Like ons op Facebook

Rondreis Laos

Als je van plan bent om een rondreis door Laos te maken kan je 2 dingen doen: of je gaat met een georganiseerde groepsreis of je laat een reis op maat samenstellen. Hieronder vind je diverse goede specialisten die rondreizen aanbieden, al dan niet in een groep.

Als je van plan bent om een rondreis door Laos te maken kan je 2 dingen doen: of je gaat met een georganiseerde groepsreis of je laat een reis op maat samenstellen. Hieronder vind je diverse goede specialisten die rondreizen aanbieden, al dan niet in een groep.

Laos Online

Laos online is onderdeel van Riksja Travel (anvr/sgr). Je kunt bij ons zelf je reis samenstellen met behulp van bouwstenen als 'Cruisen over de Mekong naar Laos' en 'Slapen bij de Khmu'. Je overnacht in kleinschalige, authentieke hotelletjes en cottages die passen bij de sfeer van Laos. Achter de website zitten reisspecialisten die zelf in Laos zijn geweest en helpen je graag met jouw droomreis. 

Djoser

Bij Djoser kun je een rondreis door Laos boeken vanaf 22 dagen of kiezen voor een combireis waarbij je niet alleen Laos bezoekt maar ook Cambodja, Vietnam of Thailand. Welke rondreis je ook kiest, je bezoekt altijd de belangrijkste bezienswaardigheden van Laos. Bovendien kun je bij Djoser rekenen op een groepsreis die tot in de puntjes geregeld en verzorgd is.

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim rondreis aanbod naar Laos. FOX biedt naast rondreizen naar Laos tevens groepsreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum. 

NRV

Bij NRV kunt u kiezen voor rondreizen naar Laos in de vorm van groepsreizen of privé-rondreizen. Tijdens de groepsreizen wordt u begeleid door Nederlandssprekende reisleiding en tijdens onze privé-rondreizen reist u met uw eigen Engelstalige privé chauffeur. 

Sawadee

Wie met Sawadee naar Laos reist, kan rekenen op uitgebreide kennis en ervaring van ruim 30 kantoormedewerkers en meer dan 160 reisbegeleiders. Al 26 jaar! Wij gaan daarbij verder dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Ontdek wat de rondreizen van Sawadee zo speciaal maakt. 

Rama Tours Holland

Bent u op zoek naar persoonlijk advies en een reisorganisatie die een rondreis door Laos voor u kan regelen die aan al uw wensen voldoet? Bij Rama Tours Holland bent u aan het goede adres. Wij verzorgen individuele maatreizen die we samenstellen op basis van de individuele wensen van de reiziger. We streven ernaar een droomreis naar Laos voor u te vinden!

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen
Like deze pagina

Praktische tips

Sponsors