Thailand toerisme festival

13 januari 2015 door Getaway Travel

13 januari 2015 - Het Thailand Toerisme Festival (TTF) gaat morgen van start in het Lumpini Park in Bangkok. Tijdens dit vijfdaagse festival dompelen lokale en internationale bezoekers zich onder in Thaise sferen met culturele opvoeringen, tentoonstellingen en activiteiten. Het TTF wordt geopend met een grootse parade, die om 16.30 begint bij het nationale stadion en eindigt bij Lumpini Park.

Hoogtepunt van het festival is een vijftal uniek ontworpen regionale dorpen, die ieder een traditionele Thaise manier van leven weergeven. De regio’s Central Region, Noord, Noordoost, Oost en Zuid zijn vertegenwoordigd. Ieder dorp biedt diverse activiteiten waarbij de bezoekers participeren aan de eeuwenoude cultuur en gebruiken.

2015 Discover Thainess campagne

Het TTF valt samen met de lancering van de "2015 Discover Thainess" campagne. Deze campagne is in het leven geroepen om de toeristische faciliteiten van Thailand extra aandacht te geven. Dit jaar ligt de focus op stabiliteit en veiligheid. Ook moedigt de campagne de Thaise bevolking aan om deel te nemen aan het behoud van de Thaise tradities en cultuur.

Tijdens het  Thailand Toerisme Festival wordt ook het 55-jarig bestaan van Tourism Authority of Thailand (TAT) en de 90ste verjaardag van het Lumpini Park gevierd. Heel Bangkok staat in teken van de festiviteiten.

Sponsors