Reizen op maat Maleisië

Ben je op zoek naar maatreizen naar Maleisië? Hieronder een overzicht van Maleisië specialisten die reizen op maat aanbieden.

Riksja Maleisie

Een reis die is toegespitst op jouw wensen: die creëer je met de bouwstenen van Riksja Maleisië. Van orang oetans spotten en duiken tot wandelen tussen theevelden en kennismaken met de Malay: jij kiest wat je wilt doen, wij puzzelen de handigste route voor je aan elkaar. We hebben eigenhandig de leukste slaapplekken geselecteerd: van een kampung en junglechalet tot een hutje aan het strand.

Djoser

Reis je met een groep van minimaal tien reizigers? Dan heb je bij Djoser de optie om je rondreis door Maleisië helemaal naar wens samen te stellen. Jij kies de hotels, de bestemmingen en de excursies, wij regelen je vakantie verder van A tot Z.

Van Verre Reizen

Een reis op maat naar Maleisië is ideaal om zowel West-Maleisië als Borneo met elkaar te combineren. Onze reisspecialisten van Van Verre maken een reis op maat voor je waarbij je uitsluitend over West-Maleisië of Borneo reist, of je combineert beide delen met elkaar. Pak de hoogtepunten van beide delen, zoals bijvoorbeeld de Cameron Highlands en de jungle van Sarawak.

Je reis begint op ZuidoostAzie.nl

Praktische tips

Sponsors