Like ons op Facebook

Specialisten Vietnam

Riksja Vietnam

Plannen om naar Vietnam te gaan? Praat met iemand die er is geweest: we zijn de Vietnam-fanaten van Riksja en kennen het land door en door. Vertel ons hoe jij graag reist en wat je wilt zien en wij helpen je de reis toegespitst op jouw wensen samen te stellen. Maak kennis met de hilltribes, gooi het anker uit in Halong Bay en laat een maatpak maken in Hoi-An.

Djoser

De in groepsreizen gespecialiseerde reisorganisatie Djoser richt zich op de avontuurlijke reiziger die het gemak van een georganiseerde groepsreis wil combineren met veel zelfstandigheid. Wij verplichten onze reizigers niet om zich aan het programma te houden en bouwen veel vrijheid in de route in, zodat je Vietnam op je eigen tempo en manier kunt verkennen.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is gespecialiseerd in groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen naar Zuidoost-Azië. Daarnaast biedt FOX “feel good” reizen aan waarin u een aantal dagen als vrijwilliger werkt. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NRV

“We bieden alleen reizen aan die we zelf leuk vinden.” Dat is het motto van NRV. Iedereen in ons team deelt uw liefde voor reizen en vanuit die passie zijn wij altijd op zoek naar de mooiste verre rondreizen. Door zelf veel te reizen hebben we verschillende mooie rondreizen voor u samengesteld. We nemen u graag mee langs de mooiste highlights van Vietnam.

bekijk alle reizen van NRV Best geboekte reizen

PANGEA Travel

PANGEA Travel begon in 2003 met het organiseren van maatwerkreizen naar Azië en Afrika. Wij willen onze kennis en reiservaringen delen met andere reizigers en vakanties aanbieden die zijn afgestemd op de individuele wensen van de reiziger. Daarom bieden wij geen standaardreizen aan, maar voorbeeldreizen. Deze vakanties dienen als voorbeeld en passen wij volledig naar uw wensen aan.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Travel Active

Travel Active is al 25 jaar specialist in bijzondere vrijwilligerswerkreizen op maat. In Azië kun jij op je eigen manier een steentje bijdragen, daar waar de hulp zo hard nodig is. Individueel, als groep of als gezin in Thailand, Cambodja, India, Sri Lanka, Vietnam, Myanmar, Nepal, China of Bali. Na een goede voorbereiding kun je gaan helpen in een kindertehuis of op een medisch project, tempels renoveren, (Engelse) les geven aan jonge monniken of voorlichting geven over hygiëne en milieu.

Sawadee

Wil je nieuwe culturen leren kennen en avontuurlijke rondreizen maken, maak dan kennis met Sawadee. Ontmoet ons op een van de Sawadee Infodagen of speur onze website door en doe inspiratie op voor je volgende reis naar Vietnam. Wij bieden actieve groepsreizen aan waarbij veel ruimte is voor individuele vrijheid.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Kook, eet, wandel en fiets met de locals tijdens een unieke rondreis naar Vietnam met Dimsum Reizen. Het ontmoeten van de lokale bevolking is een belangrijk thema binnen al onze reizen. Deze meet-a-local activiteiten zijn absoluut aan te raden en een bijzondere toevoeging aan je vakantie in Vietnam. Zo leer je de Vietnamese cultuur écht kennen en zie je tijdens je reis meer dan alleen de bekendste bezienswaardigheden.

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt individuele reizen op maat naar de mooiste bestemmingen in Zuidoost-Azië. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio samen, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië.

Oak Travel

Ga backpacken in Vietnam met Oak Travel! Dit is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in het ondersteunen en begeleiden van jonge reizigers die gaan backpacken of willen werken/studeren in het buitenland. Wij weten wat er allemaal bij komt kijken wanneer je een backpackreis naar Vietnam wilt maken en helpen je graag bij het plannen van je avontuur!

Rama Tours Holland

Reis langs de mooiste bekende én minder bekende bezienswaardigheden van Vietnam met Rama Tours Holland. Doordat wij zelf regelmatig op reis gaan naar Vietnam kunnen we u goed adviseren en voorzien van de beste tips om uw vakantie in Vietnam tot een droomreis om te toveren. Neem snel contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden van een individuele reis op maat naar Vietnam!

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen

Smaragd Reizen

Reis langs de vele bezienswaardigheden en hoogtepunten van Vietnam met Smaragd Reizen. De specialisten van Smaragd Reizen organiseren verschillende soorten rondreizen door Vietnam. U kunt reizen in een groep of alleen, een vastgesteld programma volgen of een reis op maat laten maken. De keuze is helemaal aan u!

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Vietnam kenner