Like ons op Facebook

Strandvakanties Maleisië

Zin in een strandvakantie in Maleisië? Hieronder vind je diverse goede specialisten die strandvakanties aanbieden op diverse plekken in Maleisië.

Zin in een strandvakantie in Maleisië? Hieronder vind je diverse goede specialisten die strandvakanties aanbieden op diverse plekken in Maleisië.

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim strandvakantie aanbod naar Maleisië. FOX verre reizen biedt naast strandvakanties naar Maleisië tevens groepsreizen, individuele rondreizen, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum. 

NRV

Op de idyllische eilandjes van Maleisië geniet u van een heerlijke strandvakantie. Wilt u meer zien dan zon, zee en strand alleen, dan biedt NRV ook gevarieerde rondreizen aan, waarbij u tevens een stukje cultuur en natuur van Maleisië meepakt. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid van een maatreis aan waarbij u helemaal zelf uw reis en route uitstippelt. 

De Jong Intra Vakanties

Als u wilt genieten van de stralende zon op een mooi bountystrand dan bent u in Maleisië en bij De Jong Intra Vakanties aan het juiste adres. Geniet tijdens een een strandvakantie in Maleisië met De Jong Intra Vakanties van het warme klimaat op de tropische stranden en eilanden die omringd worden door een heldere met koraal gevulde zee. 

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Cambodja kenner