Like ons op Facebook

Rondreis Maleisië

Als je van plan bent om een rondreis door Maleisië te maken kan je twee dingen doen: of je gaat met een georganiseerde groepsreis of je laat een reis op maat samenstellen. Hieronder vind je diverse specialisten die rondreizen aanbieden, al dan niet in een groep.

Als je van plan bent om een rondreis door Maleisië te maken kan je twee dingen doen: of je gaat met een georganiseerde groepsreis of je laat een reis op maat samenstellen. Hieronder vind je diverse specialisten die rondreizen aanbieden, al dan niet in een groep.

Maleisie Online

Maleisie online is onderdeel van Riksja Travel (anvr/sgr). Je kunt bij ons zelf je reis samenstellen met behulp van bouwstenen als 'West-Maleisië: Moderne steden, jungle, theevelden en tropische eilanden'. Je overnacht in kleinschalige, authentieke hotelletjes en cottages die passen bij de sfeer van Maleisië. Achter de website zitten reisspecialisten die zelf in Maleisië zijn geweest en helpen je graag met jouw droomreis. 

Tenzing Travel Asia

De ervaren reisspecialisten van Tenzing Travel Asia helpen u graag bij het samenstellen van uw Maleisië rondreis. Combineer modern Kuala Lumpur met historisch Malacca en de orang oetangs van Maleisisch Borneo. U gaat onbezorgd op reis want Tenzing Travel is uitgeroepen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’ tijdens de Vakantie Awards 2017 en is lid van SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds.

bekijk alle reizen van Tenzing Travel Asia Best geboekte reizen

Djoser

Djoser slaat tijdens haar rondreizen door Maleisië geen enkel hoogtepunt over. We reizen in een aangenaam tempo langs de verschillende highlights waaronder Kuala Lumpur, Melakka, het Taman Negara National Park en de Cameron Highlands. Kortom: een groepsrondreis om nooit meer te vergeten!

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim rondreis aanbod naar Maleisië. FOX verre reizen biedt naast rondreizen naar Maleisië tevens groepsreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum. 

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NRV

Bij NRV kunt u kiezen uit verschillende privé-rondreizen Maleisië. De verschillende rondreizen worden aangeboden als self-drive of met uw eigen privé-chauffeur. Tijdens de rondreizen naar Maleisië van NRV overnacht u in uitstekende hotels en bezoekt u de mooiste hoogtepunten van Maleisië. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de rondreis verder uit te breiden. 

bekijk alle reizen van NRV Best geboekte reizen

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt rondreizen naar de mooiste bestemmingen in Maleisië. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië. 

bekijk alle reizen van Van Verre reizen Best geboekte reizen

Smaragd Reizen

Smaragd Reizen helpt u bij het plannen en boeken van een rondreis door Maleisië. U kunt kiezen uit georganiseerde (groeps)reizen, duikvakanties of een volledig op maat gemaakte reis door Maleisië die aan al uw wensen voldoet. Bij Smaragd Reizen kennen we Maleisië door en door en helpen we u graag bij het maken van een droomreis door het land in Zuid-Oost Azië.

Rama Tours Holland

kiest u ervoor om tijdens een rondreis door Maleisië het cultuurrijke eiland Penang te bezoeken en/of bent u nieuwsgierig naar de natuur van Maleisië? De keuze is aan u! Rama Tours Holland adviseert en helpt u bij het plannen van een rondreis door Maleisië maar u beslist zelf over de invulling daarvan. Wij maken een volledig gepersonaliseerde en unieke rondreis door Maleisië voor u!

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen

Sawadee

Maak een complete rondreis door Maleisië met Sawadee en ontdek de twee gezichten van dit Aziatische land. Wissel een citytrip in de moderne hoofdstad Kuala Lumpur af met wandeltochten door Taman Negara, een van de oudste regenwouden ter wereld. Wil je meer weten over onze rondreizen naar Maleisië, bekijk dan onze website of kom langs op een van onze infodagen.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

De Jong Intra Vakanties

Ga op rondreis door Maleisië met De Jong Intra Vakanties en treed in de voetsporen van de vele reizigers die uw voorgingen en deze onvergetelijke reis maakten. Met De Jong Intra Vakanties haalt u alles uit uw vakantie in Maleisië en reist u langs de mooiste bezienswaardigheden: van de drukke hoofdstad Kuala Lumpur tot relaxte vulkanische eilanden voor de kust. 

Like deze pagina

Praktische tips

Sponsors