Accommodatie Maleisië

Accommodatie Maleisië

In Maleisië kun je kiezen uit de meest uiteenlopende soorten accommodatie. Van de goedkoopste hostels tot de duurste resorts. Op zoek naar luxe? Dan kun je terecht in grote hotels met alles erop en eraan. Wil je meer de sfeer proeven van het land en de bevolking? Verblijf dan een paar nachtjes in een typisch Aziatische accommodatie tussen de locals.

Maleisië staat bekend om de lage hotelprijzen. Vaak kun je dan ook gebruik maken van het ontbijtbuffet. Voor zo'n 30 euro per nacht heb je al een redelijke luxe kamer met eigen sanitair en kun je kiezen of je wel of geen airconditioning wilt.

ZELF NAAR Maleisië?

Bekijk alle 94 reizen naar Maleisië

Goedkoop

Spotgoedkoop overnachten kan ook. Ben je fanatiek aan het backpacken en op zoek naar een budget-proof plek om te overnachten, dan kun je overal in Maleisie wel iets vinden.

Voor een paar euro kun je dan overnachten op een camping, in een dorm in een hostel of guesthouse. Vooral op populaire plekken heb je veel keus. In Kuala Lumpur overnacht je bijvoorbeeld goedkoop in Chinatown. Je hebt dan niet alleen voor weinig geld een kamer, je zit dan gelijk tussen de bewoners zelf. Een leuke manier om in contact te komen met de locals.

Reizen Maleisië

Specialisten Maleisië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Laos kenner
Sponsors