Veiligheid Maleisië

Veiligheid Maleisië

Maleisië is over het algemeen een veilig land te noemen. Er zijn maar weinig plekken waar je qua veiligheid niet moet komen. Verstandig is het wel om in de minder toeristische steden vóór het donker je bestemming te bereiken.

Zoals in elk land moet je ook in Maleisië altijd oppassen op je persoonlijke bezittingen voor zakkenrollers, vooral op drukke en toeristische plekken. Neem niet al te veel contant geld mee en maak kopieën van je belangrijke documenten of scan ze in en zend ze naar je e-mailadres.

Reis je rond met een auto? Probeer deze altijd op een redelijk lichte en drukke plek te parkeren. Draai de auto op slot, doe je dashboardkastje open en laat geen waardevolle spullen in het zicht liggen.

Goed voorbereid op reis?

Voor informatie over praktische zaken als vaccinaties en inentingen, het regelen van een visum, reisverzekeringen, vervoer naar de luchthaven of geldzaken, moet je vaak meerdere websites bezoeken. MyTravelPlanner heeft alle praktische informatie samengebracht en leidt je via vijf vragen naar uw persoonlijke to-do lijst op het gebied van zeven praktische zaken!

Like deze pagina

Specialisten Maleisië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner
Sponsors