Mui Ne Beach Jouw vakantie naar Zuidoost-Azië begint hier!

Mui Ne Beach

door Getaway Travel

Het vredige Mui Ne Beach in het zuiden van Vietnam is een langgerekt zandstrand met wuivende palmbomen en diverse resorts. Mui Ne heeft als bijnaam "Het Hawaii van Vietnam". De kokospalmen, uitgestrekte goudgele stranden en hoge golven maken dit strand tot een heerlijke plek. Dit strand heeft vaak toneel gestaan voor diverse fotoreportages en videoclips... zo mooi is het.

Het klimaat is er vrij constant en is er vrijwel het hele jaar een temperatuurtje van rond de 27 graden. Mui Ne beach staat ook bekend om de geweldige windsurf- en kitesurfmogelijkheden.

ZELF NAAR Mui Ne Beach?

Bekijk alle 20 reizen naar Mui Ne Beach

Mui Ne is bijzonder relaxed en de ideale bestemming om een paar dagen te luieren en te zwemmen. Vlakbij het strand liggen spectaculaire, witte zandduinen die het strand enigszins beschermen tegen de hevige regenval, tijdens het regenseizoen. Deze zandduinen, door de Vietnamezen Bao Trang (wit meer) genoemd, omvatten het hart van de nabijgelegen woestijn. Hier kun je gaan 'sandboarden': Met een zelfgemaakte slee glijd je van de duinen naar beneden.

In de buurt liggen ook de Vinh Hao warmwaterbronnen. Deze zouden therapeutische kwaliteiten hebben.

Reizen Mui Ne Beach

Specialisten Vietnam

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner
Sponsors