gemak van goed geregeld vervoer en verblijf! 

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim rondreis aanbod naar Thailand. FOX biedt naast rondreizen naar Thailand tevens groepsreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum. 

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NRV

Bij NRV kunt u kiezen voor rondreizen naar Thailand in de vorm van groepsreizen of privé-rondreizen. Tijdens de groepsreizen wordt u begeleid door Nederlandssprekende reisleiding en tijdens onze privé-rondreizen reist u met uw eigen Engelstalige privé chauffeur. 

bekijk alle reizen van NRV Best geboekte reizen

Smart Thailand

Bangkok by night... op z'n Hollands op de fiets naar tempels. Daarna 's morgens vroeg snorkelen in de droombaai uit The Beach. Aan jou de keus hoe je de highlights wilt zien. Wel voor een scherpe prijs en ter plekke zit je langer op 1 plek, zodat je lekker de tijd hebt om te doen waar jij zin in hebt... 

Sawadee

Wie met Sawadee naar Thailand reist, kan rekenen op uitgebreide kennis en ervaring van ruim 30 kantoormedewerkers en meer dan 160 reisbegeleiders. Al 26 jaar! Wij gaan daarbij verder dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Ontdek wat de rondreizen van Sawadee zo speciaal maakt. 

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Smaragd Reizen

Of u nu wilt citytrippen in Bangkok, avontuurlijke trektochten wilt maken of wilt genieten van de zon op de paradijselijke eilanden, Smaragd Reizen zorgt ervoor dat uw rondreis door Thailand onvergetelijk wordt. Smaragd Reizen organiseert groepsreizen, strandvakanties en reizen naar specifieke regio’s in Thailand, maar kan ook een volledig op maat gemaakte reis door Thailand voor u regelen. 

Rama Tours Holland

Reizen met een persoonlijk karakter! Rama Tours Holland is een reisorganisatie gespecialiseerd in rondreizen naar Thailand en andere landen in Zuidoost-Azië. Bij Rama Tours Holland bent u verzekerd van een geheel verzorgde en tevens unieke en op uw persoonlijke wensen afgestemde vakantie. Wij adviseren, u beslist! 

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen

De Jong Intra Vakanties

Haal het meeste uit uw rondreis door Thailand met De Jong Intra Vakanties. Tijdens uw vakantie door Thailand komen alle highlights aan bod: van hoofdstad Bangkok tot de prachtige witte stranden en de oude koningssteden Ayutthaya en Sukhothai. De Jong Intra Vakanties zorgt voor een volledig verzorgde rondreis waarbij kwaliteit en veiligheid voor de beste prijs centraal staan. 

Like deze pagina

Praktische tips

Sponsors