Like ons op Facebook

Specialisten Thailand

Thailand Online

Thailand Online is onderdeel van Riksja Travel (anvr/sgr). Je kunt bij ons zelf je reis samenstellen met behulp van bouwstenen als 'Verborgen paradijzen' en 'Cultuur en olifanten van het noorden'. Je overnacht in kleinschalige, authentieke hotelletjes en cottages die passen bij de sfeer van het land. Achter elke website zitten reisspecialisten die zelf in het land zijn geweest en helpen je graag met jouw droomreis.

Tenzing Travel Asia

Thailand is een veelzijdige bestemming. U vindt er zon, zee en strand, maar ook prachtige natuur en vele culturele hoogtepunten. Geef uw wensen door aan de reisspecialisten van Tenzing Travel en laat u verrassen. Zij gaan aan de slag met het creëren van uw perfecte reis naar Thailand. Tenzing Travel is benoemd tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’ tijdens de Vakantie Awards 2017 en is lid van SGR, ANVR en Calamiteitenfonds.

Djoser

Kies je voor Djoser, dan kun je erop vertrouwen dat je vakantie in Thailand van A tot Z perfect geregeld is! We vliegen met een gerenommeerde luchtvaartmaatschappij, overnachten in sfeervolle en comfortabele accommodaties en volgen een verrassende route die ons naar de mooiste plekjes van Thailand brengt.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is gespecialiseerd in groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen naar Thailand. Daarnaast biedt FOX 'feel good' reizen aan waarin u een aantal dagen als vrijwilliger werkt. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NRV

NRV is een directseller die zich specialiseert in het organiseren van reizen naar bestemmingen in Azië, het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika. U kunt bij NRV terecht voor zowel groepsreizen, privérondreizen en zonvakanties. Ook kunt u er voor kiezen uw reis zelf samen te stellen. Reizen met NRV is absoluut een onvergetelijke ervaring. U zult gegarandeerd met zeer veel enthousiaste verhalen thuiskomen. NRV hanteert het motto 'we bieden alleen aan wat we zelf leuk vinden'.

bekijk alle reizen van NRV Best geboekte reizen

Travel Active

Travel Active is al 25 jaar specialist in bijzondere vrijwilligerswerkreizen op maat. In Azië kun jij op je eigen manier een steentje bijdragen, daar waar de hulp zo hard nodig is. Individueel, als groep of als gezin in Thailand, Cambodja, India, Sri Lanka, Vietnam, Myanmar, Nepal, China of Bali. Na een goede voorbereiding kun je gaan helpen in een kindertehuis of op een medisch project, tempels renoveren, (Engelse) les geven aan jonge monniken of voorlichting geven over hygiëne en milieu.

Smart Thailand

Backpack op, Lonely Planet op zak, maar zonder gedoe van hotels zoeken èn met de zekerheid dat je die leuke 'must do's' ook echt gaat doen. Smart Thailand regelt 't voor je, jij kiest wat jij het leukst vindt. Verder heb je ter plekke volop tijd om je dagen zelf in te vullen. Dat is volgens ons ultieme vrijheid. Smart toch?

Rama Tours Holland

Wilt u een unieke reis door Thailand maken die speciaal voor u op maat gemaakt is? Neem dan contact op met Rama Tours Holland. Deze reisorganisatie is specialist op het gebied van individuele reizen op maat en helpt u graag bij het uitstippelen van uw route door Thailand! Uiteraard wordt daarbij rekening gehouden met uw budget. Interesse? Vraag een offerte aan!

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt individuele reizen op maat naar de mooiste plekjes in Thailand en de rest van Zuidoost-Azië. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio samen, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië.

Smaragd Reizen

Smaragd Reizen is specialist op gebied van reizen naar Thailand. Onze expertise en kennis over het land zetten we in bij het organiseren van al onze rondreizen door Thailand. Bij Smaragd Reizen heeft u de keuze uit verschillende soorten vakanties waaronder georganiseerde groepsreizen, individuele op maat gemaakte reizen en strand- en duikvakanties in Thailand.

Sawadee

Sawadee gaat verder dan alleen de bekende hoogtepunten en reist –in kleine groepen– ook naar de minder voor de hand liggende (natuur)gebieden. Zo ga je het avontuur aan en zul je vaker onverwachte ontmoetingen hebben. De reisdagen zijn zo vaak mogelijk niet uitputtend lang, kiezen we dikwijls voor een binnenlandse vlucht en we verblijven bovendien graag meerdere nachten op een plek.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Oak Travel

Oak Travel is een reisorganisatie die zich richt op jongeren die willen reizen, werken of studeren in het buitenland. Wij helpen jij bij het plannen van je avontuur naar Thailand en bieden je zekerheid en gemak, maar ook genoeg flexibiliteit en vrijheid. Bekijk onze programma’s in Thailand nu op onze website en begin vandaag al met het plannen van je avontuur!

PANGEA Travel

Ga op vakantie naar Thailand met PANGEA Travel en ontdek de highlights van het land binnen én buiten de gebaande paden. Wij koppelen u aan een lokale gids en laten u kennismaken met de lokale bevolking, zodat u het échte Thailand leert kennen.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Dimsum Reizen organiseert bijzondere groepsreizen en individuele reizen naar Azië. Wij zijn al 10 jaar een kleine reisspecialist die zoekt naar verdieping en kwaliteit. We kennen onze bestemmingen dan ook goed uit eigen ervaring. Wilt u een persoonlijke afspraak en langskomen om uw reiswensen concreet te maken? Wij maken graag tijd voor u vrij!

De Jong Intra Vakanties

Dankzij jarenlange ervaring met reizen door Zuidoost-Azië is De Jong Intra Vakanties een echte specialist in het verzorgen van rondreizen in Thailand. Wanneer u kiest voor een vakantie in Thailand met De Jong Intra Vakanties bent u verzekerd van kwaliteit, veiligheid en een goede prijs. U beslist zelf hoe uw reis door Thailand eruit ziet en haalt zo het meeste uit uw vakantie. 

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner