Like ons op Facebook

Groepsreizen Vietnam

Wil je Vietnam met een leuke groepsreis ontdekken? Hieronder vind je diverse aanbieders van groepsreizen die je langs de mooiste delen van Vietnam voeren.

Wil je Vietnam met een leuke groepsreis ontdekken? Hieronder vind je diverse aanbieders van groepsreizen die je langs de mooiste delen van Vietnam voeren.

Djoser

Geniet van Vietnam’s bezienswaardigheden, haar schilderachtige natuur en verrukkelijke keuken tijdens een groepsreis van Djoser. In een kleine groep nemen we je mee naar de mooiste plekjes en highlights van Vietnam. We hebben de routes zorgvuldig uitgestippeld, maar je bepaalt zelf welke excursies je de moeite waard vindt. 

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim groepsreis aanbod naar Vietnam. FOX biedt naast groepsreizen naar Vietnam tevens individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum. 

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NRV

NRV biedt groepsreizen naar Vietnam aan die begeleid worden door een local. Onze reisleiders zijn geboren in Vietnam, maar spreken ook Nederlands en zijn daardoor bij uitstek geschikt om u alle highlights van Vietnam te laten zien. We hebben onze routes met zorg uitgestippeld, zodat u het mooiste van Vietnam ziet tijdens uw vakantie.

Sawadee

Wie met Sawadee naar Vietnam reist, kan rekenen op uitgebreide kennis en ervaring van ruim 30 kantoormedewerkers en meer dan 160 reisbegeleiders. Al 26 jaar verzorgen wij groepsreizen! Wij gaan daarbij verder dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Ontdek wat de rondreizen van Sawadee zo speciaal maakt. 

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

De Jong Intra Vakanties

Een groepsreis door Vietnam met De Jong Intra Vakanties is een ideale manier om de prachtige bezienswaardigheden van dit uiteenlopende land in Azië te bezoeken. Samen met een reislustige groep en een deskundige gids maakt u een prachtige rondreis langs onder meer de Mekong Delta en de drukke steden Hanoi en Ho Chi Minh stad. 

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner