Like ons op Facebook

Rondreis Vietnam

Als je van plan bent om een rondreis door Vietnam te maken kan je 2 dingen doen: of je gaat met een georganiseerde groepsreis of je laat een reis op maat samenstellen. Hieronder vind je diverse goede specialisten die rondreizen aanbieden, al dan niet in een groep.

Als je van plan bent om een rondreis door Vietnam te maken kan je 2 dingen doen: of je gaat met een georganiseerde groepsreis of je laat een reis op maat samenstellen. Hieronder vind je diverse goede specialisten die rondreizen aanbieden, al dan niet in een groep.

Vietnam Online

In no time op weg naar een perfect gepland avontuur met Riksja Vietnam. Kies jouw favoriete bouwstenen - korte reizen met vervoer, activiteiten en knusse slaapplekken. Of ga voor een kant-en-klare rondreis, die altijd aanpasbaar is. Maak kennis met de hilltribes, zie de karstbergen van Halong Bay en ga op foodsafari in Hanoi tijdens je rondreis door Vietnam.

Djoser

Maak kennis met de Vietnamese natuur, cultuur en keuken tijdens een avontuurlijke rondreis van Djoser. Wij bieden diverse groepsrondreizen door Vietnam aan, variërend van twee tot drie weken. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een combireis. Naast je bezoek aan Vietnam steek je dan ook de grens over naar Cambodja en/of Laos.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim rondreis aanbod naar Vietnam. FOX biedt naast rondreizen naar Vietnam tevens groepsreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum. 

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NRV

Reis langs de mooiste highlights van Vietnam tijdens een rondreis van NRV. Reis in een groep en ontdek de rijke cultuur en historie van Vietnam samen met uw medereizigers of boek een privé rondreis en ga alleen op avontuur. Wij bieden diverse soorten rondreizen aan, waaronder maatreizen, waardoor er voor iedereen een ideale vakantie naar Vietnam bij zit. 

bekijk alle reizen van NRV Best geboekte reizen

Smart Vietnam

Smart Vietnam biedt verschillende rondreizen aan naar Vietnam waarbij je van het noorden naar het zuiden reist. Wil je de route liever andersom doen? Geen probleem! Alle reizen zijn individueel en je bepaalt zelf welke én hoeveel excursies je gaat doen. En ook het aantal nachten heb je zelf in de hand. Zo geef je een eigen draai aan de reis, maar wordt alles gewoon voor je geregeld. Dat is Smart!

Smaragd Reizen

Van hoofdstad Hanoi en de metropool Ho Chi Minh City tot Halong Bay en de Mekongdelta; een rondreis door Vietnam zit vol highlights. Bij Smaragd Reizen kennen we Vietnam heel goed en helpen we u graag bij het plannen van uw vakantie. Een rondreis door Vietnam van Smaragd Reizen brengt je naar de onbekendere en nog onontdekte plaatsen van het land.

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt rondreizen naar de mooiste bestemmingen in Vietnam. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio samen, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië.

Rama Tours Holland

Maak een rondreis langs de mooiste bezienswaardigheden van Vietnam met Rama Tours Holland. Wij verzorgen al sinds 1985 unieke en individuele maatreizen naar Azië en hebben alle landen ook zelf bezocht. Vanuit die ervaringen kunnen we u goed adviseren en een rondreis door Vietnam samenstellen die precies aansluit bij wat u zoekt. Bent u klaar voor een droomreis?

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen

Sawadee

Trek door het heuvel- en bergachtige landschap, verken de uitgestrekte Mekongdelta, proef de kleurrijke Vietnamese keuken en slenter tussen de wolkenkrabbers van Ho Chi Minh-Stad. Vietnam is een land vol highlights dat zich uitstekend leent voor een rondreis. Ontdek Vietnam’s mooiste bezienswaardigheden, binnen én buiten de gebaande paden, met Sawadee.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

De Jong Intra Vakanties

U haalt méér uit uw rondreis door Vietnam met De Jong Intra Vakanties! U bepaalt zelf hoe uw rondreis door Vietnam eruit ziet en laat De Jong Intra Vakanties de rest verzorgen. Een vakantie in Vietnam neemt u onder andere mee naar de steden Hanoi en Ho Chi Minh stad en de groene oase van de Mekong Delta.

Like deze pagina

Praktische tips

Sponsors