Like ons op Facebook

Groepsreizen Cambodja

Wil je Cambodja met een leuke groepsreis ontdekken? Hieronder vind je diverse aanbieders van groepsreizen die je langs de mooiste delen van Cambodja voeren.

Wil je Cambodja met een leuke groepsreis ontdekken? Hieronder vind je diverse aanbieders van groepsreizen die je langs de mooiste delen van Cambodja voeren.

Djoser

Djoser neemt je tijdens haar groepsreizen mee langs de mooiste plekjes van Cambodja in groepsverband en biedt je tegelijkertijd de vrijheid om zelf het avontuur op te zoeken en je eigen weg te vinden. Onze Nederlandse reisbegeleiders staan de hele vakantie voor je klaar en je kunt altijd bij de groep aansluiten, maar ook zelf op pad gaan. Die keuze maak je zelf!

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim groepsreis aanbod naar Cambodja. FOX biedt naast groepsreizen naar Cambodja tevens individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum. 

NRV

Wanneer u een groepsreis naar Cambodja boekt via NRV, reist u niet alleen naar Cambodja maar ook naar Vietnam. Wij combineren het beste van beide landen tijdens onze zorgvuldig samengestelde rondreizen. Daarnaast is het ook mogelijk om mee te gaan met onze groepsreis door Cambodja, Laos en Thailand. Bij al onze reizen is een Nederlands sprekende reisleider aanwezig.

Sawadee

Wie met Sawadee naar Cambodja reist, kan rekenen op uitgebreide kennis en ervaring van ruim 30 kantoormedewerkers en meer dan 160 reisbegeleiders. Al 26 jaar verzorgen wij groepsreizen! Wij gaan daarbij verder dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Ontdek wat de rondreizen van Sawadee zo speciaal maakt. 

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner