Duurzame reizen Cambodja

Wil je tijdens je reis naar Cambodja op de groene tour? Hieronder vind je aanbieders van duurzame reizen naar Cambodja.

Djoser

Duurzaam toerisme en reisplezier gaan prima samen. Dat bewijst Djoser wel met haar onvergetelijke duurzame rondreizen door Cambodja. Djoser stelt duurzame vakanties naar Cambodja samen en houdt daarbij rekening met natuur, milieu en cultuur. Op die manier beperkt de reisorganisatie de negatieve effecten van reizen en levert ze een bijdrage aan duurzame ontwikkelingen in Cambodja.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

PANGEA Travel

PANGEA Travel organiseert maatreizen. Hierdoor kun je zelf bepalen hoe je reist en op welke manier je een duurzame bijdrage wilt leveren aan Cambodja. Dit kun je bijvoorbeeld doen door te kiezen voor kleinschalige accommodaties van lokale eigenaren. Het is ook mogelijk om tijdens je verblijf lokale projecten te bezoeken. Bezoek onze website en doe inspiratie op via onze duurzame voorbeeldreizen.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Ervaar het Cambodja van de locals tijdens een duurzame rondreis van Dimsum Reizen. Wij zorgen ervoor dat, indien je dat wenst, je in contact komt met de lokale bevolking. Bezoek bijvoorbeeld een Cambodjaanse familie en leer hoe je een heerlijke plaatselijke specialiteit klaarmaakt of ga samen op de fiets op pad in Siem Reap. Door tijd met elkaar door te brengen, maak je op een gezellige manier kennis met de manier van leven van de Cambodjanen. 

bekijk alle reizen van Dimsum Reizen Best geboekte reizen

Je reis begint op ZuidoostAzie.nl

Praktische tips

Sponsors