Rondreis Cambodja

Als je van plan bent om een rondreis door Cambodja te maken kan je 2 dingen doen: of je gaat met een georganiseerde groepsreis of je laat een reis op maat samenstellen. Hieronder vind je diverse goede specialisten die rondreizen aanbieden, al dan niet in een groep.

Riksja Cambodja

Ontdek de mystieke tempels van Angkor Wat, de vissersdorpjes rondom het Tonle Sap-meer en de bezienswaardigheden van Phnom Penh tijdens een afwisselende rondreis die je zelf samengesteld hebt. Stippel met behulp van de bouwstenen van Riksja Cambodja een route door Cambodja uit die aansluit bij jouw interesses, of ga voor een van onze kant-en-klare reizen en maak slim gebruik van onze kennis en ervaring.

bekijk alle reizen van Riksja Cambodja Best geboekte reizen

Djoser

Maak een prachtige 16-daagse rondreis langs de mooiste bezienswaardigheden van Cambodja of combineer je reis met een bezoek aan een aantal buurlanden zoals Vietnam, Laos of Thailand. Djoser biedt diverse reizen naar Cambodja aan waardoor er altijd wel een vakantie bij zit die aansluit bij je wensen. Vind al onze rondreizen naar Cambodja snel op onze website!

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

Evaneos

Ontwerp zelf uw rondreis naar Cambodja samen met een lokale reisspecialist van Evaneos. Dit reisplatform koppelt u aan een reisagent ter plaatse die samen met u een op maat gemaakte reis naar Cambodja samenstelt. Doordat onze reisagenten niet met vaste reisprogramma’s werken en het land door en door kennen, kunnen ze u als geen ander een onvergetelijke reis bezorgen. 

bekijk alle reizen van Evaneos Best geboekte reizen

ANWB Vakantie

Wie een rondreis door Cambodja maakt, komt ogen te kort. ANWB Vakantie neemt je mee naar de prachtige tempels van Angkor Wat, de Zilveren Pagode en brengen een bezoek aan de Killing Fields. Zowel de groepsrondreizen als de individuele rondreizen van ANWB Vakantie laten je kennismaken met de boeiendste highlights van Cambodja.

bekijk alle reizen van ANWB Vakantie Best geboekte reizen

Sawadee

Wil je Cambodja en haar cultuur écht leren kennen, kies dan voor een rondreis van Sawadee. We nemen je mee naar Cambodja’s mooiste bezienswaardigheden en brengen je in contact met de gastvrije bevolking. Een van onze overnachtingen brengen we zelfs door bij een local thuis. Deze bijzondere ervaring maakt je rondreis door Cambodja onvergetelijk.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Van Verre Reizen

Een rondreis door Cambodja stel je bij Van Verre Reizen volledig zelf samen. Waar je jouw rondreis in Cambodja wilt beginnen is aan jou, samen stippelen we de route van de rondreis dan verder uit. De Angkor Wat in Siem Reap mag natuurlijk niet ontbreken tijdens je reis. Relaxen aan het strand kan in Sihanoukville aan de zuidkust. Bekijk de voorbeelden van onze rondreizen op de site.

bekijk alle reizen van Van Verre Reizen Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Elke reiziger is uniek en hetzelfde geldt voor de rondreizen naar Cambodja van Dimsum Reizen. Doordat wij volledig maatwerk bieden, vind je bij ons altijd wel een rondreis die bij je past. Maak een onvergetelijke reis langs Cambodja’s mooiste bezienswaardigheden of ontdek het land buiten de gebaande paden tijdens een van onze pioniersreizen.

bekijk alle reizen van Dimsum Reizen Best geboekte reizen

Je reis begint op ZuidoostAzie.nl

Praktische tips

Sponsors