Like ons op Facebook

Groepsreizen Thailand

Wil je Thailand met een leuke groepsreis ontdekken? Hieronder vind je diverse aanbieders van groepsreizen die je langs de mooiste delen van Thailand voeren.

Wil je Thailand met een leuke groepsreis ontdekken? Hieronder vind je diverse aanbieders van groepsreizen die je langs de mooiste delen van Thailand voeren.

Djoser

Wil jij de uiteenlopende bezienswaardigheden van Thailand op je eigen tempo verkennen, maar reis je het liefste wel met een groep en niet solo? Kies dan voor een groepsreis van Djoser. Nederlandse en lokale reisgidsen zijn aanwezig en laten je de mooiste highlights van Thailand zien en daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden om zelf het land in te trekken. 

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim groepsreis aanbod naar Thailand. FOX biedt naast groepsreizen naar Thailand tevens individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum. 

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NRV

De groepsreizen van NRV naar Thailand laten u meer zien dan alleen de bekendste bezienswaardigheden. Samen met een Nederlandssprekende reisleider en een gezellige groep medereizigers ontdekt u de plaatselijke cultuur en maakt u kennis met de lokale bevolking. NRV zorgt voor een afwisselend programma zodat u zich geen moment verveelt en Thailand écht leert kennen.

Sawadee

Wie met Sawadee naar Thailand reist, kan rekenen op uitgebreide kennis en ervaring van ruim 30 kantoormedewerkers en meer dan 160 reisbegeleiders. Al 26 jaar verzorgen wij groepsreizen! Wij gaan daarbij verder dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Ontdek wat de rondreizen van Sawadee zo speciaal maakt. 

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

De Jong Intra Vakanties

Reist u liever samen dan alleen? Kies dan voor een groepsreis door Thailand met De Jong Intra Vakanties. Al jarenlang is De Jong Intra Vakanties specialist in verre reizen van de beste kwaliteit en prijs. Met uw reisgezelschap bezoekt u de mooiste bezienswaardigheden van Thailand zoals Bangkok, Chiang Mai en Phuket. 

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner