Like ons op Facebook

Reizen op maat Maleisië

Ben je op zoek naar maatreizen naar Maleisië? Hieronder een overzicht van Maleisië specialisten die reizen op maat aanbieden.

Ben je op zoek naar maatreizen naar Maleisië? Hieronder een overzicht van Maleisië specialisten die reizen op maat aanbieden.

Maleisie Online

Maleisië online is onderdeel van Riksja Travel (anvr/sgr). Je kunt bij ons zelf je reis samenstellen met behulp van bouwstenen als 'West-Maleisië: Moderne steden, jungle, theevelden en tropische eilanden'. Je overnacht in kleinschalige, authentieke hotelletjes en cottages die passen bij de sfeer van Maleisië. Achter de website zitten reisspecialisten die zelf in Maleisië zijn geweest en helpen je graag met jouw droomreis.

Tenzing Travel Asia

Bewonder met Tenzing Travel Asia bruisend Kuala Lumpur, ontdek historisch Malacca of ga op zoek naar de Big Five van Borneo.  Geef uw wensen door aan onze reisspecialisten en zij gaan voor u aan de slag. Tenzing Travel is lid van SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds en uitgeroepen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’ tijdens de Vakantie Awards 2017.

Actie: ontvang een gratis Dominicus Reisgids bij uw boeking! 

Djoser

Ver weg of dichtbij, met Djoser zit je altijd goed. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van groepsrondreizen en kennen de wereld inmiddels op ons duimpje. Reizen op maat maakt Djoser voor families, bedrijven, jaarclubs en alle andere groepen vanaf 10 personen. De combinatie van je eigen ideeën, onze ervaring en wereldwijde netwerk van lokale touroperators levert een onvergetelijke reis op. 

NRV

NRV is een directseller die zich specialiseert in het organiseren van reizen naar bestemmingen in Maleisië. U kunt bij NRV terecht voor maatreizen naar Maleisië. Reizen met NRV is absoluut een onvergetelijke ervaring. NRV hanteert het motto 'we bieden alleen aan wat we zelf leuk vinden'. 

Namasté Reizen

Namasté Reizen is een reisorganisatie gespecialiseerd in reizen op maat naar Maleisië en allerlei andere bestemmingen in Azië. Een reis op maat betekent voor ons een reis die geheel voldoet aan uw wensen en ideeën. Wij nemen er graag de tijd voor u een goed advies te geven. Wij doen dit uit eigen ervaring want we bezoeken Maleisië regelmatig, op zoek naar bijzondere plekken, sfeervolle accommodaties en lekkere restaurantjes. Vraag via onze website vrijblijvend een uitgebreid voorstel aan. 

Rama Tours Holland

Reizen met een persoonlijk karakter! Rama Tours Holland is een reisorganisatie gespecialiseerd in rondreizen naar Maleisië en andere landen in Zuidoost-Azië. Bij Rama Tours Holland bent u verzekerd van een geheel verzorgde en tevens unieke en op uw persoonlijke wensen afgestemde vakantie. Wij adviseren, u beslist! 

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt individuele reizen op maat naar de mooiste bestemmingen in Maleisië. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië. 

Smaragd Reizen

Smaragd reizen verzorgt individuele reizen op maat naar Maleisië. U laat weten wat u wilt en wij maken de mooiste route. Via alle onontdekte en onverwachte plekken. Wij geven u tips en alle vrijheid omdat wij Maleisië zeer goed kennen.

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner