Bouwstenen Cambodja

Zoek je bouwstenen om je reis naar Cambodja zelf samen te stellen? Hieronder vind je diverse goede specialisten die bouwstenen aanbieden naar Cambodja.

Riksja Cambodja

Combineer verschillende bouwstenen met elkaar en knutsel zo zelf je individuele rondreis in elkaar. De Cambodja-fans van Riksja helpen je hier graag bij en delen hun beste reistips met je. Zo zijn de tempels van Angkor Wat een echte must-see en kunnen we ook Phnom Pehn en de stranden van Sihanoukville van harte aanbevelen.

Evaneos

Wilt u een op maat gemaakte reis naar Cambodja maken? Dat kan via Evaneos, een reisplatform dat u direct in contact brengt met lokale reisagenten. Samen met een reisspecialist ter plekke ontwerpt u uw eigen rondreis naar Cambodja. Hierbij kunt u onze voorbeeldreizen raadplegen ter inspiratie.

bekijk alle reizen van Evaneos Best geboekte reizen

Van Verre Reizen

Met de bouwstenen Cambodja van Van Verre Reizen kun je een complete reis door Cambodja samenstellen. Van bouwstenen van 2 dagen waarbij je logeert bij een familie, tot aan bouwstenen van 7 dagen waarbij je de hoogtepunten van Cambodja bezoekt, ideaal bijvoorbeeld in combinatie met een reis door Thailand. De bouwstenen Cambodja kun je naar eigen wens aanpassen.

bekijk alle reizen van Van Verre Reizen Best geboekte reizen

Je reis begint op ZuidoostAzie.nl

Praktische tips

Sponsors