Like ons op Facebook

Rondreis Vietnam

Als je van plan bent om een rondreis door Vietnam te maken kan je 2 dingen doen: of je gaat met een georganiseerde groepsreis of je laat een reis op maat samenstellen. Hieronder vind je diverse goede specialisten die rondreizen aanbieden, al dan niet in een groep.

Als je van plan bent om een rondreis door Vietnam te maken kan je 2 dingen doen: of je gaat met een georganiseerde groepsreis of je laat een reis op maat samenstellen. Hieronder vind je diverse goede specialisten die rondreizen aanbieden, al dan niet in een groep.

Vietnam Online

Vietnam Online is onderdeel van Riksja Travel (anvr/sgr). Je kunt bij ons zelf je reis samenstellen met behulp van bouwstenen als 'Het anker uit in Halongbay' en 'Double Tropical'. Je overnacht in kleinschalige, authentieke hotelletjes en cottages die passen bij de sfeer van Vietnam. Achter de website zitten reisspecialisten die zelf in Vietnam zijn geweest en helpen je graag met jouw droomreis. 

Djoser

Ver weg of dichtbij, met Djoser zit je altijd goed. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van groepsrondreizen en kennen de wereld inmiddels op ons duimpje. Je mooiste reis naar Vietnam maak je met Djoser! Bij Djoser kun je kiezen uit een ruim aanbod rondreizen naar meer dan honderd bestemmingen wereldwijd. Met 'de andere manier van reizen' combineer je vrijheid met het gemak van goed geregeld vervoer en verblijf! 

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim rondreis aanbod naar Vietnam. FOX biedt naast rondreizen naar Vietnam tevens groepsreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum. 

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NRV

Bij NRV kunt u kiezen voor rondreizen naar Vietnam in de vorm van groepsreizen of privé-rondreizen. Tijdens de groepsreizen wordt u begeleid door Nederlandssprekende reisleiding en tijdens onze privé-rondreizen reist u met uw eigen Engelstalige privé chauffeur. 

bekijk alle reizen van NRV Best geboekte reizen

Smart Vietnam

Smart Vietnam biedt verschillende rondreizen aan naar Vietnam waarbij je van het noorden naar het zuiden reist. Wil je de route liever andersom doen? Geen probleem! Alle reizen zijn individueel en je bepaalt zelf welke én hoeveel excursies je gaat doen. En ook het aantal nachten heb je zelf in de hand. Zo geef je een eigen draai aan de reis, maar wordt alles gewoon voor je geregeld. Dat is Smart!

Rama Tours Holland

Reizen met een persoonlijk karakter! Rama Tours Holland is een reisorganisatie gespecialiseerd in rondreizen naar Vietnam en andere landen in Zuidoost-Azië. Bij Rama Tours Holland bent u verzekerd van een geheel verzorgde en tevens unieke en op uw persoonlijke wensen afgestemde vakantie. Wij adviseren, u beslist! 

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen

Sawadee

Wie met Sawadee naar Vietnam reist, kan rekenen op uitgebreide kennis en ervaring van ruim 30 kantoormedewerkers en meer dan 160 reisbegeleiders. Al 26 jaar! Wij gaan daarbij verder dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Ontdek wat de rondreizen van Sawadee zo speciaal maakt. 

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

HSS Azië reizen

Stichting Het Schone Streven heeft niet zonder reden deze naam. Wij werken namelijk zonder winstoogmerk. De verdiensten van onze reizen besteden we aan hulpverleningsprojecten in Zuidoost-Azië. De rondreizen gaan meestal langs één van de projecten, zodat deelnemers zelf kunnen zien op welke manier Het Schone Streven deze projecten begeleidt. Uw droomreis door Thailand, Vietnam, Indonesië of Maleisië tegen een scherpe prijs. 

Smaragd Reizen

Smaragd reizen verzorgt individuele reizen op maat naar Vietnam. U laat weten wat u wilt en wij maken de mooiste route. Via alle onontdekte en onverwachte plekken. Wij geven u tips en alle vrijheid omdat wij Vietnam zeer goed kennen. Wij hebben een flexibele instelling die het mogelijk maakt op uw speciale wensen in te gaan.

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt rondreizen naar de mooiste bestemmingen in Vietnam. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio samen, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië.

De Jong Intra Vakanties

U haalt méér uit uw rondreis met de Jong Intra Vakanties! U beslist hoe u uw vakantie naar en door Vietnam wilt invullen en wij zorgen voor de rest! Al jaren verzorgt de Jong Intra Vakanties voor vele tevreden reizigers verre reizen. De kwaliteit en veiligheid van uw reis voor de beste prijs staan bij ons hoog in het vaandel. 

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner