Like ons op Facebook

Bouwstenen Maleisië

Zoek je bouwstenen om je reis naar Maleisië zelf samen te stellen? Hieronder vind je diverse goede specialisten die bouwstenen aanbieden naar Maleisië.

Zoek je bouwstenen om je reis naar Maleisië zelf samen te stellen? Hieronder vind je diverse goede specialisten die bouwstenen aanbieden naar Maleisië.

Maleisie Online

Stel de Maleisië reis samen die bij jouw wensen past, door verschillende bouwstenen te combineren tot een complete rondreis. Met Maleisië online dwaal je langs koloniale gebouwen, ervaar je de echte jungle en reis je door de eindeloze theevelden van de Cameron Highlands. Je slaapt in knusse hotels, sfeervolle houten jungle-chalets of in hutjes op paradijselijke stranden. Voor advies kun je bij onze ervaren Maleisië reisspecialist terecht.

Tenzing Travel Asia

Zelf uw reis door Maleisië samen stellen? Gebruik dan de bouwstenen van Tenzing Travel Asia. Wandel door de jungle op zoek naar wildlife, bezoek de theeplantages van de Cameron Highlands of ga voor bijzonder Borneo. De keuze is aan u! Tenzing Travel is uitgeroepen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’ tijdens de Vakantie Awards 2017 en is lid van de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds. 

333TRAVEL

Creëer uw droomreis naar Maleisië met de bouwstenen van 333 Travel. Dankzij het grote aanbod van 333 Travel kunt u gemakkelijk een gepersonaliseerde vakantie samenstellen. Mix en match de verschillende bouwstenen in Maleisië met elkaar en stippel zo een route uit door het land. Wanneer u hier hulp bij nodig heeft, staat het ervaren team van 333 Travel voor u klaar.

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt individuele reizen op maat naar de mooiste plekjes in Maleisië en de rest van Zuidoost-Azië. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route samen door een of meerdere bestemmingen in de regio, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië.

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Cambodja kenner