Like ons op Facebook

Rondreis Vietnam

Als je van plan bent om een rondreis door Vietnam te maken kan je 2 dingen doen: of je gaat met een georganiseerde groepsreis of je laat een reis op maat samenstellen. Hieronder vind je diverse goede specialisten die rondreizen aanbieden, al dan niet in een groep.

Als je van plan bent om een rondreis door Vietnam te maken kan je 2 dingen doen: of je gaat met een georganiseerde groepsreis of je laat een reis op maat samenstellen. Hieronder vind je diverse goede specialisten die rondreizen aanbieden, al dan niet in een groep.

Vietnam Online

Vietnam Online is onderdeel van Riksja Travel (anvr/sgr). Je kunt bij ons zelf je reis samenstellen met behulp van bouwstenen als 'Het anker uit in Halongbay' en 'Double Tropical'. Je overnacht in kleinschalige, authentieke hotelletjes en cottages die passen bij de sfeer van Vietnam. Achter de website zitten reisspecialisten die zelf in Vietnam zijn geweest en helpen je graag met jouw droomreis. 

Djoser

Maak kennis met de Vietnamese natuur, cultuur en keuken tijdens een avontuurlijke rondreis van Djoser. Wij bieden diverse groepsrondreizen door Vietnam aan, variërend van twee tot drie weken. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een combireis. Naast je bezoek aan Vietnam steek je dan ook de grens over naar Cambodja en/of Laos.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim rondreis aanbod naar Vietnam. FOX biedt naast rondreizen naar Vietnam tevens groepsreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum. 

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NRV

Bij NRV kunt u kiezen voor rondreizen naar Vietnam in de vorm van groepsreizen of privé-rondreizen. Tijdens de groepsreizen wordt u begeleid door Nederlandssprekende reisleiding en tijdens onze privé-rondreizen reist u met uw eigen Engelstalige privé chauffeur. 

bekijk alle reizen van NRV Best geboekte reizen

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt rondreizen naar de mooiste bestemmingen in Vietnam. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio samen, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië.

Smart Vietnam

Smart Vietnam biedt verschillende rondreizen aan naar Vietnam waarbij je van het noorden naar het zuiden reist. Wil je de route liever andersom doen? Geen probleem! Alle reizen zijn individueel en je bepaalt zelf welke én hoeveel excursies je gaat doen. En ook het aantal nachten heb je zelf in de hand. Zo geef je een eigen draai aan de reis, maar wordt alles gewoon voor je geregeld. Dat is Smart!

Rama Tours Holland

Maak een rondreis langs de mooiste bezienswaardigheden van Vietnam met Rama Tours Holland. Wij verzorgen al sinds 1985 unieke en individuele maatreizen naar Azië en hebben alle landen ook zelf bezocht. Vanuit die ervaringen kunnen we u goed adviseren en een rondreis door Vietnam samenstellen die precies aansluit bij wat u zoekt. Bent u klaar voor een droomreis?

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen

Smaragd Reizen

Van hoofdstad Hanoi en de metropool Ho Chi Minh City tot Halong Bay en de Mekongdelta; een rondreis door Vietnam zit vol highlights. Bij Smaragd Reizen kennen we Vietnam heel goed en helpen we u graag bij het plannen van uw vakantie. Een rondreis door Vietnam van Smaragd Reizen brengt je naar de onbekendere en nog onontdekte plaatsen van het land.

Sawadee

Wie met Sawadee naar Vietnam reist, kan rekenen op uitgebreide kennis en ervaring van ruim 30 kantoormedewerkers en meer dan 160 reisbegeleiders. Al 26 jaar! Wij gaan daarbij verder dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Ontdek wat de rondreizen van Sawadee zo speciaal maakt. 

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

De Jong Intra Vakanties

U haalt méér uit uw rondreis door Vietnam met De Jong Intra Vakanties! U bepaalt zelf hoe uw rondreis door Vietnam eruit ziet en laat De Jong Intra Vakanties de rest verzorgen. Een vakantie in Vietnam neemt u onder andere mee naar de steden Hanoi en Ho Chi Minh stad en de groene oase van de Mekong Delta.

Like deze pagina

Praktische tips

Sponsors