Like ons op Facebook

Specialisten Thailand

Riksja Thailand

Ben jij reisfanaat? Wij ook! We helpen je graag een avontuurlijke reis door Thailand te maken met een ingebouwd vangnet. We zijn zelf in het land geweest en delen graag onze tips en tricks met je. Vertel ons wat je wilt zien en doen en wij puzzelen een handige route voor je aan elkaar. Olifanten spotten? Kan! Traditionele stammen ontmoeten? Doen! Relaxen op een tropisch strand? Heerlijk!

Tenzing Travel Asia

Thailand is een veelzijdige bestemming. U vindt er zon, zee en strand, maar ook prachtige natuur en vele culturele hoogtepunten. Geef uw wensen door aan de reisspecialisten van Tenzing Travel en laat u verrassen. Zij gaan aan de slag met het creëren van uw perfecte reis naar Thailand. Tenzing Travel is benoemd tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’ tijdens de Vakantie Awards 2017 en is lid van SGR, ANVR en Calamiteitenfonds.

Djoser

Kies je voor Djoser, dan kun je erop vertrouwen dat je vakantie in Thailand van A tot Z perfect geregeld is! We vliegen met een gerenommeerde luchtvaartmaatschappij, overnachten in sfeervolle en comfortabele accommodaties en volgen een verrassende route die ons naar de mooiste plekjes van Thailand brengt.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is gespecialiseerd in groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen naar Thailand. Daarnaast biedt FOX 'feel good' reizen aan waarin u een aantal dagen als vrijwilliger werkt. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NRV

We moeten het toegeven: we zijn een beetje verliefd op Thailand. En dat wordt u vast ook, nadat u met ons op rondreis bent geweest naar dit land in Azië. De reisspecialisten van NRV willen u graag kennis laten maken met de verschillende gezichten van Thailand en stellen daarom een gevarieerde rondreis samen met daarin een goede balans tussen natuur, cultuur en ontspanning.

bekijk alle reizen van NRV Best geboekte reizen

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt individuele reizen op maat naar de mooiste plekjes in Thailand en de rest van Zuidoost-Azië. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio samen, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië.

Sawadee

Avontuurlijke groepsreizen zijn de specialiteit van reisorganisatie Sawadee. Wij nemen je mee naar Thailand en laten je daar niet alleen de bekende bezienswaardigheden en grote steden zien, maar zoeken juist de pareltjes buiten de gebaande paden op. We bezoeken drijvende markten, maken een praatje met locals en leren Thailand goed kennen.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Rama Tours Holland

Wilt u een unieke reis door Thailand maken die speciaal voor u op maat gemaakt is? Neem dan contact op met Rama Tours Holland. Deze reisorganisatie is specialist op het gebied van individuele reizen op maat en helpt u graag bij het uitstippelen van uw route door Thailand! Uiteraard wordt daarbij rekening gehouden met uw budget. Interesse? Vraag een offerte aan!

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen

Smaragd Reizen

Smaragd Reizen is specialist op gebied van reizen naar Thailand. Onze expertise en kennis over het land zetten we in bij het organiseren van al onze rondreizen door Thailand. Bij Smaragd Reizen heeft u de keuze uit verschillende soorten vakanties waaronder georganiseerde groepsreizen, individuele op maat gemaakte reizen en strand- en duikvakanties in Thailand.

Travel Active

Travel Active is al 25 jaar specialist in bijzondere vrijwilligerswerkreizen op maat. In Azië kun jij op je eigen manier een steentje bijdragen, daar waar de hulp zo hard nodig is. Individueel, als groep of als gezin in Thailand, Cambodja, India, Sri Lanka, Vietnam, Myanmar, Nepal, China of Bali. Na een goede voorbereiding kun je gaan helpen in een kindertehuis of op een medisch project, tempels renoveren, (Engelse) les geven aan jonge monniken of voorlichting geven over hygiëne en milieu.

Oak Travel

Oak Travel is een reisorganisatie die zich richt op jongeren die willen reizen, werken of studeren in het buitenland. Wij helpen jij bij het plannen van je avontuur naar Thailand en bieden je zekerheid en gemak, maar ook genoeg flexibiliteit en vrijheid. Bekijk onze programma’s in Thailand nu op onze website en begin vandaag al met het plannen van je avontuur!

Dimsum Reizen

Azië specialist Dimsum Reizen laat je Thailand op een unieke manier beleven. Zowel duurzaam reizen als mensen ontmoeten zijn belangrijke thema’s tijdens onze rondreizen. We brengen je graag in contact met de lokale bevolking middels onze meet-a-local activiteiten. Deze bijzondere excursies maken je reis echt compleet.

PANGEA Travel

Ga op vakantie naar Thailand met PANGEA Travel en ontdek de highlights van het land binnen én buiten de gebaande paden. Wij koppelen u aan een lokale gids en laten u kennismaken met de lokale bevolking, zodat u het échte Thailand leert kennen.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Evaneos

Evaneos is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in maatreizen. Wij hebben een vernieuwend concept ontwikkeld dat reizigers en plaatselijke reisagenten met elkaar in contact brengt. U boekt uw rondreis bij het plaatselijke reisbureau en bespaart daardoor op de kosten. Via Evaneos bent u verzekerd van een veilige betaling. 

De Jong Intra Vakanties

Dankzij jarenlange ervaring met reizen door Zuidoost-Azië is De Jong Intra Vakanties een echte specialist in het verzorgen van rondreizen in Thailand. Wanneer u kiest voor een vakantie in Thailand met De Jong Intra Vakanties bent u verzekerd van kwaliteit, veiligheid en een goede prijs. U beslist zelf hoe uw reis door Thailand eruit ziet en haalt zo het meeste uit uw vakantie. 

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Vietnam kenner