Like ons op Facebook

Duurzame reizen Maleisië

Wil je tijdens je reis naar Maleisië op de groene tour? Hieronder vind je aanbieders van duurzame reizen naar Maleisië.

Wil je tijdens je reis naar Maleisië op de groene tour? Hieronder vind je aanbieders van duurzame reizen naar Maleisië.

Djoser

Wil je niet alleen genieten van een fantastische vakantie in Maleisië, maar ook een bijdrage leveren aan natuur- en cultuurbehoud? Dat kan! Djoser stelt haar rondreizen door Maleisië met veel zorg samen en houdt daarbij rekening met natuur, cultuur en de plaatselijke bevolking. We steunen de lokale economie door met een gids uit Maleisië samen te werken en te verblijven in kleinschalige hotels. 

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim duurzame reis aanbod naar Zuidoost-Azië. FOX verre reizen biedt naast duurzame reizen naar Zuidoost-Azië tevens groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum. 

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Dimsum Reizen organiseert bijzondere duurzame reizen naar Zuidoost-Azië rond diverse thema's. Zo'n centraal thema geeft verdieping aan de reis. U bezoekt lang niet altijd alleen de bekende hoogtepunten en er zit vaak een duidelijke lijn in de plaatsen  die u bezoekt. We zijn gespecialiseerd in duurzame reizen rond diverse, traditioneel levende volkeren en stammen, festivals, cultureel erfgoed en met karakteristieke accommodaties.

PANGEA Travel

Als reisorganisatie is PANGEA Travel zich er van bewust dat onze reizigers een druk uitoefenen op de natuur en de lokale cultuur op de bestemmingen die we aanbieden. PANGEA Travel probeert een bijdrage te leveren door negatieve effecten waar mogelijk te verminderen en reizen met duurzame aspecten aan te bieden om de positieve effecten van toerisme te vergroten. Toerisme zorgt namelijk voor inkomsten waardoor lokaal geïnvesteerd kan worden in educatie, gezondheidszorg, werkgelegenheid en natuurbehoud.

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Cambodja kenner