Like ons op Facebook

Reizen op maat Cambodja

Maatreizen Cambodja? Hieronder een overzicht van Cambodja specialisten die reizen op maat aanbieden.

Maatreizen Cambodja? Hieronder een overzicht van Cambodja specialisten die reizen op maat aanbieden.

Riksja Cambodja

Ben je op zoek naar een individuele rondreis die volledig toegespitst is op jouw reiswensen? Dat kan bij Riksja Cambodja! Onze Cambodja-fans hebben vanuit hun eigen reiservaring verschillende bouwstenen samengesteld. Deze korte reizen variëren van citytrip van een paar dagen in Phnom Pehn tot een zonvakantie in Sihanoukville en kun je met elkaar combineren om zo jouw droomreis te bouwen.

Djoser

Djoser biedt maatwerk aan op het gebied van groepsreizen naar bestemmingen overal ter wereld. Cambodja is een van de landen waar we graag naartoe reizen! Door onze jarenlange ervaring kunnen we je goed adviseren, maar uiteindelijk bepaal je zelf hoe je rondreis door Cambodja eruit ziet. Door die grote keuzevrijheid stap je op het vliegtuig voor de reis van je leven.

Van Verre Reizen

Een Cambodja reis op maat bied je alle vrijheid om jouw reis door Cambodja naar wens aan te passen. Wil je langer verblijven bij de Angkor Wat of wil je bijvoorbeeld uitgebreid op expeditie naar centraal en oostelijk Cambodja, dan passen we onze voorbeeldreizen volledig aan naar jouw ideeën. Bij Van Verre stel je jouw eigen reis samen, onze landendeskundigen helpen je graag.

Rama Tours Holland

Bij Rama Tours Holland maken we al meer dan dertig jaar reizen op maat naar verschillende verre bestemmingen, zoals Cambodja. U laat ons weten wat uw reiswensen zijn zodat wij een persoonlijke en unieke reis kunnen regelen. Daarbij zetten we onze eigen expertise in die we hebben opgedaan tijdens onze vele reizen naar Azië.

Namasté Reizen

Namasté Reizen is een reisorganisatie gespecialiseerd in reizen op maat naar Cambodja en allerlei andere bestemmingen in Azië. Een reis op maat betekent voor ons een reis die geheel voldoet aan uw wensen en ideeën. Wij nemen er graag de tijd voor u een goed advies te geven. Wij doen dit uit eigen ervaring want we bezoeken Cambodja regelmatig, op zoek naar bijzondere plekken, sfeervolle accommodaties en lekkere restaurantjes. Vraag via onze website vrijblijvend een uitgebreid voorstel aan. 

Evaneos

Evaneos is een internationaal reisplatform dat op maat gemaakte rondreizen naar Cambodja aanbiedt, samengesteld door lokale reisspecialisten. Profiteer van de kennis en expertise van onze agenten in Cambodja: zij kennen het land als geen ander en kunnen u als de beste adviseren. 

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Cambodja kenner