Like ons op Facebook

Specialisten Cambodja

Cambodja Online

Met Cambodja online (anvr/sgr) reis je per boot over de Mekong Delta en het beroemde Tonle Sap meer, langs de bekendste steden Siem Reap en Phnom Penh en pak naast de highlights ook de onbekende plekjes mee: fietsen door traditionele dorpjes in de dichtbegroeide jungle, overnachten in sfeervolle, centraal gelegen, kleinschalige accommodaties, uitrusten aan rustige stranden, zonder veel drukte of vertier. 

Djoser

Het deskundige team van Djoser kent de door en door wereld dankzij haar jarenlange reiservaring. Inmiddels bieden we meer dan tweehonderd reizen aan naar bestemmingen dichtbij huis en ver weg. Cambodja is een van onze bestemmingen in Azië. We zorgen voor een afwisselende route, sfeervolle accommodaties en regelen al het vervoer ter plaatse, zodat je optimaal van Cambodja kunt genieten.

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is gespecialiseerd in groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen naar Zuidoost-Azië. Daarnaast biedt FOX “feel good” reizen aan waarin u een aantal dagen als vrijwilliger werkt. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

NRV

NRV is een directseller die zich specialiseert in het organiseren van reizen naar bestemmingen in Azië, het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika. U kunt bij NRV terecht voor zowel groepsreizen, privérondreizen en zonvakanties. Ook kunt u er voor kiezen uw reis zelf samen te stellen. Reizen met NRV is absoluut een onvergetelijke ervaring. U zult gegarandeerd met zeer veel enthousiaste verhalen thuiskomen. NRV hanteert het motto 'we bieden alleen aan wat we zelf leuk vinden'.

Rama Tours Holland

Reis naar Cambodja met Rama Tours Holland, specialist in unieke en op maat gemaakte reizen naar Zuidoost-Azië. Deze in 1985 opgerichte reisorganisatie regelt al meer dan dertig jaar individuele reizen op maat naar onder meer Cambodja. Het gespecialiseerde team van Rama Tours Holland geeft deskundig advies naar aanleiding van eigen reiservaringen en helpt u bij het maken van een droomreis.

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Dimsum Reizen organiseert bijzondere groepsreizen en individuele reizen naar Azië. Wij zijn al 10 jaar een kleine reisspecialist die zoekt naar verdieping en kwaliteit. We kennen onze bestemmingen dan ook goed uit eigen ervaring. Wilt u een persoonlijke afspraak en langskomen om uw reiswensen concreet te maken? Wij maken graag tijd voor u vrij!

PANGEA Travel

Ontdek Angkor Wat en alle andere bezienswaardigheden die Cambodja rijk is tijdens een van de op maat gemaakte rondreizen van PANGEA Travel. Wij bieden onze reizigers veel flexibiliteit en kiezen voor een persoonlijke benadering zodat we een reis naar Cambodja voor u kunnen samenstellen die perfect bij u past.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt individuele reizen op maat naar de mooiste bestemmingen in Zuidoost-Azië. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio samen, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië.

Oak Travel

Wil jij backpacken in Cambodja, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan kan Oak Travel je helpen! Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van jonge reizigers en bieden verschillende tours en reizen aan naar Cambodja. Daarnaast helpen we je bij alles wat je moet regelen voorafgaand aan je verre reis.

Travel Active

Travel Active is al 25 jaar specialist in bijzondere vrijwilligerswerkreizen op maat. In Azië kun jij op je eigen manier een steentje bijdragen, daar waar de hulp zo hard nodig is. Individueel, als groep of als gezin in Thailand, Cambodja, India, Sri Lanka, Vietnam, Myanmar, Nepal, China of Bali. Na een goede voorbereiding kun je gaan helpen in een kindertehuis of op een medisch project, tempels renoveren, (Engelse) les geven aan jonge monniken of voorlichting geven over hygiëne en milieu.

Sawadee

Sawadee gaat verder dan alleen de bekende hoogtepunten en reist –in kleine groepen– ook naar de minder voor de hand liggende (natuur)gebieden. Zo ga je het avontuur aan en zul je vaker onverwachte ontmoetingen hebben. De reisdagen zijn zo vaak mogelijk niet uitputtend lang, kiezen we dikwijls voor een binnenlandse vlucht en we verblijven bovendien graag meerdere nachten op een plek. Zo heb je tijd om echt te kunnen genieten van wat er is.

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner