Like ons op Facebook

Strandvakanties Maleisië

Zin in een strandvakantie in Maleisië? Hieronder vind je diverse goede specialisten die strandvakanties aanbieden op diverse plekken in Maleisië.

Zin in een strandvakantie in Maleisië? Hieronder vind je diverse goede specialisten die strandvakanties aanbieden op diverse plekken in Maleisië.

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim strandvakantie aanbod naar Maleisië. FOX verre reizen biedt naast strandvakanties naar Maleisië tevens groepsreizen, individuele rondreizen, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum. 

NRV

NRV biedt verschillende strandvakanties aan naar Maleisië. Tijdens een strandvakantie verblijft u in een luxe resort op een strand bestemming. Vanuit uw resort heeft u de mogelijkheid verschillende excursies te maken. Bekijk nu de verschillende strandvakanties die wij aanbieden naar Maleisië. 

De Jong Intra Vakanties

Als u wilt genieten van de stralende zon op een mooi bountystrand dan bent u in Maleisië en bij De Jong Intra Vakanties aan het juiste adres. Geniet tijdens een een strandvakantie in Maleisië met De Jong Intra Vakanties van het warme klimaat op de tropische stranden en eilanden die omringd worden door een heldere met koraal gevulde zee. 

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Cambodja kenner