Reizen op maat Cambodja

Maatreizen Cambodja? Hieronder een overzicht van Cambodja specialisten die reizen op maat aanbieden.

Riksja Cambodja

Ben je op zoek naar een individuele rondreis die volledig toegespitst is op jouw reiswensen? Dat kan bij Riksja Cambodja! Onze Cambodja-fans hebben vanuit hun eigen reiservaring verschillende bouwstenen samengesteld. Deze korte reizen variëren van citytrip van een paar dagen in Phnom Pehn tot een zonvakantie in Sihanoukville en kun je met elkaar combineren om zo jouw droomreis te bouwen.

bekijk alle reizen van Riksja Cambodja Best geboekte reizen

Djoser

Djoser biedt maatwerk aan op het gebied van groepsreizen naar bestemmingen overal ter wereld. Cambodja is een van de landen waar we graag naartoe reizen! Door onze jarenlange ervaring kunnen we je goed adviseren, maar uiteindelijk bepaal je zelf hoe je rondreis door Cambodja eruit ziet. Door die grote keuzevrijheid stap je op het vliegtuig voor de reis van je leven.

Evaneos

Evaneos is een internationaal reisplatform dat op maat gemaakte rondreizen naar Cambodja aanbiedt, samengesteld door lokale reisspecialisten. Profiteer van de kennis en expertise van onze agenten in Cambodja: zij kennen het land als geen ander en kunnen u als de beste adviseren. 

Van Verre Reizen

Een Cambodja reis op maat bied je alle vrijheid om jouw reis door Cambodja naar wens aan te passen. Wil je langer verblijven bij de Angkor Wat of wil je bijvoorbeeld uitgebreid op expeditie naar centraal en oostelijk Cambodja, dan passen we onze voorbeeldreizen volledig aan naar jouw ideeën. Bij Van Verre stel je jouw eigen reis samen, onze landendeskundigen helpen je graag.

Je reis begint op ZuidoostAzie.nl

Praktische tips

Sponsors