Like ons op Facebook

Rondreis Thailand

Alles weten over reizen in Thailand? In deze sectie vind je alle informatie die je nodig hebt voor jouw vakantie naar Thailand.

Alles weten over reizen in Thailand? In deze sectie vind je alle informatie die je nodig hebt voor jouw vakantie naar Thailand.

Thailand Online

Een perfect gepland avontuur door Thailand begint bij Riksja. Van tropische eilanden en groene jungle naar eeuwenoude koningssteden en traditionele stammen: jij kiest wat je wilt doen, wij regelen vervoer, slaapplekken en gave activiteiten. Onderweg slaap je in junglelodges, strandbungalows en drijvende huisjes. Je reist zelfstandig, maar met een ingebouwd vangnet. Ideaal, toch?

Tenzing Travel Asia

De specialisten van Tenzing Travel Asia stellen voor u graag een fantastische rondreis door Thailand samen. Bruisend Bangkok kunt u moeiteloos combineren met wandelen door de nationale parken of een ontmoeting met een van de bergvolkeren. U gaat onbezorgd op reis want Tenzing Travel is lid van SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds en uitgeroepen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’ tijdens de Vakantie Awards 2017.

bekijk alle reizen van Tenzing Travel Asia Best geboekte reizen

Djoser

Geniet van het veelzijdige Thailand tijdens een van de rondreizen van Djoser. We stellen een divers reisprogramma samen en schakelen ter plaatste een lokale gids in die je graag meeneemt naar de mooiste bezienswaardigheden van Thailand. Benieuwd naar onze reizen? Kijk dan eens op onze website.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim rondreis aanbod naar Thailand. FOX biedt naast rondreizen naar Thailand tevens groepsreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum. 

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NRV

Rondreizen door Thailand met NRV betekent comfortabel op vakantie gaan. Een rondreis door Thailand van NRV onderscheidt zich omdat naast de bekende hoogtepunten ook een stukje Thailand wordt aangedaan dat minder toeristisch is. Logeer in kleinschalige accommodaties, geniet van onbekende markten en tropische eilanden.

bekijk alle reizen van NRV Best geboekte reizen

Sawadee

Race in een tuk tuk door het chaotische verkeer van hoofdstad Bangkok, fiets langs groene rijstvelden en tempels en vaar in een bootje tussen een drijvende markt. De reismogelijkheden in Thailand zijn enorm divers en hetzelfde geldt voor de rondreizen van Sawadee. Je kunt bij ons kiezen uit diverse reisprogramma’s en routes en je bezoek aan Thailand eventueel combineren met een reis naar Cambodja. Bekijk alle mogelijkheden op onze website.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Smart Thailand

Bangkok by night... op z'n Hollands op de fiets naar tempels. Daarna 's morgens vroeg snorkelen in de droombaai uit The Beach. Aan jou de keus hoe je de highlights wilt zien. Wel voor een scherpe prijs en ter plekke zit je langer op 1 plek, zodat je lekker de tijd hebt om te doen waar jij zin in hebt... 

Rama Tours Holland

Bij Rama Tours Holland is geen enkele rondreis door Thailand hetzelfde. Wij stemmen een reis af op uw persoonlijke wensen en verzekeren u van een unieke rondreis met een persoonlijk karakter. Laat ons weten welke delen en bezienswaardigheden van Thailand u graag wilt bezoeken en dan gaan wij aan de slag om een droomreis voor u te creëren.

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen

Smaragd Reizen

Of u nu wilt citytrippen in Bangkok, avontuurlijke trektochten wilt maken of wilt genieten van de zon op de paradijselijke eilanden, Smaragd Reizen zorgt ervoor dat uw rondreis door Thailand onvergetelijk wordt. Smaragd Reizen organiseert groepsreizen, strandvakanties en reizen naar specifieke regio’s in Thailand, maar kan ook een volledig op maat gemaakte reis door Thailand voor u regelen. 

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt rondreizen naar de mooiste bestemmingen in Thailand. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië. 

Evaneos

Profiteer van het grote, internationale netwerk van Evaneos en boek een unieke op maat gemaakte rondreis naar Thailand. Wij brengen u direct in contact met een reisagent in Thailand, die samen met u aan de slag gaat om uw droomreis samen te stellen. U boekt uw reis ook direct bij het plaatselijke reisbureau, zonder extra toeslagen.

De Jong Intra Vakanties

Haal het meeste uit uw rondreis door Thailand met De Jong Intra Vakanties. Tijdens uw vakantie door Thailand komen alle highlights aan bod: van hoofdstad Bangkok tot de prachtige witte stranden en de oude koningssteden Ayutthaya en Sukhothai. De Jong Intra Vakanties zorgt voor een volledig verzorgde rondreis waarbij kwaliteit en veiligheid voor de beste prijs centraal staan. 

Like deze pagina

Praktische tips

Sponsors