Duurzame reisorganisaties Maleisië

Duurzame reisorganisaties Maleisië

door Getaway Travel

Als je met een georganiseerde reis naar Maleisië gaat, is vooral je keus voor de reisorganisatie van belang. Deze organisatie bepaalt voor jou allerlei onderdelen van je reis, zoals vervoer, waar je overnacht en welke activiteiten er worden gedaan. Door middel van de keuze van deze onderdelen is de organisatie voor een groot deel verantwoordelijk voor de duurzaamheid van jou reis.

Je kunt je er op letten of deze organisatie aandacht besteedt aan duurzaamheid. Duurzame reisorganisaties proberen zoveel mogelijk duurzame accommodaties te boeken, en dragen op een positieve manier bij aan lokale ontwikkeling en natuurbehoud. Dit doen ze bijvoorbeeld door het steunen van een ontwikkelingsproject ter plaatse, nationaal park, of milieuorganisatie.

ZELF NAAR Maleisië?

Bekijk alle 95 reizen naar Maleisië

Als een reisorganisatie duurzaamheid hoog in het vaandel stelt, wordt dit vrijwel altijd vermeld in hun brochure of op hun website. Let er wel op aan welke aspecten de organisatie aandacht besteed, en waarom ze zichzelf een duurzame organisatie noemen. Niet elke organisatie die zegt duurzaam te zijn komt dit namelijk volledig na.

Als je individueel op vakantie gaat, heb je duurzaam reizen voor het grootste gedeelte zelf in de hand. Aangezien je alle onderdelen van je reis zelf kan indelen, zijn er een hoop dingen waar je op kunt letten. Het begint bij vervoer en accommodatie, maar ook je keus voor bepaalde activiteiten en je gedrag op de bestemming spelen een rol.

Reizen Maleisië

Specialisten Maleisië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Filipijnen kenner
Sponsors