Duurzame reizen Maleisië

Wil je tijdens je reis naar Maleisië op de groene tour? Hieronder vind je aanbieders van duurzame reizen naar Maleisië.

Djoser

Wil je niet alleen genieten van een fantastische vakantie in Maleisië, maar ook een bijdrage leveren aan natuur- en cultuurbehoud? Dat kan! Djoser stelt haar rondreizen door Maleisië met veel zorg samen en houdt daarbij rekening met natuur, cultuur en de plaatselijke bevolking. We steunen de lokale economie door met een gids uit Maleisië samen te werken en te verblijven in kleinschalige hotels. 

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Bij Dimsum Reizen vinden we verantwoord reizen erg belangrijk. Onze aandacht gaat met name uit naar de impact van onze vakanties op de sociale structuur van Maleisië. We doen ons best om op kleine schaal aan het bewustzijn bij te dragen. Dit doen we door in kleine groepen te reizen, hierover te praten met onze lokale agenten en onze reizigers te informeren over wat wel en niet op prijs gesteld wordt door de locals.

bekijk alle reizen van Dimsum Reizen Best geboekte reizen

PANGEA Travel

Bij PANGEA Travel zijn we ervan bewust dat jouw rondreis door Maleisië druk uitoefent op de lokale natuur en cultuur. Wij proberen de negatieve effecten van reizen daarom zoveel mogelijk te beperken en bieden je duurzame opties aan voor je vakantie in Maleisië. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor milieuvriendelijke en kleinschalige accommodaties en ter plekke lokale projecten bezoeken.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Je reis begint op ZuidoostAzie.nl

Praktische tips

Sponsors