Emigreren naar Cambodja

Emigreren naar Cambodja

Als je voor langere tijd in Cambodja wil blijven, doe je er bij aankomst goed aan een zakenvisum aan te vragen. Een zakenvisum is net als een gewoon toeristenvisum één maand geldig, maar dat kan worden verlengd tot één jaar. Met een toeristenvisum is dat niet mogelijk.

Werken

Om in Cambodja te kunnen werken moet je officieel een werkvergunning aanvragen. In werkelijkheid gebeurt dit echter lang niet altijd. Wil je werken in Cambodja, dan is de website Bongthom misschien interessant voor je. Ze zijn gespecialiseerd in banen voor expats.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Cambodja

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Vietnam kenner
Sponsors