Like ons op Facebook

Duurzame reizen Laos

Wil je tijdens je reis naar Laos op de groene tour? Hieronder vind je aanbieders van duurzame reizen naar Laos.

Wil je tijdens je reis naar Laos op de groene tour? Hieronder vind je aanbieders van duurzame reizen naar Laos.

Djoser

Djoser laat tijdens haar rondreizen door Laos zien hoe leuk duurzaam toerisme kan zijn. Maak kennis met de lokale keuken van Laos in restaurant Makphet. Dit restaurant is onderdeel van een project dat kansarme jongeren in Laos een vak leert. Je proeft er traditionele gerechten en heerlijke cocktails en steunt daarmee de jongeren die in het restaurant werken.

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim duurzame reis aanbod naar Zuidoost-Azië. FOX biedt naast duurzame reizen naar Zuidoost-Azië tevens groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum. 

Dimsum Reizen

Dimsum Reizen organiseert bijzondere duurzame reizen naar Zuidoost-Azië rond diverse thema's. Zo'n centraal thema geeft verdieping aan de reis. U bezoekt lang niet altijd alleen de bekende hoogtepunten en er zit vaak een duidelijke lijn in de plaatsen  die u bezoekt. We zijn gespecialiseerd in duurzame reizen rond diverse, traditioneel levende volkeren en stammen, festivals, cultureel erfgoed en met karakteristieke accommodaties.

PANGEA Travel

PANGEA Travel biedt je de mogelijkheid om op verschillende manieren een positieve bijdrage te leveren aan het land van bestemming. Het is bijvoorbeeld mogelijk om tijdens je vakantie in Laos te overnachten in een duurzame ecolodge en om door middel van zorgvuldig uitgezochte excursies de lokale bevolking te steunen.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner