Emigreren naar Maleisië

Emigreren naar Maleisië

Op de website van Immigratie Departement van Maleisië (Jabatan Imigresen Malaysia) vind je alles over emigreren / verhuizen naar Maleisië. Zoek hier uit wat precies de regels, procedures zijn en formulieren je nodig hebt. Deze site is erg handig voor diegenen die willen verhuizen naar Maleisië.

Het is ook bijzonder interessant voor toeristen, buitenlandse werknemers, studenten en buitenlandse huwelijkspartners. Op de site zijn namelijk formulieren te downloaden over bijvoorbeeld het visum en buitenlandse werknemers.

Maleisische Ambassade in Den Haag
Rustenburgweg 2
1517 KE Den Haag
Tel: 070 350 65 06

Nederlandse Ambassade in Maleisië
Adres: Suite 7.01, The Ampwalk 218, Jalan Ampang
Plaats: 50450 Kuala Lumpur
Postadres: P.O. Box 10543, 50716 Kuala Lumpur

Telefoon: 00-60 3 21686200
Website: Netherlands.org.my

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereiding vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Maleisië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Cambodja kenner
Sponsors