Duurzame reizen Vietnam

Wil je tijdens je reis naar Vietnam op de groene tour? Hieronder vind je aanbieders van duurzame reizen naar Vietnam.

Djoser

Wil jij een duurzame rondreis maken door Vietnam? Boek dan een vakantie bij Djoser. Wij hebben aandacht voor de wereld en streven ernaar om onze vakantiebestemmingen zo goed mogelijk achter te laten. Daarnaast bezoeken we tijdens onze rondreis door Vietnam duurzame projecten zoals een werkplaats voor mensen met een handicap.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

PANGEA Travel

Wie een duurzame rondreis door Vietnam wil maken kan daarvoor bij PANGEA Travel terecht! Deze reisorganisatie verzorgt maatreizen waarbij je kunt kiezen voor milieuvriendelijke accommodaties en excursies. Overnacht bijvoorbeeld in een ecolodge in Noord-Vietnam of bezoek een centrum dat zich ontfermt over bedreigde dierensoorten. 

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Boek je duurzame reis naar Vietnam via Dimsum Reizen en maak op een bijzondere en persoonlijke manier kennis met de cultuur van Vietnam. Wij verzorgen duurzame maatreizen waarbij je een meet-a-local excursie toe kunt voegen aan je reisprogramma. Samen met onze lokale partner zorgen wij ervoor dat je in contact komt met de lokale bevolking en samen bijvoorbeeld een hapje kunt eten. Zo leer je de Vietnamese keuken en cultuur op een leuke manier kennen.

bekijk alle reizen van Dimsum Reizen Best geboekte reizen

Je reis begint op ZuidoostAzie.nl

Praktische tips

Sponsors