Rondreis Vietnam

Als je van plan bent om een rondreis door Vietnam te maken kan je 2 dingen doen: of je gaat met een georganiseerde groepsreis of je laat een reis op maat samenstellen. Hieronder vind je diverse goede specialisten die rondreizen aanbieden, al dan niet in een groep.

Riksja Vietnam

In no time op weg naar een perfect gepland avontuur met Riksja Vietnam. Kies jouw favoriete bouwstenen - korte reizen met vervoer, activiteiten en knusse slaapplekken. Of ga voor een kant-en-klare rondreis, die altijd aanpasbaar is. Maak kennis met de hilltribes, zie de karstbergen van Halong Bay en ga op foodsafari in Hanoi tijdens je rondreis door Vietnam.

bekijk alle reizen van Riksja Vietnam Best geboekte reizen

Djoser

Maak kennis met de Vietnamese natuur, cultuur en keuken tijdens een avontuurlijke rondreis van Djoser. Wij bieden diverse groepsrondreizen door Vietnam aan, variërend van twee tot drie weken. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een combireis. Naast je bezoek aan Vietnam steek je dan ook de grens over naar Cambodja en/of Laos.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

ANWB Vakantie

Beleef Vietnam met een groep enthousiaste medereizigers, je eigen familie, vrienden of helemaal alleen. ANWB Vakantie biedt rondreizen naar Vietnam aan voor elk type reiziger. Voor welke reis je ook kiest, je krijgt altijd de mooiste highights van Vietnam te zien. Reis je met ons mee naar het land van de Mekong Delta, Halong Bay en Hoi An?

bekijk alle reizen van ANWB Vakantie Best geboekte reizen

NRV

Reis langs de mooiste highlights van Vietnam tijdens een rondreis van NRV. Reis in een groep en ontdek de rijke cultuur en historie van Vietnam samen met uw medereizigers of boek een privé rondreis en ga alleen op avontuur. Wij bieden diverse soorten rondreizen aan, waaronder maatreizen, waardoor er voor iedereen een ideale vakantie naar Vietnam bij zit. 

bekijk alle reizen van NRV Best geboekte reizen

Smaragd Reizen

Van hoofdstad Hanoi en de metropool Ho Chi Minh City tot Halong Bay en de Mekongdelta; een rondreis door Vietnam zit vol highlights. Bij Smaragd Reizen kennen we Vietnam heel goed en helpen we u graag bij het plannen van uw vakantie. Een rondreis door Vietnam van Smaragd Reizen brengt je naar de onbekendere en nog onontdekte plaatsen van het land.

Sawadee

Trek door het heuvel- en bergachtige landschap, verken de uitgestrekte Mekongdelta, proef de kleurrijke Vietnamese keuken en slenter tussen de wolkenkrabbers van Ho Chi Minh-Stad. Vietnam is een land vol highlights dat zich uitstekend leent voor een rondreis. Ontdek Vietnam’s mooiste bezienswaardigheden, binnen én buiten de gebaande paden, met Sawadee.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Van Verre Reizen

Bij Van Verre Reizen stel je zelf in overleg met onze Vietnam landendeskundige jouw rondreis samen. Bespreek jouw ideeën en wensen, wil je bijvoorbeeld meer nadruk op het noorden van Vietnam of wil je je graag meer verdiepen in de Mekong delta en de Cu Chi tunnels? Start je in Hanoi of Ho Chi Minh City? Samen kijken wij naar de voor jou ideale rondreis Vietnam.

bekijk alle reizen van Van Verre Reizen Best geboekte reizen

Mooi Vakanties

Met Mooi Vakanties ontdek je het fascinerende en veelzijdige Vietnam. Maak kennis met het traditionele Hanoi, vaar langs het karstlandschap bij Halong Bay en fiets langs de parfumrivier bij Hue. Vanuit het bruisende Saigon kun je een bezoek brengen aan de Cai Dao tempel. Neem contact met ons op een reis samen te laten stellen op basis van jouw wensen en ideeën.

bekijk alle reizen van Mooi Vakanties Best geboekte reizen

Je reis begint op ZuidoostAzie.nl

Praktische tips

Sponsors