Specialisten Cambodja

Riksja Cambodja

Mystieke tempelcomplexen, magische zonsopgangen, witte zandstranden, traditionele vissersdorpjes en zeldzame dolfijnen: welkom in Cambodja! Wij zijn gek op dit waanzinnige land in Azië en reizen geregeld die kant op om sfeervolle slaapplekken en gave activiteiten voor je te zoeken. We delen onze reisgeheimen graag met je en helpen je een mooie rondreis in elkaar te puzzelen.

bekijk alle reizen van Riksja Cambodja Best geboekte reizen

Djoser

Het deskundige team van Djoser kent de door en door wereld dankzij haar jarenlange reiservaring. Inmiddels bieden we meer dan tweehonderd reizen aan naar bestemmingen dichtbij huis en ver weg. Cambodja is een van onze bestemmingen in Azië. We zorgen voor een afwisselende route, sfeervolle accommodaties en regelen al het vervoer ter plaatse, zodat je optimaal van Cambodja kunt genieten.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

Evaneos

Evaneos introduceert een vernieuwende manier om uw rondreis naar Cambodja te boeken. Wij zijn een reisplatform dat u direct in contact brengt met reisagenten ter plekke. Deze reisspecialisten kennen het land als geen ander en kunnen u daardoor perfect adviseren. Onze werkwijze zorgt ook voor lagere prijzen, omdat u uw reis direct bij een lokaal reisbureau boekt.

bekijk alle reizen van Evaneos Best geboekte reizen

ANWB Vakantie

Wist je dat ANWB Vakantie het grootste aanbod in verre rondreizen heeft van Nederland? Je kunt bij ons kiezen uit meer dan 300 groepsreizen, individuele rondreizen, single reizen, familiereizen en strandvakanties. Cambodja is een van onze favoriete bestemmingen. Onze Nederlandssprekende gidsen laten je Cambodja’s mooiste highlights met alle plezier zien.

bekijk alle reizen van ANWB Vakantie Best geboekte reizen

Sawadee

Sawadee is gespecialiseerd in groepsreizen met veel individuele vrijheid naar verre bestemmingen. Je kunt bij ons kiezen uit maar liefst 250 verschillende reizen waaronder vakanties naar Cambodja. Onze reisbegeleiders zorgen ervoor dat alle tickets en accommodaties geregeld zijn zodat je onbezorgd op reis vertrekt en met volle teugen van Cambodja kan genieten.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Van Verre Reizen

Van Verre is specialist in reizen naar Cambodja. Onze landendeskundigen kennen de bijzondere plekken in Cambodja en helpen je graag om jouw reis naar Cambodja bijzonder te maken. De reizen op onze site zijn voorbeeldreizen naar Cambodja, deze kun je volledig aanpassen naar eigen wens. Dat is ons specialisme. Zo bouwen we aan jouw eigen reis naar Cambodja.

bekijk alle reizen van Van Verre Reizen Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Ervaar de mooiste bezienswaardigheden van Cambodja op jouw manier en op jouw tempo met Dimsum Reizen. Elke reiziger is anders en daarom bieden wij flexibele maatreizen aan die we tot in detail aan jouw persoonlijke wensen kunnen aanpassen. Mix en match onze bouwstenen, excursies en meet-a-local activiteiten en knutsel zo jouw ideale reis in elkaar.

bekijk alle reizen van Dimsum Reizen Best geboekte reizen

PANGEA Travel

Ontdek Angkor Wat en alle andere bezienswaardigheden die Cambodja rijk is tijdens een van de op maat gemaakte rondreizen van PANGEA Travel. Wij bieden onze reizigers veel flexibiliteit en kiezen voor een persoonlijke benadering zodat we een reis naar Cambodja voor u kunnen samenstellen die perfect bij u past.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Oak Travel

Wil jij backpacken in Cambodja, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan kan Oak Travel je helpen! Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van jonge reizigers en bieden verschillende tours en reizen aan naar Cambodja. Daarnaast helpen we je bij alles wat je moet regelen voorafgaand aan je verre reis.

bekijk alle reizen van Oak Travel Best geboekte reizen

Praktische tips

Sponsors