Like ons op Facebook

Strandvakanties Maleisië

Zin in een strandvakantie in Maleisië? Hieronder vind je diverse goede specialisten die strandvakanties aanbieden op diverse plekken in Maleisië.

Zin in een strandvakantie in Maleisië? Hieronder vind je diverse goede specialisten die strandvakanties aanbieden op diverse plekken in Maleisië.

FOX, verre reizen van ANWB

Bent u op zoek naar een scherp geprijsde zonvakantie naar een verre bestemming? Bij FOX zit je goed! Wij laten je genieten van de zon in Maleisië tijdens een volledig verzorgde strandvakantie, inclusief overnachtingen in drie- en viersterrenhotels en alle benodigde transfers. Ter plaatse staat een lokale vertegenwoordiger voor je klaar om vragen over Maleisië te beantwoorden.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NRV

Op de idyllische eilandjes van Maleisië geniet u van een heerlijke strandvakantie. Wilt u meer zien dan zon, zee en strand alleen, dan biedt NRV ook gevarieerde rondreizen aan, waarbij u tevens een stukje cultuur en natuur van Maleisië meepakt. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid van een maatreis aan waarbij u helemaal zelf uw reis en route uitstippelt. 

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner