Luxe reizen Cambodja

Wil je naar Cambodja, maar dan lekker luxe op reis? Hieronder vind je een aantal aanbieders van luxe reizen naar Cambodja.

Evaneos

Evaneos laat u uw reis in Cambodja van begin tot eind zelf ontwerpen. Van de route en transport tot de accommodaties en excursies. Hierdoor bepaalt u zelf de luxe van uw reis. Bij het plannen en boeken van uw rondreis wordt u geholpen door een plaatselijke reisagent. Doordat we traditionele tussenpartijen overslaan, betaalt u een lokale prijs.

bekijk alle reizen van Evaneos Best geboekte reizen

Van Verre Reizen

Reizen in stijl, slapen in boutique hotels of genieten van comfort en luxe. Met de reizen van Van Verre kun je een keuze maken uit bijzondere hotels en overnachtingen in Cambodja. Bij Van Verre reis je al grotendeels met privé-vervoer. Wil je nog meer luxe? Onze reizen worden voor jou op maat samengesteld, zo bouwen we samen aan een luxe reis door Cambodja.

bekijk alle reizen van Van Verre Reizen Best geboekte reizen

PANGEA Travel

Het ruime aanbod aan rondreizen naar Cambodja van PANGEA Travel bestaat onder meer uit comfortabele vakanties en luxe cruises. U reist in stijl van de ene bezienswaardigheid in Cambodja naar de andere en ploft aan het einde van de vakantiedag neer in het zachte bed van een luxe hotelkamer. Meer weten? Bekijk onze voorbeeldreizen op onze website of neem contact met ons op om alle mogelijkheden door te spreken.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Je reis begint op ZuidoostAzie.nl

Praktische tips

Sponsors