Kirirom National Park

Kirirom National Park

door Getaway Travel

Aan de voet van de Olifantenbergen ligt het Kirirom National Park. Hier kun je in eigen tempo en met eigen vervoer de smalle paden van de naaldbossen gaan verkennen. Het park is ideaal om te bezoeken als hoofdstad Phnom Penh je letterlijk en figuurlijk even te heet onder de voeten wordt en je verlangt naar wat meer rust en natuur.

Je kunt er een dagtrip van maken, maar een overnachting in bijvoorbeeld het Kirirom Hillside Resort bij de ingang is ook een mogelijkheid. Na een (inspannende) hike kun je hier nog even het zwembad induiken.

ZELF NAAR Kirirom National Park?

Bekijk alle 1 reizen naar Kirirom National Park

Het park is erg toegankelijk en veel Cambodjanen komen in Kirirom voor een ontspannen middaglunch (met hun geliefde) of een rustige wandeling. Wil je zelf iets meer avontuur, schakel dan voor enkele dollars een ervaren ranger in. Deze kan je naar prachtige vergezichten leiden, zoals een panorama-view over de Olifanten- of Cardamombergen. Zoals bij de meeste national parks in Cambodja geldt ook hier; wildlife spotten vergt vaak een behoorlijke dosis geduld. Tussen de naaldbomen leven hier, onder andere zwarte beren.

Het Kirirom National Park is goed te combineren met bezoek aan Phnom Penh. Regel hier bijvoorbeeld een moto (chauffeur met motor) of klim zelf op het motorzadel en zet koers richting het park, dat ongeveer honderd kilometer van de hoofdstad ligt.

Reizen Kirirom National Park

Foto's & video's Kirirom National Park

Specialisten Cambodja

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner
Sponsors