Like ons op Facebook

Specialisten Maleisië

Maleisie Online

Maleisië online (anvr/sgr) biedt je de mogelijkheden om het echte Maleisië te ervaren. Een reis door Maleisië is een  belevenis die je onderdompelt in een mix van culturen en indrukken. Struin over de levendige 'nightmarket' in hartje Kuala Lumpur. Ervaar de echte jungle in een van de nationale parken en trek door de eindeloze theevelden van de Cameron Highlands. Ontmoet de Orang Utan's op Borneo en slaap bij de lokale mensen thuis.

Tenzing Travel Asia

Ervaar het veelzijdige Maleisië. Bewonder de oudste regenwouden ter wereld, spot unieke diersoorten of maak een autoreis door het prachtige westen van Maleisië. Met Tenzing Travel Asia kan het allemaal. Bovendien reist u zonder zorgen want Tenzing Travel is uitgeroepen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’ tijdens de Vakantie Awards 2017 en is lid van SGR, ANVR en calamiteitenfonds.

bekijk alle reizen van Tenzing Travel Asia Best geboekte reizen

Djoser

Wist je dat Djoser al ruim dertig jaar ervaring heeft en gespecialiseerd is in groepsreizen naar Maleisië? Wij reizen inmiddels naar zo’n honderd bestemmingen verspreid over alle continenten. Maleisië mag daarbij niet ontbreken. Verken samen met onze deskundige reisbegeleiders en een lokale gids de mooiste highlights van Maleisië!

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is gespecialiseerd in groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen naar Zuidoost-Azië. Daarnaast biedt FOX “feel good” reizen aan waarin u een aantal dagen als vrijwilliger werkt. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NRV

Het reislustige team van NRV is gespecialiseerd in verre reizen naar onder andere Maleisië. We stappen zelf ook graag in het vliegtuig richting Azië om onze reisprogramma’s en accommodaties te bezoeken en te verbeteren. We bieden dan ook alleen reizen aan die we zelf leuk vinden.

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt individuele reizen op maat naar de mooiste bestemmingen in Zuidoost-Azië. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio samen, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië.

bekijk alle reizen van Van Verre reizen Best geboekte reizen

PANGEA Travel

Bent u op zoek naar een ervaren en gespecialiseerde reisorganisatie die persoonlijk maatwerk levert? Dan moet u bij PANGEA Travel zijn. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en vinden het belangrijk goed te luisteren naar de wensen van onze reizigers. Op die manier kunnen wij een passende maatreis naar Maleisië voor u samenstellen die uw verwachtingen waarmaakt.

Sawadee

Sawadee verzorgt al ruim dertig jaar avontuurlijke groepsreizen naar bestemmingen overal ter wereld. Onze reisspecialisten staan 6 dagen per week voor je klaar om je te helpen bij het vinden van jou ideale reis naar Maleisië. Daarnaast houden we regelmatig Sawadee Infodagen waar je ons kunt ontmoeten en meer te weten komt over onze unieke manier van reizen. Houd onze website in de gaten voor data én voor fijne kortingen op mooie reizen. 

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Travel Active

Travel Active is al 25 jaar specialist in bijzondere vrijwilligerswerkreizen op maat. In Azië kun jij op je eigen manier een steentje bijdragen, daar waar de hulp zo hard nodig is. Individueel, als groep of als gezin in Thailand, Cambodja, India, Sri Lanka, Vietnam, Myanmar, Nepal, China of Bali. Na een goede voorbereiding kun je gaan helpen in een kindertehuis of op een medisch project, tempels renoveren, (Engelse) les geven aan jonge monniken of voorlichting geven over hygiëne en milieu.

Rama Tours Holland

Geniet van een onvergetelijke vakantie in Maleisië dankzij het deskundige team van Rama Tours Holland. De reisadviseurs van Rama Tours Holland reizen zelf regelmatig naar Zuidoost-Azië zodat ze u op basis van persoonlijke reiservaringen kunnen adviseren. Het reislustige en ervaren team van Rama Tours doet er alles aan om uw reis naar Maleisië tot een droomreis te maken. Neem voor meer informatie of een offerte contact op.

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen

Smaragd Reizen

Heeft u hulp nodig bij het plannen van uw rondreis door Maleisië? De reisspecialisten van Smaragd Reizen helpen u graag bij het uitzoeken en plannen van uw vakantie in Zuid-Oost Azië. De groepsreizen, individuele rondreizen en duik- en strandvakanties van Smaragd Reizen voeren uw mee naar alle mooie highlights van Maleisië. Wij bepalen een route aan de hand van uw wensen en delen onze tips graag.

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Cambodja kenner