Specialisten Maleisië

Riksja Maleisie

Wil jij naar Maleisië en/of Borneo? Praat met iemand die er zelf is geweest: wij, Riksja’s Maleisië-fanaten, delen graag onze persoonlijke tips met je! Van duiken in de Perhentians tot orang oetans spotten in het oerwoud: we weten de speciale plekken en hebben de fijnste hotelletjes vast voor je uitgezocht. Slaap jij in een junglechalet, op een kampung of met uitzicht op eindeloze theevelden?

bekijk alle reizen van Riksja Maleisie Best geboekte reizen

Djoser

Wist je dat Djoser al ruim dertig jaar ervaring heeft en gespecialiseerd is in groepsreizen naar Maleisië? Wij reizen inmiddels naar zo’n honderd bestemmingen verspreid over alle continenten. Maleisië mag daarbij niet ontbreken. Verken samen met onze deskundige reisbegeleiders en een lokale gids de mooiste highlights van Maleisië!

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

ANWB Vakantie

Wil je bijzondere verre bestemmingen bezoeken én toch comfortabel reizen? Het kan met ANWB Vakantie! We vliegen uitsluitend met de beste luchtvaartmaatschappijen naar Maleisië, verblijven in comfortabele drie- en viersterrenhotels en reizen met ruime en veilige touringcars. Bovendien worden al onze groepsreizen begeleid door Nederlandssprekende gidsen.

bekijk alle reizen van ANWB Vakantie Best geboekte reizen

Sawadee

Sawadee verzorgt al ruim dertig jaar avontuurlijke groepsreizen naar bestemmingen overal ter wereld. Onze reisspecialisten staan 6 dagen per week voor je klaar om je te helpen bij het vinden van jou ideale reis naar Maleisië. Daarnaast houden we regelmatig Sawadee Infodagen waar je ons kunt ontmoeten en meer te weten komt over onze unieke manier van reizen. Houd onze website in de gaten voor data én voor fijne kortingen op mooie reizen. 

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Van Verre Reizen

Onze landendeskundigen hebben al aardig wat reizen naar Maleisië erop zitten. Veel gezien op beide delen en zelfs ook onderwater. Ze luisteren naar jouw wensen voor jouw reis naar Maleisië en stellen zo met ideeën en adviezen jouw reis naar Maleisië samen. Wil je meer avontuur? Genoeg te doen. Meer cultuur in jouw reis? Ook daar weten zij de leuke plekken voor!

bekijk alle reizen van Van Verre Reizen Best geboekte reizen

PANGEA Travel

Bent u op zoek naar een ervaren en gespecialiseerde reisorganisatie die persoonlijk maatwerk levert? Dan moet u bij PANGEA Travel zijn. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en vinden het belangrijk goed te luisteren naar de wensen van onze reizigers. Op die manier kunnen wij een passende maatreis naar Maleisië voor u samenstellen die uw verwachtingen waarmaakt.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Praktische tips

Sponsors