Emigreren naar Cambodja

Emigreren naar Cambodja

Als je voor langere tijd in Cambodja wil blijven, doe je er bij aankomst goed aan een zakenvisum aan te vragen. Een zakenvisum is net als een gewoon toeristenvisum één maand geldig, maar dat kan worden verlengd tot één jaar. Met een toeristenvisum is dat niet mogelijk.

Werken

Om in Cambodja te kunnen werken moet je officieel een werkvergunning aanvragen. In werkelijkheid gebeurt dit echter lang niet altijd. Wil je werken in Cambodja, dan is de website Bongthom misschien interessant voor je. Ze zijn gespecialiseerd in banen voor expats.

Goed voorbereid op reis?

Voor informatie over praktische zaken als vaccinaties en inentingen, het regelen van een visum, reisverzekeringen, vervoer naar de luchthaven of geldzaken, moet je vaak meerdere websites bezoeken. MyTravelPlanner heeft alle praktische informatie samengebracht en leidt je via vijf vragen naar uw persoonlijke to-do lijst op het gebied van zeven praktische zaken!

Like deze pagina

Specialisten Cambodja

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Vietnam kenner
Sponsors