Duurzame reizen Laos

Wil je tijdens je reis naar Laos op de groene tour? Hieronder vind je aanbieders van duurzame reizen naar Laos.

Djoser

Djoser laat tijdens haar rondreizen door Laos zien hoe leuk duurzaam toerisme kan zijn. Maak kennis met de lokale keuken van Laos in restaurant Makphet. Dit restaurant is onderdeel van een project dat kansarme jongeren in Laos een vak leert. Je proeft er traditionele gerechten en heerlijke cocktails en steunt daarmee de jongeren die in het restaurant werken.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

PANGEA Travel

PANGEA Travel biedt je de mogelijkheid om op verschillende manieren een positieve bijdrage te leveren aan het land van bestemming. Het is bijvoorbeeld mogelijk om tijdens je vakantie in Laos te overnachten in een duurzame ecolodge en om door middel van zorgvuldig uitgezochte excursies de lokale bevolking te steunen.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Dimsum Reizen geeft op een unieke manier invulling aan het begrip duurzaam reizen. Wij kijken niet alleen naar milieuvervuiling, maar richten ons in het bijzonder op de invloed die reizen heeft op de lokale bevolking. Wanneer we locals bezoeken, doen we dat in kleine groepen en niet vaker dan een paar keer per jaar. Lees alles over duurzaam toerisme op onze website en bekijk de verschillende meet-a-local activiteiten die we in Laos aanbieden.

Je reis begint op ZuidoostAzie.nl

Praktische tips

Sponsors