Like ons op Facebook

Luxe reizen Cambodja

Wil je naar Cambodja, maar dan lekker luxe op reis? Hieronder vind je een aantal aanbieders van luxe reizen naar Cambodja.

Wil je naar Cambodja, maar dan lekker luxe op reis? Hieronder vind je een aantal aanbieders van luxe reizen naar Cambodja.

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt individuele reizen op maat naar de mooiste bestemmingen in Zuidoost-Azië. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio samen, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië. 

Evaneos

Evaneos laat u uw reis in Cambodja van begin tot eind zelf ontwerpen. Van de route en transport tot de accommodaties en excursies. Hierdoor bepaalt u zelf de luxe van uw reis. Bij het plannen en boeken van uw rondreis wordt u geholpen door een plaatselijke reisagent. Doordat we traditionele tussenpartijen overslaan, betaalt u een lokale prijs.

Namasté Reizen

Namasté Reizen organiseert reizen voor levensgenieters. Zo hebben wij de beste accommodaties geselecteerd, maar kunt u ook comfortabel vervoer verwachten, bijzondere excursies, een culinair diner, een ontspannende massage, een personal shopper, een afternoon-tea… Omdat wij reizen op maat organiseren is niets onmogelijk! Wij bezoeken Thailand, Laos, Cambodja, Myanmar, Vietnam, Maleisië en Indonesië regelmatig en nemen er graag de tijd voor u te adviseren. Vraag via onze website vrijblijvend een uitgebreid voorstel aan. 

PANGEA Travel

Het ruime aanbod aan rondreizen naar Cambodja van PANGEA Travel bestaat onder meer uit comfortabele vakanties en luxe cruises. U reist in stijl van de ene bezienswaardigheid in Cambodja naar de andere en ploft aan het einde van de vakantiedag neer in het zachte bed van een luxe hotelkamer. Meer weten? Bekijk onze voorbeeldreizen op onze website of neem contact met ons op om alle mogelijkheden door te spreken.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Rama Tours Holland

Tijd om lekker te genieten in Cambodja! Rama Tours Holland is al sinds 1985 een van de meest toonaangevende reisorganisaties op het gebied van individuele, luxe reizen naar verschillende landen in Zuidoost-Azië waaronder Cambodja. Wij hebben Cambodja zelf vaak bezocht en helpen u graag bij het plannen van uw eigen droomvakantie naar dit prachtige land.

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

ZuidoostAzie.nl kenner