Like ons op Facebook

Luxe reizen Maleisië

Wil je naar Maleisië, maar dan lekker luxe op reis? Hieronder vind je een aantal aanbieders van luxe reizen naar Maleisië.

Wil je naar Maleisië, maar dan lekker luxe op reis? Hieronder vind je een aantal aanbieders van luxe reizen naar Maleisië.

Namasté Reizen

Namasté Reizen organiseert reizen voor levensgenieters. Zo hebben wij de beste accommodaties geselecteerd, maar kunt u ook comfortabel vervoer verwachten, bijzondere excursies, een culinair diner, een ontspannende massage, een personal shopper, een afternoon-tea… Omdat wij reizen op maat organiseren is niets onmogelijk! Wij bezoeken regelmatig Maleisië en nemen graag de tijd om u te adviseren. Vraag via onze website vrijblijvend een uitgebreid voorstel aan.

Van Verre Reizen

Voor echte authentieke ervaringen in Maleisië is soms een primitieve overnachting nodig, maar een luxe reis door Maleisië ontwerpen we graag voor je. Je reist vrijwel altijd met privé-vervoer en de reis kunnen we verder aanvullen met verblijf in luxe hotels voor ultiem comfort. De reis kan je afsluiten in een luxe resort aan het strand op bijvoorbeeld Langkawi of Penang.

Rama Tours Holland

Bij Rama Tours Holland stellen wij individuele maatreizen samen die volledig zijn gebaseerd op de wensen van de reizigers. U kunt uw vakantie in Maleisië zo luxe maken als u zelf wilt. U beslist hoe u wilt dat uw reis eruit ziet, wij adviseren. We garanderen een vakantie van de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs.

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen
Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Maleisië kenner