Rondreis Thailand

Alles weten over reizen in Thailand? In deze sectie vind je alle informatie die je nodig hebt voor jouw vakantie naar Thailand.

Riksja Thailand

Een perfect gepland avontuur door Thailand begint bij Riksja. Van tropische eilanden en groene jungle naar eeuwenoude koningssteden en traditionele stammen: jij kiest wat je wilt doen, wij regelen vervoer, slaapplekken en gave activiteiten. Onderweg slaap je in junglelodges, strandbungalows en drijvende huisjes. Je reist zelfstandig, maar met een ingebouwd vangnet. Ideaal, toch?

bekijk alle reizen van Riksja Thailand Best geboekte reizen

Djoser

Geniet van het veelzijdige Thailand tijdens een van de rondreizen van Djoser. We stellen een divers reisprogramma samen en schakelen ter plaatste een lokale gids in die je graag meeneemt naar de mooiste bezienswaardigheden van Thailand. Benieuwd naar onze reizen? Kijk dan eens op onze website.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

ANWB Vakantie

Proef de Thaise keuken, bezoek het Koninklijk Paleis, fiets door de drukke straten van Bangkok en geniet van de zon op tropische stranden en eilanden. ANWB Vakantie laat je graag de mooiste highlights van Thailand zien tijdens een avontuurlijke, maar vooral ook comfortabele rondreis. Bekijk onze website voor ons volledige aanbod aan groepsrondreizen, singlereizen en individuele rondreizen.

bekijk alle reizen van ANWB Vakantie Best geboekte reizen

Sawadee

Race in een tuk tuk door het chaotische verkeer van hoofdstad Bangkok, fiets langs groene rijstvelden en tempels en vaar in een bootje tussen een drijvende markt. De reismogelijkheden in Thailand zijn enorm divers en hetzelfde geldt voor de rondreizen van Sawadee. Je kunt bij ons kiezen uit diverse reisprogramma’s en routes en je bezoek aan Thailand eventueel combineren met een reis naar Cambodja. Bekijk alle mogelijkheden op onze website.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Van Verre Reizen

Van Verre Reizen verzorgt rondreizen naar de mooiste bestemmingen in Thailand. Door eigen reiservaringen kennen we Thailand erg goed. Bezoek tijdens je rondreis de talrijke tempels en ruïnes en ga op ontdekkingstocht in de schitterende natuurgebieden. Neem een kijkje op de website van Van Verre Reizen voor alle Thailand rondreizen.

bekijk alle reizen van Van Verre Reizen Best geboekte reizen

Local Hero Travel

Bij Local Hero Travel brengen wij je in contact met onze lokale reisspecialist in Thailand. Local Hero Henk helpt je bij het samenstellen van jouw ideale Thailand rondreis. Samen met hem bepaal je de leukste reisroute en wat je onderweg wilt zien en doen. Je overnacht in kleinschalige hotels en uniek gelegen guesthouses, zo krijgt je reis echt een lokaal tintje. Niet alleen vooraf, maar ook tijdens je reis, is Henk je 24/7 back-up ter plaatse.

bekijk alle reizen van Local Hero Travel Best geboekte reizen

Je reis begint op ZuidoostAzie.nl

Praktische tips

Sponsors