Bouwstenen Maleisië

Zoek je bouwstenen om je reis naar Maleisië zelf samen te stellen? Hieronder vind je diverse goede specialisten die bouwstenen aanbieden naar Maleisië.

Riksja Maleisie

Bouw jouw eigen Maleisië-reis met de bouwstenen van Riksja Maleisië. Je kiest zelf je favoriete korte reizen van 3-4 dagen met vervoer, activiteiten en knusse slaapplekken; wij puzzelen de handigste reisroute door elkaar. Slaap tussen de theevelden van de Cameron Highlands, in een junglechalet op Borneo of in je eigen strandhutje. Wij, zelf verfent Maleisië-fans, helpen je graag!

bekijk alle reizen van Riksja Maleisie Best geboekte reizen

333travel

Creëer uw droomreis naar Maleisië met de bouwstenen van 333travel. Dankzij het grote aanbod van 333travel kunt u gemakkelijk een gepersonaliseerde vakantie samenstellen. Mix en match de verschillende bouwstenen in Maleisië met elkaar en stippel zo een route uit door het land. Wanneer u hier hulp bij nodig heeft, staat het ervaren team van 333travel voor u klaar.

bekijk alle reizen van 333travel Best geboekte reizen

Tenzing Travel

Zelf uw reis door Maleisië samen stellen? Gebruik dan de bouwstenen van Tenzing Travel. Wandel door de jungle op zoek naar wildlife, bezoek de theeplantages van de Cameron Highlands of ga voor bijzonder Borneo. De keuze is aan u! Tenzing Travel is uitgeroepen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’ tijdens de Vakantie Awards 2017 én 2018 en is lid van de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds. 

Van Verre Reizen

Maleisië is een ideale bestemmingen voor het koppelen van meerdere bouwstenen tot een complete reis. Van een kort verblijf in Kuala Lumpur naar de Cameron Highlands tot aan het overnachten bij een Rungus stam in Sabah op Borneo. En als afsluiter kunt een kiezen voor een verblijf op een bounty-eiland. Onze reisspecialist helpt je graag met jouw reis naar Maleisië!

Je reis begint op ZuidoostAzie.nl

Praktische tips

Sponsors