Nha Trang

Nha Trang

door Getaway Travel

Nha Trang is een bloeiende stad aan de Zuid-Chinese Zee. Het is een van de belangrijkste strandbestemmingen van Vietnam. Kilometers strand, verlaten baaien, vele eilanden en koraal zorgen voor plenty mogelijkheden om te relaxen, zwemmen en te duiken. Het is een heerlijke stad, want middenin de stad ligt het strand Nha Trang Beach en is het er heel rustig.

Hier heb je niet het vertrouwde lawaai van brommertjes, waar je waarschijnlijk al zo aan gewend bent geraakt in de rest van Vietnam. Er zijn geen auto's en relatief weinig bussen. Hier doen mensen alles te voet of met de fiets. Niet vreemd dus dat Nha Trang voor een stad met meer dan 300.000 inwoners nauwelijks vervuiling kent. Bovendien zijn hier uitstekende voorzieningen voor toeristen en is alle gemak op loopafstand. Of je nu op zoek bent naar een aardige eettent of een massagesalon.

ZELF NAAR Nha Trang?

Bekijk alle 18 reizen naar Nha Trang

Bezienswaardigheden in de stad zijn het Nha Trang Pasteur Institute, Long Son Pagode en de Cham-torens van Po Nagar.

Boottocht

Rondom de zuidwestkust liggen 71 kleine eilanden, waaronder het bekende Whale Island en Monkey Island. Een leuke acitiviteit is een boottocht van Nha Trang naar een van de de omliggende eilanden. In de Cau Da Dock, iets ten zuiden van Nha Trang vertrekken iedere ochtend meerdere boottours. Je moet er wel rekening mee houden dat je de boottocht minstens de avond van tevoren moet boeken. Dit kan bij vrijwel ieder hotel in Nha Trang.

Reizen Nha Trang

Specialisten Vietnam

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Filipijnen kenner
Sponsors