Groepsreizen Cambodja

Wil je Cambodja met een leuke groepsreis ontdekken? Hieronder vind je diverse aanbieders van groepsreizen die je langs de mooiste delen van Cambodja voeren.

Djoser

Djoser neemt je tijdens haar groepsreizen mee langs de mooiste plekjes van Cambodja in groepsverband en biedt je tegelijkertijd de vrijheid om zelf het avontuur op te zoeken en je eigen weg te vinden. Onze Nederlandse reisbegeleiders staan de hele vakantie voor je klaar en je kunt altijd bij de groep aansluiten, maar ook zelf op pad gaan. Die keuze maak je zelf!

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

ANWB Vakantie

Ontdek de hoogtepunten van Cambodja tijdens een groepsreis met ANWB Vakantie. Een ervaren, Nederlandssprekende reisleider vertelt je alles over dit land. Breng een bezoek aan het tempelcomplex van Angkor Wat, maak kennis met de authentieke sfeer in Phnom Penh en bewonder de Zilveren Pagode.

bekijk alle reizen van ANWB Vakantie Best geboekte reizen

Sawadee

Kies voor een groepsreis naar Cambodja en maak je geen zorgen over alle praktische zaken, want daar zorgen wij voor. We boeken alle tickets, regelen overnachtingen in sfeervolle accommodaties en zorgen voor comfortabel vervoer. Zo kun jij samen met je groepsgenoten optimaal genieten van alle highlights van Cambodja.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Je reis begint op ZuidoostAzie.nl

Praktische tips

Sponsors