Like ons op Facebook

Rondreis Cambodja

Als je van plan bent om een rondreis door Cambodja te maken kan je 2 dingen doen: of je gaat met een georganiseerde groepsreis of je laat een reis op maat samenstellen. Hieronder vind je diverse goede specialisten die rondreizen aanbieden, al dan niet in een groep.

Als je van plan bent om een rondreis door Cambodja te maken kan je 2 dingen doen: of je gaat met een georganiseerde groepsreis of je laat een reis op maat samenstellen. Hieronder vind je diverse goede specialisten die rondreizen aanbieden, al dan niet in een groep.

Cambodja Online

Cambodja online is onderdeel van Riksja Travel (anvr/sgr). Je kunt bij ons zelf je reis samenstellen met behulp van bouwstenen als 'Verborgen paradijzen' en 'Cultuur en olifanten van het noorden'. Je overnacht in kleinschalige, authentieke hotelletjes en cottages die passen bij de sfeer van Cambodja. Achter de website zitten reisspecialisten die zelf in Cambodja zijn geweest en helpen je graag met jouw droomreis. 

Djoser

Maak een prachtige 16-daagse rondreis langs de mooiste bezienswaardigheden van Cambodja of combineer je reis met een bezoek aan een aantal buurlanden zoals Vietnam, Laos of Thailand. Djoser biedt diverse reizen naar Cambodja aan waardoor er altijd wel een vakantie bij zit die aansluit bij je wensen. Vind al onze rondreizen naar Cambodja snel op onze website!

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim rondreis aanbod naar Cambodja. FOX biedt naast rondreizen naar Cambodja tevens groepsreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

NRV

Wilt u een verre rondreis maken vol natuur, cultuur, strand én heerlijk eten? Kies dan voor een rondreis naar Cambodja met NRV. Onze rondreizen naar Cambodja volgen een afwisselend programma met een evenwichtige mix van cultuur en natuur. Ontdek de highlights van Cambodja tijdens een van onze groepsreizen of individuele (maat)reizen. U vindt en boekt alle vakanties eenvoudig online.

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt rondreizen naar de mooiste bestemmingen in Cambodja. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio samen, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië. 

Dimsum Reizen

Elke reiziger is uniek en hetzelfde geldt voor de rondreizen naar Cambodja van Dimsum Reizen. Doordat wij volledig maatwerk bieden, vind je bij ons altijd wel een rondreis die bij je past. Maak een onvergetelijke reis langs Cambodja’s mooiste bezienswaardigheden of ontdek het land buiten de gebaande paden tijdens een van onze pioniersreizen.

Rama Tours Holland

Reis naar Cambodja met Rama Tours Holland. Wij organiseren unieke, persoonlijke rondreizen door Cambodja. Uw wensen staan bij ons voorop. Aan de hand van uw persoonlijke situatie en budget creëren wij een gepersonaliseerde rondreis door Cambodja. Bij ons bent u verzekerd van deskundig advies en persoonlijk contact bij al uw vragen.

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen

Sawadee

Wil je Cambodja en haar cultuur écht leren kennen, kies dan voor een rondreis van Sawadee. We nemen je mee naar Cambodja’s mooiste bezienswaardigheden en brengen je in contact met de gastvrije bevolking. Een van onze overnachtingen brengen we zelfs door bij een local thuis. Deze bijzondere ervaring maakt je rondreis door Cambodja onvergetelijk.

Evaneos

Ontwerp zelf uw rondreis naar Cambodja samen met een lokale reisspecialist van Evaneos. Dit reisplatform koppelt u aan een reisagent ter plaatse die samen met u een op maat gemaakte reis naar Cambodja samenstelt. Doordat onze reisagenten niet met vaste reisprogramma’s werken en het land door en door kennen, kunnen ze u als geen ander een onvergetelijke reis bezorgen. 

Like deze pagina

Praktische tips

Sponsors