Like ons op Facebook

Groepsreizen Cambodja

Wil je Cambodja met een leuke groepsreis ontdekken? Hieronder vind je diverse aanbieders van groepsreizen die je langs de mooiste delen van Cambodja voeren.

Wil je Cambodja met een leuke groepsreis ontdekken? Hieronder vind je diverse aanbieders van groepsreizen die je langs de mooiste delen van Cambodja voeren.

Djoser

Ver weg of dichtbij, met Djoser zit je altijd goed. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van groepsreizen en kennen de wereld inmiddels op ons duimpje. Je mooiste reis naar Cambodja maak je met Djoser! Bij Djoser kun je kiezen uit een ruim aanbod groepsreizen naar meer dan honderd bestemmingen wereldwijd. Met 'de andere manier van reizen' combineer je vrijheid met het gemak van goed geregeld vervoer en verblijf! 

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim groepsreis aanbod naar Cambodja. FOX biedt naast groepsreizen naar Cambodja tevens individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum. 

NRV

NRV biedt verschillende groepsreizen aan naar Cambodja. Tijdens de groepsreizen van NRV wordt u begeleid door een deskundige Nederlands sprekende reisleider en bezoekt u de vele hoogtepunten van Cambodja. Naast groepsreizen bied NRV tevens privérondreizen en zelf samenstel reizen aan. 

Sawadee

Wie met Sawadee naar Cambodja reist, kan rekenen op uitgebreide kennis en ervaring van ruim 30 kantoormedewerkers en meer dan 160 reisbegeleiders. Al 26 jaar verzorgen wij groepsreizen! Wij gaan daarbij verder dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Ontdek wat de rondreizen van Sawadee zo speciaal maakt. 

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

ZuidoostAzie.nl kenner