Like ons op Facebook

Rondreis Cambodja

Als je van plan bent om een rondreis door Cambodja te maken kan je 2 dingen doen: of je gaat met een georganiseerde groepsreis of je laat een reis op maat samenstellen. Hieronder vind je diverse goede specialisten die rondreizen aanbieden, al dan niet in een groep.

Als je van plan bent om een rondreis door Cambodja te maken kan je 2 dingen doen: of je gaat met een georganiseerde groepsreis of je laat een reis op maat samenstellen. Hieronder vind je diverse goede specialisten die rondreizen aanbieden, al dan niet in een groep.

Cambodja Online

Cambodja online is onderdeel van Riksja Travel (anvr/sgr). Je kunt bij ons zelf je reis samenstellen met behulp van bouwstenen als 'Verborgen paradijzen' en 'Cultuur en olifanten van het noorden'. Je overnacht in kleinschalige, authentieke hotelletjes en cottages die passen bij de sfeer van Cambodja. Achter de website zitten reisspecialisten die zelf in Cambodja zijn geweest en helpen je graag met jouw droomreis. 

Djoser

Maak een prachtige 16-daagse rondreis langs de mooiste bezienswaardigheden van Cambodja of combineer je reis met een bezoek aan een aantal buurlanden zoals Vietnam, Laos of Thailand. Djoser biedt diverse reizen naar Cambodja aan waardoor er altijd wel een vakantie bij zit die aansluit bij je wensen. Vind al onze rondreizen naar Cambodja snel op onze website!

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim rondreis aanbod naar Cambodja. FOX biedt naast rondreizen naar Cambodja tevens groepsreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

NRV

Bij NRV kunt u kiezen voor rondreizen naar Cambodja in de vorm van groepsreizen of privé-rondreizen. Tijdens de groepsreizen wordt u begeleid door Nederlandssprekende reisleiding en tijdens onze privé-rondreizen reist u met uw eigen Engelstalige privé chauffeur. 

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt rondreizen naar de mooiste bestemmingen in Cambodja. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio samen, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië. 

Dimsum Reizen

Dimsum Reizen organiseert bijzondere rondreizen naar Cambodja rond diverse thema's. Zo'n centraal thema geeft verdieping aan de reis. U bezoekt lang niet altijd alleen de bekende hoogtepunten en er zit vaak een duidelijke lijn in de plaatsen die u bezoekt. We zijn gespecialiseerd in rondreizen rond diverse, traditioneel levende volkeren en stammen, festivals, cultureel erfgoed en met karakteristieke accommodaties.

Sawadee

Wie met Sawadee naar Cambodja reist, kan rekenen op uitgebreide kennis en ervaring van ruim 30 kantoormedewerkers en meer dan 160 reisbegeleiders. Al 26 jaar! Wij gaan daarbij verder dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Ontdek wat de rondreizen van Sawadee zo speciaal maakt. 

Rama Tours Holland

Reis naar Cambodja met Rama Tours Holland. Wij organiseren unieke, persoonlijke rondreizen door Cambodja. Uw wensen staan bij ons voorop. Aan de hand van uw persoonlijke situatie en budget creëren wij een gepersonaliseerde rondreis door Cambodja. Bij ons bent u verzekerd van deskundig advies en persoonlijk contact bij al uw vragen.

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen
Like deze pagina

Praktische tips

Sponsors