Like ons op Facebook

Reizen op maat Vietnam

Maatreizen Vietnam? Hieronder een overzicht van Vietnam specialisten die reizen op maat aanbieden.

Maatreizen Vietnam? Hieronder een overzicht van Vietnam specialisten die reizen op maat aanbieden.

Vietnam Online

Vietnam online is onderdeel van Riksja Travel (anvr/sgr). Je kunt bij ons zelf je reis op maat maken met behulp van bouwstenen als 'Het anker uit in Halongbay' en 'Double Tropical'. Je overnacht in kleinschalige, authentieke hotelletjes en cottages die passen bij de sfeer van een rondreis door Vietnam. Achter de website zitten reisspecialisten die zelf in Vietnam zijn geweest en helpen je graag met jouw droomreis. 

Djoser

Djoser biedt je graag de mogelijkheid om je rondreis naar Vietnam naar je persoonlijke wensen in te vullen en uit te stippelen. Daarom bieden wij voor groepen vanaf 10 reizigers originele reizen op maat aan. We stellen samen je vakantie naar Vietnam samen, waarbij je alle vrijheid hebt om een reis te boeken die aan al je wensen voldoet.

NRV

NRV is een directseller die zich specialiseert in het organiseren van reizen naar bestemmingen in Vietnam. U kunt bij NRV terecht voor maatreizen naar Vietnam. Reizen met NRV is absoluut een onvergetelijke ervaring. NRV hanteert het motto 'we bieden alleen aan wat we zelf leuk vinden'.

Rama Tours Holland

Gepersonaliseerde reizen, dat is de specialiteit van Rama Tours Holland. Elke reis naar Vietnam is anders, net zoals elke reiziger anders is. Wij streven ernaar een droomreis te organiseren die aan al uw wensen voldoet en die scherp geprijsd is. Heeft u interesse? Neem contact met ons op!

Smaragd Reizen

Welke highlights wilt u bezoeken tijdens een rondreis door Vietnam? Bent u vooral benieuwd naar de grote steden Hanoi en Ho Chi Minh City of werelderfgoed Halong Bay? Misschien wilt u wel verschillende plaatsen en regio’s combineren. Het kan allemaal! Smaragd Reizen biedt individuele reizen op maat aan in Vietnam. Aan de hand van uw wensen stippelen wij een route uit door Vietnam.

Dimsum Reizen

Met Dimsum Reizen naar Vietnam, reis je met behulp van bouwstenen in je eigen tempo en volgens jouw ideale route door Vietnam! We bieden leuke hotelletjes aan op fijne locaties. En wat dacht je van onze bijzondere dimsummetjes: deze smaakvolle optionele excursies maken je reis echt compleet. Je kleedt je reis aan zoals jij dat wilt. 

Namasté Reizen

Namasté Reizen is een reisorganisatie gespecialiseerd in reizen op maat naar Vietnam en allerlei andere bestemmingen in Azië. Een reis op maat betekent voor ons een reis die geheel voldoet aan uw wensen en ideeën. Wij nemen er graag de tijd voor u een goed advies te geven. Wij doen dit uit eigen ervaring want we bezoeken Viëtnam regelmatig, op zoek naar bijzondere plekken, sfeervolle accommodaties en lekkere restaurantjes. Vraag via onze website vrijblijvend een uitgebreid voorstel aan. 

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt individuele reizen op maat naar de mooiste bestemmingen in Vietnam. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio samen, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië. 

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner