Like ons op Facebook

Specialisten Cambodja

Riksja Cambodja

Mystieke tempelcomplexen, magische zonsopgangen, witte zandstranden, traditionele vissersdorpjes en zeldzame dolfijnen: welkom in Cambodja! Wij zijn gek op dit waanzinnige land in Azië en reizen geregeld die kant op om sfeervolle slaapplekken en gave activiteiten voor je te zoeken. We delen onze reisgeheimen graag met je en helpen je een mooie rondreis in elkaar te puzzelen.

Djoser

Het deskundige team van Djoser kent de door en door wereld dankzij haar jarenlange reiservaring. Inmiddels bieden we meer dan tweehonderd reizen aan naar bestemmingen dichtbij huis en ver weg. Cambodja is een van onze bestemmingen in Azië. We zorgen voor een afwisselende route, sfeervolle accommodaties en regelen al het vervoer ter plaatse, zodat je optimaal van Cambodja kunt genieten.

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is gespecialiseerd in groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen naar Zuidoost-Azië. Daarnaast biedt FOX “feel good” reizen aan waarin u een aantal dagen als vrijwilliger werkt. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

NRV

De reisspecialisten van NRV bezoeken Cambodja regelmatig waardoor het land voor ons weinig geheimen meer kent. We delen onze bevindingen graag met u tijdens een groepsreis of een individuele rondreis. Natuurlijk nemen we u mee naar Cambodja’s belangrijkste bezienswaardigheden, maar we laten u daarnaast ook graag zien wat Cambodja nog meer te bieden heeft. Nieuwsgierig? Bekijk onze reizen alvast online en boek direct uw favoriet.

Oak Travel

Wil jij backpacken in Cambodja, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan kan Oak Travel je helpen! Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van jonge reizigers en bieden verschillende tours en reizen aan naar Cambodja. Daarnaast helpen we je bij alles wat je moet regelen voorafgaand aan je verre reis.

PANGEA Travel

Ontdek Angkor Wat en alle andere bezienswaardigheden die Cambodja rijk is tijdens een van de op maat gemaakte rondreizen van PANGEA Travel. Wij bieden onze reizigers veel flexibiliteit en kiezen voor een persoonlijke benadering zodat we een reis naar Cambodja voor u kunnen samenstellen die perfect bij u past.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Ervaar de mooiste bezienswaardigheden van Cambodja op jouw manier en op jouw tempo met Dimsum Reizen. Elke reiziger is anders en daarom bieden wij flexibele maatreizen aan die we tot in detail aan jouw persoonlijke wensen kunnen aanpassen. Mix en match onze bouwstenen, excursies en meet-a-local activiteiten en knutsel zo jouw ideale reis in elkaar.

Rama Tours Holland

Reis naar Cambodja met Rama Tours Holland, specialist in unieke en op maat gemaakte reizen naar Zuidoost-Azië. Deze in 1985 opgerichte reisorganisatie regelt al meer dan dertig jaar individuele reizen op maat naar onder meer Cambodja. Het gespecialiseerde team van Rama Tours Holland geeft deskundig advies naar aanleiding van eigen reiservaringen en helpt u bij het maken van een droomreis.

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt individuele reizen op maat naar de mooiste bestemmingen in Zuidoost-Azië. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio samen, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië.

Travel Active

Travel Active is al 25 jaar specialist in bijzondere vrijwilligerswerkreizen op maat. In Azië kun jij op je eigen manier een steentje bijdragen, daar waar de hulp zo hard nodig is. Individueel, als groep of als gezin in Thailand, Cambodja, India, Sri Lanka, Vietnam, Myanmar, Nepal, China of Bali. Na een goede voorbereiding kun je gaan helpen in een kindertehuis of op een medisch project, tempels renoveren, (Engelse) les geven aan jonge monniken of voorlichting geven over hygiëne en milieu.

Sawadee

Sawadee is gespecialiseerd in groepsreizen met veel individuele vrijheid naar verre bestemmingen. Je kunt bij ons kiezen uit maar liefst 250 verschillende reizen waaronder vakanties naar Cambodja. Onze reisbegeleiders zorgen ervoor dat alle tickets en accommodaties geregeld zijn zodat je onbezorgd op reis vertrekt en met volle teugen van Cambodja kan genieten.

Evaneos

Evaneos introduceert een vernieuwende manier om uw rondreis naar Cambodja te boeken. Wij zijn een reisplatform dat u direct in contact brengt met reisagenten ter plekke. Deze reisspecialisten kennen het land als geen ander en kunnen u daardoor perfect adviseren. Onze werkwijze zorgt ook voor lagere prijzen, omdat u uw reis direct bij een lokaal reisbureau boekt.

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Vietnam kenner