Accommodatie Cambodja

Accommodatie Cambodja

Overal in Cambodja vind je guesthouses, zowel in de steden als in meer afgelegen streken. Een overnachting in zo'n guesthouse kost soms maar twee euro per nacht. Het is dus een goede optie voor reizigers met een beperkt budget. Het nadeel is wel dat je dan flink wat aan comfort inlevert. Zo hebben ze bijvoorbeeld niet allemaal standaard warm water.

Sommige guesthouses bieden echter ook kamers aan die iets meer kosten. Je mag dan wat meer verwachten. Een warme douche, televisie en airconditioning zit dan meestal wel in het pakket.

ZELF NAAR Cambodja?

Bekijk alle 68 reizen naar Cambodja

Hotels

Hotels zijn er in Cambodja in alle prijsklassen. De hoofdstad Phnom Penh en de toeristische gebieden Siem Reap en Sinahoukville kennen zelfs hotels van internationale allure, zoals Le Meridien, Raffles en Intercontinental. In de wat kleinere dorpen zijn grote hotelketens echter nog niet neergestreken. Daar zul je vaak genoegen moeten nemen met wat minder comfort.

Kamperen

Voor wie avontuurlijk ingesteld is, zijn er ook mogelijkheden om te kamperen. Lokale touroperators kunnen je meenemen op trek-of fietstochten die je, met een tentje op je rug, dwars door de Cambodjaanse natuurgebieden leiden. Het aantal nog aanwezige landmijnen in Cambodjaanse grond maakt echter dat erop uittrekken zonder begeleiding geen goed idee is!

Reizen Cambodja

Specialisten Cambodja

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner
Sponsors