Visum Maleisië

Visum Maleisië

Op Zuidoostazië.nl lees je over de mooiste plekken van Maleisië. Logisch natuurlijk dat je dit prachtige land met eigen ogen wilt zien! Een belangrijke stap bij het voorbereiden van je reis naar Maleisië is het regelen van je visum. Je wilt immers niet aan de poorten van het paradijs geweigerd worden, toch? Hieronder vind je de belangrijkste zaken die je moet weten om jouw visumaanvraag voor Maleisië snel en goed af te ronden.

Heb ik voor Maleisië een visum nodig?

Als je drie maanden of korter in Maleisië wilt verblijven, heb je daarvoor geen visum nodig. In het onderstaande geven we een overzicht van de zaken die je wel aan de douane of de ambassade van Maleisië in Den Haag moet kunnen overleggen.

Belangrijke documenten voor visum Maleisië

Om naar Maleisië te kunnen reizen, heb je een geldig paspoort nodig. Je paspoort moet nog bij aankomst in Maleisië nog minstens zes maanden geldig zijn. Het paspoort moet één lege visumpagina bevatten. Bovendien moet je beschikken over een bewijs van voldoende financiële middelen (tenminste 500 Amerikaanse Dollar). Op VisumCentrale.nl lees je welke documenten je nog meer moet aanleveren om je visumaanvraag voor Maleisië compleet te maken.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereiding vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Maleisië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Cambodja kenner
Sponsors