Like ons op Facebook

Duurzame reizen Cambodja

Wil je tijdens je reis naar Cambodja op de groene tour? Hieronder vind je aanbieders van duurzame reizen naar Cambodja.

Wil je tijdens je reis naar Cambodja op de groene tour? Hieronder vind je aanbieders van duurzame reizen naar Cambodja.

Djoser

Duurzaam toerisme en reisplezier gaan prima samen. Dat bewijst Djoser wel met haar onvergetelijke duurzame rondreizen door Cambodja. Djoser stelt duurzame vakanties naar Cambodja samen en houdt daarbij rekening met natuur, milieu en cultuur. Op die manier beperkt de reisorganisatie de negatieve effecten van reizen en levert ze een bijdrage aan duurzame ontwikkelingen in Cambodja.

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim duurzame reis aanbod naar Zuidoost-Azië. FOX biedt naast duurzame reizen naar Zuidoost-Azië tevens groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum. 

Dimsum Reizen

Dimsum Reizen organiseert bijzondere duurzame reizen naar Zuidoost-Azië rond diverse thema's. Zo'n centraal thema geeft verdieping aan de reis. U bezoekt lang niet altijd alleen de bekende hoogtepunten en er zit vaak een duidelijke lijn in de plaatsen die u bezoekt. We zijn gespecialiseerd in duurzame reizen rond diverse, traditioneel levende volkeren en stammen, festivals, cultureel erfgoed en met karakteristieke accommodaties.

Be More

Ontdek de wereld en ontdek jezelf tijdens de reis met Be More naar Cambodja. De projecten in Cambodja richten zich op scholen, sociale ontwikkeling en de basisbehoeften zoals tandenpoetsen. Ondersteun een project voor een langere periode of help een handje mee tijdens de 15 daagse groepsreis. We helpen graag bij het kiezen van het juiste project.

PANGEA Travel

PANGEA Travel organiseert maatreizen. Hierdoor kun je zelf bepalen hoe je reist en op welke manier je een duurzame bijdrage wilt leveren aan Cambodja. Dit kun je bijvoorbeeld doen door te kiezen voor kleinschalige accommodaties van lokale eigenaren. Het is ook mogelijk om tijdens je verblijf lokale projecten te bezoeken. Bezoek onze website en doe inspiratie op via onze duurzame voorbeeldreizen.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner