Like ons op Facebook

Luxe reizen Maleisië

Wil je naar Maleisië, maar dan lekker luxe op reis? Hieronder vind je een aantal aanbieders van luxe reizen naar Maleisië.

Wil je naar Maleisië, maar dan lekker luxe op reis? Hieronder vind je een aantal aanbieders van luxe reizen naar Maleisië.

PANGEA Travel

Welke Zuidoost-Azië reis zou u maken als u zelf zou kunnen kiezen? Als u niet gebonden was aan vaste vertrekdata of reisgidsen? Als u zelf uw betrouwbare vertegenwoordiging in Zuidoost-Azië zou hebben? Het antwoord is simpel: Ónze reizen. PANGEA Travel is úw privé reisbureau. Bij ons vindt u geen standaard reizen. Alle reizen worden speciaal voor u op maat gemaakt! Wat de een onder luxe verstaat, is voor de ander een minimum aan comfort. De mogelijkheden zijn eindeloos bij PANGEA Travel. 

Namasté Reizen

Namasté Reizen organiseert reizen voor levensgenieters. Zo hebben wij de beste accommodaties geselecteerd, maar kunt u ook comfortabel vervoer verwachten, bijzondere excursies, een culinair diner, een ontspannende massage, een personal shopper, een afternoon-tea… Omdat wij reizen op maat organiseren is niets onmogelijk! Wij bezoeken regelmatig Maleisië en nemen graag de tijd om u te adviseren. Vraag via onze website vrijblijvend een uitgebreid voorstel aan.

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt individuele reizen op maat naar de mooiste bestemmingen in Zuidoost-Azië. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië. 

Rama Tours Holland

Bij Rama Tours Holland stellen wij individuele maatreizen samen die volledig zijn gebaseerd op de wensen van de reizigers. U kunt uw vakantie in Maleisië zo luxe maken als u zelf wilt. U beslist hoe u wilt dat uw reis eruit ziet, wij adviseren. We garanderen een vakantie van de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs.

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner