Rondreis Maleisië

Als je van plan bent om een rondreis door Maleisië te maken kan je twee dingen doen: of je gaat met een georganiseerde groepsreis of je laat een reis op maat samenstellen. Hieronder vind je diverse specialisten die rondreizen aanbieden, al dan niet in een groep.

Riksja Maleisie

Of je nu zelf je individuele rondreis door Maleisië in elkaar wilt puzzelen met bouwstenen of liever kiest uit een kant-en-klare rondreis, met Riksja Maleisië kan het allebei. We hebben de knusse slaapplekken al voor je gevonden: van een kampung en junglechalet tot Engelse cottage tussen de theevelden. Ga duiken, spot orang oetans of maak kennis met de Malay. Wij delen graag onze tips.

bekijk alle reizen van Riksja Maleisie Best geboekte reizen

Djoser

Djoser slaat tijdens haar rondreizen door Maleisië geen enkel hoogtepunt over. We reizen in een aangenaam tempo langs de verschillende highlights waaronder Kuala Lumpur, Melakka, het Taman Negara National Park en de Cameron Highlands. Kortom: een groepsrondreis om nooit meer te vergeten!

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

ANWB Vakantie

Wil je genieten van een avontuurlijke en comfortabele rondreis door Maleisië, kies dan voor ANWB Vakantie. Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid én avontuur. Onze deskundige Nederlandssprekende reisleiders laten je de highlights van Maleisië graag zien: van de Cameron Highlands en de jungle op Borneo tot de hoofdstad Kuala Lumpur. Ook een privé rondreis behoort tot de mogelijkheden. Surf naar onze website voor het volledige reisaanbod naar Maleisië.

bekijk alle reizen van ANWB Vakantie Best geboekte reizen

NRV

Bij NRV kunt u kiezen uit verschillende privé-rondreizen Maleisië. De verschillende rondreizen worden aangeboden als self-drive of met uw eigen privé-chauffeur. Tijdens de rondreizen naar Maleisië van NRV overnacht u in uitstekende hotels en bezoekt u de mooiste hoogtepunten van Maleisië. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de rondreis verder uit te breiden. 

bekijk alle reizen van NRV Best geboekte reizen

Van Verre Reizen

Bij Van Verre bouwen we samen aan jouw rondreis door Maleisië! Reis naar Kuala Lumpur, Taman Negara en de Cameron Highlands en ga op jungle avontuur in Sarawak op Borneo. Iets speciaals toevoegen aan je rondreis? Bezoek dan het sultanaat Brunei. Zowel op Borneo als in West-Maleisië vind je prachtige strandresorts om je rondreis door Maleisië af te sluiten.

bekijk alle reizen van Van Verre Reizen Best geboekte reizen

Smaragd Reizen

Smaragd Reizen helpt u bij het plannen en boeken van een rondreis door Maleisië. U kunt kiezen uit georganiseerde (groeps)reizen, duikvakanties of een volledig op maat gemaakte reis door Maleisië die aan al uw wensen voldoet. Bij Smaragd Reizen kennen we Maleisië door en door en helpen we u graag bij het maken van een droomreis door het land in Zuid-Oost Azië.

Sawadee

Maak een complete rondreis door Maleisië met Sawadee en ontdek de twee gezichten van dit Aziatische land. Wissel een citytrip in de moderne hoofdstad Kuala Lumpur af met wandeltochten door Taman Negara, een van de oudste regenwouden ter wereld. Wil je meer weten over onze rondreizen naar Maleisië, bekijk dan onze website of kom langs op een van onze infodagen.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Je reis begint op ZuidoostAzie.nl

Praktische tips

Sponsors