Like ons op Facebook

Groepsreizen Maleisië

Wil je Maleisië met een leuke groepsreis ontdekken? Hieronder vind je diverse aanbieders van groepsreizen die je langs de mooiste delen van Maleisië voeren.

Wil je Maleisië met een leuke groepsreis ontdekken? Hieronder vind je diverse aanbieders van groepsreizen die je langs de mooiste delen van Maleisië voeren.

Djoser

Maak kennis met de lokale cultuur, de natuur en de plaatselijke keuken van Maleisië tijdens een groepsreis van Djoser. Wij bieden diverse rondreizen aan waarbij je in een kleine groep langs de mooiste gebieden van Maleisië trekt. Djoser zorgt voor sfeervolle accommodaties en regelt alle praktische zaken voor je. Zo hoef je alleen nog maar te genieten!

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim groepsreis aanbod naar Maleisië. FOX verre reizen biedt naast groepsreizen naar Maleisië tevens individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum. 

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NRV

NRV biedt verschillende groepsreizen aan naar Maleisië. Tijdens de groepsreizen van NRV wordt u begeleid door een deskundige Nederlands sprekende reisleider en bezoekt u de vele hoogtepunten van Maleisië. Naast groepsreizen biedt NRV tevens privérondreizen en zelf samenstel reizen aan. 

Sawadee

Wie met Sawadee naar Maleisië reist, kan rekenen op uitgebreide kennis en ervaring van ruim 30 kantoormedewerkers en meer dan 160 reisbegeleiders. Al 26 jaar verzorgen wij groepsreizen! Wij gaan daarbij verder dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Ontdek wat de rondreizen van Sawadee zo speciaal maakt. 

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

De Jong Intra Vakanties

Ontdek het beste van Maleisië tijdens een volledig verzorgde groepsreis van De Jong Intra Vakanties. Al jaren verzorgt De Jong Intra Vakanties groepsrondreizen door Maleisië van de hoogste kwaliteit en veiligheid. Samen met een gezellige groep reisgenoten en een deskundige Nederlandse reisleiding bezoekt u de belangrijkste bezienswaardigheden van Maleisië.

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner