Natuurbehoud Vietnam

Natuurbehoud Vietnam

door Getaway Travel

Vietnam staat bekend om haar geweldige biodiversiteit en mooie parken. De natuur is echter wel heel kwetsbaar voor invloeden van buitenaf. Ga er daarom met respect mee om, ook tijdens je safari. Blijf altijd op de paden, en volg de aanwijzingen op de borden. Als je met een gids bent, maak hier dan gebruik van.

Hij of zij is een ervaren ranger en kan je van alles vertellen over de dieren die er leven. Luister daarom altijd naar je gids, en bij twijfel kun je het beter vragen. Je gids heeft het beste met jou en de dieren voor. Zorg dat je de dieren niet tot last bent, ga niet toeteren of luid praten. Dit verstoort de rust en kan dieren bang maken.

ZELF NAAR Vietnam?

Bekijk alle 107 reizen naar Vietnam

In het water

Snorkelen of duiken in de schitterende onderwaterwereld van Vietnam is alsof je je begeeft in een kleurrijk aquarium. Het is dan ook een absolute aanrader. Er zijn wel een aantal dingen waar je op moet letten. Raak nooit het koraal aan. Koralen zijn levende dieren en bedreigde diersoorten. Ze zijn zeer kwetsbaar en zullen sterven als je ze aanraakt.

Het is leuk om tussen de tropische vissen te zwemmen, of grote vissen te zien. Je kunt de zeedieren alleen beter niet aanraken. Je kunt ze dan verwonden, afschrikken en bovendien zelf verwondingen oplopen.

Reizen Vietnam

Specialisten Vietnam

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner
Sponsors