Visum Vietnam

Visum Vietnam

Op ZuidoostAzie.nl lees je over de mooiste plekken van Vietnam. Logisch natuurlijk dat je dit prachtige land met eigen ogen wilt zien! Een belangrijke stap bij het voorbereiden van je reis naar Vietnam is het regelen van je visum. Hieronder vind je de belangrijkste zaken die je moet weten om jouw visumaanvraag voor Vietnam snel en goed af te ronden.

Heb ik voor Vietnam een visum nodig?

Ja. Om naar Vietnam te kunnen reizen heb je een visum nodig. Je kunt kiezen voor een visum met enkele of meerdere inreizen. Beide typen visa zijn, afhankelijk van je keuze, één of drie maanden geldig. Kijk voor verdere informatie op VisumCentrale.nl.

Visumaanvraag Vietnam

In de meeste gevallen duurt het ongeveer drie werkdagen voordat de visumaanvraag is afgerond. Besteed jij je visumaanvraag liever uit? VisumCentrale.nl biedt een snelle en eenvoudige service om het aanvragen van je visum goed te laten verlopen.

Belangrijke documenten voor visum Vietnam

Je paspoort moet minstens tot zes maanden na het aanvragen van het visum geldig zijn. Op VisumCentrale.nl lees je welke documenten je nog meer moet aanleveren om je visumaanvraag voor Vietnam compleet te maken.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Vietnam

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Filipijnen kenner
Sponsors