Specialisten Thailand

Riksja Thailand

Ben jij reisfanaat? Wij ook! We helpen je graag een avontuurlijke reis door Thailand te maken met een ingebouwd vangnet. We zijn zelf in het land geweest en delen graag onze tips en tricks met je. Vertel ons wat je wilt zien en doen en wij puzzelen een handige route voor je aan elkaar. Olifanten spotten? Kan! Traditionele stammen ontmoeten? Doen! Relaxen op een tropisch strand? Heerlijk!

Evaneos

Evaneos is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in maatreizen. Wij hebben een vernieuwend concept ontwikkeld dat reizigers en plaatselijke reisagenten met elkaar in contact brengt. U boekt uw rondreis bij het plaatselijke reisbureau en bespaart daardoor op de kosten. Via Evaneos bent u verzekerd van een veilige betaling. 

bekijk alle reizen van Evaneos Best geboekte reizen

Djoser

Kies je voor Djoser, dan kun je erop vertrouwen dat je vakantie in Thailand van A tot Z perfect geregeld is! We vliegen met een gerenommeerde luchtvaartmaatschappij, overnachten in sfeervolle en comfortabele accommodaties en volgen een verrassende route die ons naar de mooiste plekjes van Thailand brengt.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

ANWB Vakantie

ANWB Vakantie neemt je mee naar het land van de glimlach tijdens haar avontuurlijke en comfortabele rondreizen. Ontdek Thailand samen met een enthousiaste groep en Nederlandssprekende reisleiders of alleen tijdens een privé rondreis. Je proeft de smaak van de Thaise keuken, bezoekt haar bruisende steden en prachtige tempels en ontspant op haar tropische eilanden.

bekijk alle reizen van ANWB Vakantie Best geboekte reizen

NRV

We moeten het toegeven: we zijn een beetje verliefd op Thailand. En dat wordt u vast ook, nadat u met ons op rondreis bent geweest naar dit land in Azië. De reisspecialisten van NRV willen u graag kennis laten maken met de verschillende gezichten van Thailand en stellen daarom een gevarieerde rondreis samen met daarin een goede balans tussen natuur, cultuur en ontspanning.

bekijk alle reizen van NRV Best geboekte reizen

Sawadee

Avontuurlijke groepsreizen zijn de specialiteit van reisorganisatie Sawadee. Wij nemen je mee naar Thailand en laten je daar niet alleen de bekende bezienswaardigheden en grote steden zien, maar zoeken juist de pareltjes buiten de gebaande paden op. We bezoeken drijvende markten, maken een praatje met locals en leren Thailand goed kennen.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Van Verre Reizen

Wij hebben een uitgebreid programma van rondreizen, bouwstenen, excursies en hotels in Thailand. Samengesteld door onze eigen reisfanaten. Wij helpen je graag met samenstellen van jouw individuele reis door Thailand met de kennis van onze eigen reiservaringen. En net zo makkelijk koppelen we aan jouw Thailand reis een bouwsteen Cambodja of Laos er aan vast.

bekijk alle reizen van Van Verre Reizen Best geboekte reizen

Smaragd Reizen

Smaragd Reizen is specialist op gebied van reizen naar Thailand. Onze expertise en kennis over het land zetten we in bij het organiseren van al onze rondreizen door Thailand. Bij Smaragd Reizen heeft u de keuze uit verschillende soorten vakanties waaronder georganiseerde groepsreizen, individuele op maat gemaakte reizen en strand- en duikvakanties in Thailand.

Oak Travel

Oak Travel is een reisorganisatie die zich richt op jongeren die willen reizen, werken of studeren in het buitenland. Wij helpen jij bij het plannen van je avontuur naar Thailand en bieden je zekerheid en gemak, maar ook genoeg flexibiliteit en vrijheid. Bekijk onze programma’s in Thailand nu op onze website en begin vandaag al met het plannen van je avontuur!

PANGEA Travel

Ga op vakantie naar Thailand met PANGEA Travel en ontdek de highlights van het land binnen én buiten de gebaande paden. Wij koppelen u aan een lokale gids en laten u kennismaken met de lokale bevolking, zodat u het échte Thailand leert kennen.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Azië specialist Dimsum Reizen laat je Thailand op een unieke manier beleven. Zowel duurzaam reizen als mensen ontmoeten zijn belangrijke thema’s tijdens onze rondreizen. We brengen je graag in contact met de lokale bevolking middels onze meet-a-local activiteiten. Deze bijzondere excursies maken je reis echt compleet.

Praktische tips

Sponsors