Rondreis Laos

Als je van plan bent om een rondreis door Laos te maken kan je 2 dingen doen: of je gaat met een georganiseerde groepsreis of je laat een reis op maat samenstellen. Hieronder vind je diverse goede specialisten die rondreizen aanbieden, al dan niet in een groep.

Riksja Thailand

Wil jij een individuele rondreis door Laos maken waarbij je het land écht leert kennen? Waar je kunt proeven van lokale gerechten en een praatje kunt maken met de gastvrije bevolking? Dat kan! Kies bij Riksja Laos jouw favoriete bouwstenen - korte reizen met vervoer, slaapplekken en activiteiten - en zie gegarandeerd meer dan alleen de toeristische trekpleisters.

bekijk alle reizen van Riksja Thailand Best geboekte reizen

Djoser

Bij Djoser kun je een rondreis door Laos boeken vanaf 22 dagen of kiezen voor een combireis waarbij je niet alleen Laos bezoekt maar ook Cambodja, Vietnam of Thailand. Welke rondreis je ook kiest, je bezoekt altijd de belangrijkste bezienswaardigheden van Laos. Bovendien kun je bij Djoser rekenen op een groepsreis die tot in de puntjes geregeld en verzorgd is.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

ANWB Vakantie

Of je nu in een groep wilt reizen, met familie of vrienden op avontuur wilt of gelijkgestemden wilt ontmoeten tijdens een singlereis, bij ANWB Vakantie vind je altijd wel een rondreis naar Laos die bij je past. Al onze reizen zijn avontuurlijk én comfortabel en worden tot in de puntjes voor je verzorgd. Zo kun jij optimaal genieten van Laos. Op naar Azië!

bekijk alle reizen van ANWB Vakantie Best geboekte reizen

Sawadee

Ga op avontuur in het ruwe berglandschap, ontmoet de boeddhistische monniken en de noordelijke bergstammen en laat je verleiden door de Laotiaanse keuken. Dit alles en meer ervaar je tijdens een rondreis naar Laos van Sawadee. Wij creëren bijzondere reiservaringen en streven ernaar je Laos echt te laten leren kennen en ervaren.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Van Verre Reizen

Van Verre Reizen verzorgt rondreizen naar de mooiste bestemmingen in Laos. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio samen, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië. 

bekijk alle reizen van Van Verre Reizen Best geboekte reizen

Je reis begint op ZuidoostAzie.nl

Praktische tips

Sponsors