Like ons op Facebook

Rondreis Maleisië

Als je van plan bent om een rondreis door Maleisië te maken kan je twee dingen doen: of je gaat met een georganiseerde groepsreis of je laat een reis op maat samenstellen. Hieronder vind je diverse specialisten die rondreizen aanbieden, al dan niet in een groep.

Als je van plan bent om een rondreis door Maleisië te maken kan je twee dingen doen: of je gaat met een georganiseerde groepsreis of je laat een reis op maat samenstellen. Hieronder vind je diverse specialisten die rondreizen aanbieden, al dan niet in een groep.

Maleisie Online

Maleisie online is onderdeel van Riksja Travel (anvr/sgr). Je kunt bij ons zelf je reis samenstellen met behulp van bouwstenen als 'West-Maleisië: Moderne steden, jungle, theevelden en tropische eilanden'. Je overnacht in kleinschalige, authentieke hotelletjes en cottages die passen bij de sfeer van Maleisië. Achter de website zitten reisspecialisten die zelf in Maleisië zijn geweest en helpen je graag met jouw droomreis. 

Tenzing Travel Asia

De ervaren reisspecialisten van Tenzing Travel Asia helpen u graag bij het samenstellen van uw Maleisië rondreis. Combineer modern Kuala Lumpur met historisch Malacca en de orang oetangs van Maleisisch Borneo. U gaat onbezorgd op reis want Tenzing Travel is uitgeroepen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’ tijdens de Vakantie Awards 2017 en is lid van SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds.

Actie: ontvang een gratis Dominicus Reisgids bij uw boeking! 

bekijk alle reizen van Tenzing Travel Asia Best geboekte reizen

Djoser

Ver weg of dichtbij, met Djoser zit je altijd goed. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van groepsrondreizen en kennen de wereld inmiddels op ons duimpje. Je mooiste reis naar Maleisië maak je met Djoser! Bij Djoser kun je kiezen uit een ruim aanbod rondreizen naar meer dan honderd bestemmingen wereldwijd. Met 'de andere manier van reizen' combineer je vrijheid met het gemak van goed geregeld vervoer en verblijf! 

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim rondreis aanbod naar Maleisië. FOX verre reizen biedt naast rondreizen naar Maleisië tevens groepsreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum. 

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NRV

Bij NRV kunt u kiezen uit verschillende privé-rondreizen Maleisië. De verschillende rondreizen worden aangeboden als self-drive of met uw eigen privé-chauffeur. Tijdens de rondreizen naar Maleisië van NRV overnacht u in uitstekende hotels en bezoekt u de mooiste hoogtepunten van Maleisië. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de rondreis verder uit te breiden. 

bekijk alle reizen van NRV Best geboekte reizen

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt rondreizen naar de mooiste bestemmingen in Maleisië. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië. 

bekijk alle reizen van Van Verre reizen Best geboekte reizen

Smaragd Reizen

Smaragd reizen verzorgt individuele reizen op maat naar Maleisië. U laat weten wat u wilt en wij maken de mooiste route. Via alle onontdekte en onverwachte plekken. Wij geven u tips en alle vrijheid omdat wij Maleisië zeer goed kennen. 

Sawadee

Wie met Sawadee naar Maleisië reist, kan rekenen op uitgebreide kennis en ervaring van ruim 30 kantoormedewerkers en meer dan 160 reisbegeleiders. Al 26 jaar! Wij gaan daarbij verder dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Ontdek wat de rondreizen van Sawadee zo speciaal maakt. 

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Rama Tours Holland

Reizen met een persoonlijk karakter! Rama Tours Holland is een reisorganisatie gespecialiseerd in rondreizen naar Maleisië en andere landen in Zuidoost-Azië. Bij Rama Tours Holland bent u verzekerd van een geheel verzorgde en tevens unieke en op uw persoonlijke wensen afgestemde vakantie. Wij adviseren, u beslist! 

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen

De Jong Intra Vakanties

U haalt méér uit uw rondreis met de Jong Intra Vakanties! U beslist hoe u uw vakantie naar en door Maleisië wilt invullen en wij zorgen voor de rest! Al jaren verzorgt de Jong Intra Vakanties voor vele tevreden reizigers verre reizen. De kwaliteit en veiligheid van uw reis voor de beste prijs staan bij ons hoog in het vaandel. 

Like deze pagina

Praktische tips

Sponsors