Specialisten Vietnam

Riksja Vietnam

Plannen om naar Vietnam te gaan? Praat met iemand die er is geweest: we zijn de Vietnam-fanaten van Riksja en kennen het land door en door. Vertel ons hoe jij graag reist en wat je wilt zien en wij helpen je de reis toegespitst op jouw wensen samen te stellen. Maak kennis met de hilltribes, gooi het anker uit in Halong Bay en laat een maatpak maken in Hoi-An.

bekijk alle reizen van Riksja Vietnam Best geboekte reizen

Djoser

De in groepsreizen gespecialiseerde reisorganisatie Djoser richt zich op de avontuurlijke reiziger die het gemak van een georganiseerde groepsreis wil combineren met veel zelfstandigheid. Wij verplichten onze reizigers niet om zich aan het programma te houden en bouwen veel vrijheid in de route in, zodat je Vietnam op je eigen tempo en manier kunt verkennen.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

ANWB Vakantie

Wil je comfortabel naar Vietnam reizen, maar wel tegen een uiterst scherpe prijs? Kies voor ANWB Vakantie. Onze reisspecialisten stellen op basis van jouw wensen jaarlijks nieuwe rondreizen samen en reizen continu de hele wereld over op zoek naar de beste deals, de mooiste hotels en betrouwbare lokale partners. Ons doel: jou een onvergetelijke reiservaring in Vietnam bezorgen.

bekijk alle reizen van ANWB Vakantie Best geboekte reizen

Sawadee

Wil je nieuwe culturen leren kennen en avontuurlijke rondreizen maken, maak dan kennis met Sawadee. Ontmoet ons op een van de Sawadee Infodagen of speur onze website door en doe inspiratie op voor je volgende reis naar Vietnam. Wij bieden actieve groepsreizen aan waarbij veel ruimte is voor individuele vrijheid.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Van Verre Reizen

Na diverse reizen naar Vietnam hebben we vele voorbeelden van rondreizen en bouwstenen Vietnam op onze site staan. Ook kun je een keuze maken uit excursies en hotels. En zelfs kun je kiezen uit bouwstenen in Zuid-Vietnam waarbij je eindigt in Cambodja. De reizen Vietnam zijn allemaal aan elkaar te koppelen zodat we in overleg met jou een ideale reis door Vietnam kunnen samenstellen.

bekijk alle reizen van Van Verre Reizen Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Kook, eet, wandel en fiets met de locals tijdens een unieke rondreis naar Vietnam met Dimsum Reizen. Het ontmoeten van de lokale bevolking is een belangrijk thema binnen al onze reizen. Deze meet-a-local activiteiten zijn absoluut aan te raden en een bijzondere toevoeging aan je vakantie in Vietnam. Zo leer je de Vietnamese cultuur écht kennen en zie je tijdens je reis meer dan alleen de bekendste bezienswaardigheden.

bekijk alle reizen van Dimsum Reizen Best geboekte reizen

PANGEA Travel

PANGEA Travel begon in 2003 met het organiseren van maatwerkreizen naar Azië en Afrika. Wij willen onze kennis en reiservaringen delen met andere reizigers en vakanties aanbieden die zijn afgestemd op de individuele wensen van de reiziger. Daarom bieden wij geen standaardreizen aan, maar voorbeeldreizen. Deze vakanties dienen als voorbeeld en passen wij volledig naar uw wensen aan.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Oak Travel

Ga backpacken in Vietnam met Oak Travel! Dit is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in het ondersteunen en begeleiden van jonge reizigers die gaan backpacken of willen werken/studeren in het buitenland. Wij weten wat er allemaal bij komt kijken wanneer je een backpackreis naar Vietnam wilt maken en helpen je graag bij het plannen van je avontuur!

bekijk alle reizen van Oak Travel Best geboekte reizen

Praktische tips

Sponsors