Groepsreizen Maleisië

Wil je Maleisië met een leuke groepsreis ontdekken? Hieronder vind je diverse aanbieders van groepsreizen die je langs de mooiste delen van Maleisië voeren.

Djoser

Maak kennis met de lokale cultuur, de natuur en de plaatselijke keuken van Maleisië tijdens een groepsreis van Djoser. Wij bieden diverse rondreizen aan waarbij je in een kleine groep langs de mooiste gebieden van Maleisië trekt. Djoser zorgt voor sfeervolle accommodaties en regelt alle praktische zaken voor je. Zo hoef je alleen nog maar te genieten!

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

ANWB Vakantie

Breng samen met ANWB Vakantie een bezoek aan de fascinerende hoofdstad Kuala Lumpur, ervaar de Taman Negara, de oudste jungle ter wereld en bewonder de thee- en fruitplantages van Cameron Highlands. Breng een bezoek aan de website om het aanbod aan groepsreizen in Maleisië te zien. Er is zit altijd wel iets voor jou tussen!

bekijk alle reizen van ANWB Vakantie Best geboekte reizen

Sawadee

Bij Sawadee reizen we in kleine groepen van maximaal 20 tot 24 personen naar Maleisië waar je door een ervaren reisgids rondgeleid wordt. Je kunt rekenen op alle gemakken van een groepsreis, maar tegelijkertijd ook op veel individuele vrijheid. Het staat je vrij om op de dagen dat we niet reizen alleen op avontuur te gaan en het is ook mogelijk om je reis op maat te maken met een individuele verlenging.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Je reis begint op ZuidoostAzie.nl

Praktische tips

Sponsors