Emigreren naar Cambodja

Emigreren naar Cambodja

Als je voor langere tijd in Cambodja wil blijven, doe je er bij aankomst goed aan een zakenvisum aan te vragen. Een zakenvisum is net als een gewoon toeristenvisum één maand geldig, maar dat kan worden verlengd tot één jaar. Met een toeristenvisum is dat niet mogelijk.

Werken

Om in Cambodja te kunnen werken moet je officieel een werkvergunning aanvragen. In werkelijkheid gebeurt dit echter lang niet altijd. Wil je werken in Cambodja, dan is de website Bongthom misschien interessant voor je. Ze zijn gespecialiseerd in banen voor expats.

Like deze pagina

Specialisten Cambodja

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Filipijnen kenner
Sponsors