Massage in Maleisië

Massage in Maleisië

door Getaway Travel

Wil je je even helemaal terugtrekken en ontspannen? Neem dan lekker een massage en je kan er weer helemaal tegenaan! Azie staat bekend om haar geweldige massages. In Maleisie kom je dan ook genoeg massagemogelijkheden tegen, waar je haast geen 'nee' tegen kan zeggen. Vooral in de grote steden loop je op elke hoek een salon binnen. Ze zijn er in alle soorten en maten.

Bijzondere massages zijn de massagestoel en het voetmassagepad. De massagestoelen kom je vooral tegen in shopping malls en op de luchthavens. Zo is lang wachten op je vlucht helemaal niet vervelend! Bij de massagestoel gooi je een muntje in de automaat en het getril en geschud begint. Je rug wordt zo op meerdere manieren heerlijk gemasseerd.

ZELF NAAR Maleisië?

Bekijk alle 95 reizen naar Maleisië

Wat je ook zeker moet meemaken is het lopen over een voetmassagepad. Met je blote voeten wandel je over een speciaal pad. Je voeten worden zo op verschillende plaatsen gemasseerd. Het is bekend dat voeten masseren vaak ook een helende werking heeft. Je voeten zouden namelijk in contact staan met je organen.

Reizen Maleisië

Specialisten Maleisië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Filipijnen kenner
Sponsors