Koh Kood Jouw vakantie naar Zuidoost-Azië begint hier!

Koh Kood

door Getaway Travel

Koh Kood (ook vaak gespeld als Ko Kut) is het eiland dat het meest dichtbij Cambodja ligt. Het is het op twee na grootste van de Koh Chang-archipel. Het is een prachtig bergachtig eiland met witte stranden omringd door helderblauw water. Het is bedekt met tropische jungle en de meeste stranden liggen aan de westkust.

Totaalpakket

Reis je zelfstandig, dus zonder een totaalpakket waarin je transport, accommodatie en maaltijden allemaal al is geregeld, dan is het vrij lastig accommodatie boeken. De meeste hotels hebben deals met reisorganisaties en hebben alleen kamers voor diegene die een totaalpakket hebben gesloten.

ZELF NAAR Koh Kood?

Bekijk alle 4 reizen naar Koh Kood

Je kunt natuurlijk zo'n pakket regelen in bijvoorbeeld Bangkok. Dan boek je bijvoorbeeld drie nachten accommodatie, alle maaltijden plus een snorkeltour en een bezoek aan de watervallen. Maar er zijn nog plekken waar je als zelfstandig reiziger terecht kunt.

Koh Kut is vrij lastig te bereiken wanneer je geen totaalpakket hebt. Maar er gaan ferries vanuit Laem Ngop en Ban Bang Bao. Informeer bij de lokale TAT Office voor de laatste dienstregeling.

Reizen Koh Kood

Specialisten Thailand

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner
Sponsors