Like ons op Facebook

Specialisten Vietnam

Vietnam Online

Vietnam online (anvr/sgr) biedt je de mogelijkheden om het echte Vietnam te ervaren. Vietnam is een van de mooiste landen van Azië met een grote verscheidenheid aan cultuur, natuur en temperatuur. Het land is oorspronkelijk en heeft een lage levensstandaard. De grote steden ademen het koloniale verleden, het zuiden is zwoel exotisch, het centrale deel historisch en het noorden ongerept. 

Djoser

De in groepsreizen gespecialiseerde reisorganisatie Djoser richt zich op de avontuurlijke reiziger die het gemak van een georganiseerde groepsreis wil combineren met veel zelfstandigheid. Wij verplichten onze reizigers niet om zich aan het programma te houden en bouwen veel vrijheid in de route in, zodat je Vietnam op je eigen tempo en manier kunt verkennen.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is gespecialiseerd in groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen naar Zuidoost-Azië. Daarnaast biedt FOX “feel good” reizen aan waarin u een aantal dagen als vrijwilliger werkt. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NRV

NRV is een directseller die zich specialiseert in het organiseren van reizen naar bestemmingen in Azië, het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika. U kunt bij NRV terecht voor zowel groepsreizen, privérondreizen en zonvakanties. Ook kunt u er voor kiezen uw reis zelf samen te stellen. Reizen met NRV is absoluut een onvergetelijke ervaring. U zult gegarandeerd met zeer veel enthousiaste verhalen thuiskomen. NRV hanteert het motto 'we bieden alleen aan wat we zelf leuk vinden'.

bekijk alle reizen van NRV Best geboekte reizen

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt individuele reizen op maat naar de mooiste bestemmingen in Zuidoost-Azië. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio samen, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië.

Sawadee

Sawadee gaat verder dan alleen de bekende hoogtepunten en reist –in kleine groepen– ook naar de minder voor de hand liggende (natuur)gebieden. Zo ga je het avontuur aan en zul je vaker onverwachte ontmoetingen hebben. De reisdagen zijn zo vaak mogelijk niet uitputtend lang, kiezen we dikwijls voor een binnenlandse vlucht en we verblijven bovendien graag meerdere nachten op een plek.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Dimsum Reizen organiseert bijzondere groepsreizen en individuele reizen naar Azië. Wij zijn al 10 jaar een kleine reisspecialist die zoekt naar verdieping en kwaliteit. We kennen onze bestemmingen dan ook goed uit eigen ervaring. Wilt u een persoonlijke afspraak en langskomen om uw reiswensen concreet te maken? Wij maken graag tijd voor u vrij!

Rama Tours Holland

Reis langs de mooiste bekende én minder bekende bezienswaardigheden van Vietnam met Rama Tours Holland. Doordat wij zelf regelmatig op reis gaan naar Vietnam kunnen we u goed adviseren en voorzien van de beste tips om uw vakantie in Vietnam tot een droomreis om te toveren. Neem snel contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden van een individuele reis op maat naar Vietnam!

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen

Smaragd Reizen

Reis langs de vele bezienswaardigheden en hoogtepunten van Vietnam met Smaragd Reizen. De specialisten van Smaragd Reizen organiseren verschillende soorten rondreizen door Vietnam. U kunt reizen in een groep of alleen, een vastgesteld programma volgen of een reis op maat laten maken. De keuze is helemaal aan u!

PANGEA Travel

PANGEA Travel begon in 2003 met het organiseren van maatwerkreizen naar Azië en Afrika. Wij willen onze kennis en reiservaringen delen met andere reizigers en vakanties aanbieden die zijn afgestemd op de individuele wensen van de reiziger. Daarom bieden wij geen standaardreizen aan, maar voorbeeldreizen. Deze vakanties dienen als voorbeeld en passen wij volledig naar uw wensen aan.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Travel Active

Travel Active is al 25 jaar specialist in bijzondere vrijwilligerswerkreizen op maat. In Azië kun jij op je eigen manier een steentje bijdragen, daar waar de hulp zo hard nodig is. Individueel, als groep of als gezin in Thailand, Cambodja, India, Sri Lanka, Vietnam, Myanmar, Nepal, China of Bali. Na een goede voorbereiding kun je gaan helpen in een kindertehuis of op een medisch project, tempels renoveren, (Engelse) les geven aan jonge monniken of voorlichting geven over hygiëne en milieu.

Smart Vietnam

Smart Vietnam bestaat uit een klein team van specialisten die Vietnam als geen ander kennen. Je hebt keuze uit verschillende rondreizen die allemaal individueel zijn. Je gaat zowel naar het noorden als naar het zuiden, en je bepaalt zelf of je de reis in Hanoi of in Ho Chi Minh begint. Het enige wat vaststaat is de route, maar zowel de accommodaties als de excursies kies je zelf. Natuurlijk hebben de specialisten van Smart Vietnam wel een selectie gemaakt van de leukste activiteiten en van betaalbare, maar sfeervolle slaapplekken. Zo hoef jij je geen zorgen te maken om hoogtepunten te missen.

Spreekt een rondreis je aan, maar vind je het toch net te kort? Dan is het mogelijk om nachten toe te voegen, zodat je reis langer duurt. Waar je de nachten toevoegt is geheel aan jou, dit kan overal. En als je graag meer excursies doet, dan boek je dit gewoon bij met één vinger op de knop. Wil je juist minder excursies doen met veel vrije tijd? No problem, bij Smart is het allemaal mogelijk!

Oak Travel

Ga backpacken in Vietnam met Oak Travel! Dit is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in het ondersteunen en begeleiden van jonge reizigers die gaan backpacken of willen werken/studeren in het buitenland. Wij weten wat er allemaal bij komt kijken wanneer je een backpackreis naar Vietnam wilt maken en helpen je graag bij het plannen van je avontuur!

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner