Reizen op maat Vietnam

Maatreizen Vietnam? Hieronder een overzicht van Vietnam specialisten die reizen op maat aanbieden.

Riksja Vietnam

Bouw een reis naar jouw wensen met de bouwstenen van Riksja Vietnam. Jij kiest wat je wilt doen, wij helpen je waar nodig. We zijn zelf in Vietnam geweest en adviseren je met liefde over de beste reisroutes of leukste activiteiten. Gooi het anker uit in Halongbay, maak kennis met de hilltribes en ga op foodsafari.

Djoser

Djoser biedt je graag de mogelijkheid om je rondreis naar Vietnam naar je persoonlijke wensen in te vullen en uit te stippelen. Daarom bieden wij voor groepen vanaf 10 reizigers originele reizen op maat aan. We stellen samen je vakantie naar Vietnam samen, waarbij je alle vrijheid hebt om een reis te boeken die aan al je wensen voldoet.

Van Verre Reizen

Vietnam is vrij uitgestrekt van noord naar zuid, dat biedt heel veel mogelijkheden om een reis op maat samen te stellen die precies voldoet aan jouw wensen en wat je wilt zien in Vietnam. Combineer bijvoorbeeld Halong Bay met een avontuurlijke reis door het noorden met een bouwsteen naar de bergvolkeren in de Centrale Hooglanden van Vietnam, wij helpen je graag.

Dimsum Reizen

Boek een maatreis via Dimsum Reizen en beleef Vietnam helemaal op jouw manier! Kies zelf welke route je neemt, in welke hotels je slaapt en aan welke excursies je wilt deelnemen. Op onze websites vind je verschillende voorbeeldreizen en bouwstenen ter inspiratie. Bovendien kun je contact opnemen met onze Vietnam reisspecialist die je graag helpt bij het uitstippelen van je vakantie. 

Je reis begint op ZuidoostAzie.nl

Praktische tips

Sponsors