Like ons op Facebook

Rondreis Laos

Als je van plan bent om een rondreis door Laos te maken kan je 2 dingen doen: of je gaat met een georganiseerde groepsreis of je laat een reis op maat samenstellen. Hieronder vind je diverse goede specialisten die rondreizen aanbieden, al dan niet in een groep.

Als je van plan bent om een rondreis door Laos te maken kan je 2 dingen doen: of je gaat met een georganiseerde groepsreis of je laat een reis op maat samenstellen. Hieronder vind je diverse goede specialisten die rondreizen aanbieden, al dan niet in een groep.

Laos Online

Laos online is onderdeel van Riksja Travel (anvr/sgr). Je kunt bij ons zelf je reis samenstellen met behulp van bouwstenen als 'Cruisen over de Mekong naar Laos' en 'Slapen bij de Khmu'. Je overnacht in kleinschalige, authentieke hotelletjes en cottages die passen bij de sfeer van Laos. Achter de website zitten reisspecialisten die zelf in Laos zijn geweest en helpen je graag met jouw droomreis. 

Djoser

Bij Djoser kun je een rondreis door Laos boeken vanaf 22 dagen of kiezen voor een combireis waarbij je niet alleen Laos bezoekt maar ook Cambodja, Vietnam of Thailand. Welke rondreis je ook kiest, je bezoekt altijd de belangrijkste bezienswaardigheden van Laos. Bovendien kun je bij Djoser rekenen op een groepsreis die tot in de puntjes geregeld en verzorgd is.

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim rondreis aanbod naar Laos. FOX biedt naast rondreizen naar Laos tevens groepsreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum. 

NRV

Rondreis specialist NRV laat u kennismaken met de bekende bezienswaardigheden van Laos én de minder voor de hand liggende plekken in het avontuurlijke binnenland. Daarnaast is er tijdens uw rondreis door Laos tijd voor een praatje met de buitengewoon vriendelijke bevolking. Bekijk onze rondreizen online of neem contact op met onze reisexperts en informeer naar de mogelijkheden van een maatreis.

Rama Tours Holland

Bent u op zoek naar persoonlijk advies en een reisorganisatie die een rondreis door Laos voor u kan regelen die aan al uw wensen voldoet? Bij Rama Tours Holland bent u aan het goede adres. Wij verzorgen individuele maatreizen die we samenstellen op basis van de individuele wensen van de reiziger. We streven ernaar een droomreis naar Laos voor u te vinden!

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen

Sawadee

Ga op avontuur in het ruwe berglandschap, ontmoet de boeddhistische monniken en de noordelijke bergstammen en laat je verleiden door de Laotiaanse keuken. Dit alles en meer ervaar je tijdens een rondreis naar Laos van Sawadee. Wij creëren bijzondere reiservaringen en streven ernaar je Laos echt te laten leren kennen en ervaren.

Like deze pagina

Praktische tips

Sponsors