Visum Vietnam

Visum Vietnam

Op ZuidoostAzie.nl lees je over de mooiste plekken van Vietnam. Logisch natuurlijk dat je dit prachtige land met eigen ogen wilt zien! Een belangrijke stap bij het voorbereiden van je reis naar Vietnam is het regelen van je visum. Hieronder vind je de belangrijkste zaken die je moet weten om jouw visumaanvraag voor Vietnam snel en goed af te ronden.

Heb ik voor Vietnam een visum nodig?

Ja. Om naar Vietnam te kunnen reizen heb je een visum nodig. Je kunt kiezen voor een visum met enkele of meerdere inreizen. Beide typen visa zijn, afhankelijk van je keuze, één of drie maanden geldig. Kijk voor verdere informatie op VisumCentrale.nl.

ZELF NAAR Vietnam?

Bekijk alle 106 reizen naar Vietnam

Visumaanvraag Vietnam

In de meeste gevallen duurt het ongeveer drie werkdagen voordat de visumaanvraag is afgerond. Besteed jij je visumaanvraag liever uit? VisumCentrale.nl biedt een snelle en eenvoudige service om het aanvragen van je visum goed te laten verlopen.

Sinds januari 2018 is het ook mogelijk om een elektronisch visum aan te vragen. De kosten hiervoor bedragen €39,95. Er wordt door veel visumbureaus geadverteerd met een visa on arrival. Dat is feitelijk geen visum, maar een approval letter, waarbij het echte visum nog gekocht moet worden na aankomst op het vliegveld. Behalve het feit dat de ambassade afraadt gebruik te maken van een approval letter, vallen de kosten hiervoor hoger uit dan voor een elektronisch visum. Met een e-visum vermijd je ook nog eens de rij op het vliegveld.

Belangrijke documenten voor visum Vietnam

Je paspoort moet minstens tot zes maanden na het aanvragen van het visum geldig zijn. Op VisumCentrale.nl lees je welke documenten je nog meer moet aanleveren om je visumaanvraag voor Vietnam compleet te maken.

Reizen Vietnam

Specialisten Vietnam

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner
Sponsors