Like ons op Facebook

Rondreis Laos

Als je van plan bent om een rondreis door Laos te maken kan je 2 dingen doen: of je gaat met een georganiseerde groepsreis of je laat een reis op maat samenstellen. Hieronder vind je diverse goede specialisten die rondreizen aanbieden, al dan niet in een groep.

Als je van plan bent om een rondreis door Laos te maken kan je 2 dingen doen: of je gaat met een georganiseerde groepsreis of je laat een reis op maat samenstellen. Hieronder vind je diverse goede specialisten die rondreizen aanbieden, al dan niet in een groep.

Laos Online

Laos online is onderdeel van Riksja Travel (anvr/sgr). Je kunt bij ons zelf je reis samenstellen met behulp van bouwstenen als 'Cruisen over de Mekong naar Laos' en 'Slapen bij de Khmu'. Je overnacht in kleinschalige, authentieke hotelletjes en cottages die passen bij de sfeer van Laos. Achter de website zitten reisspecialisten die zelf in Laos zijn geweest en helpen je graag met jouw droomreis. 

Djoser

Ver weg of dichtbij, met Djoser zit je altijd goed. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van groepsrondreizen en kennen de wereld inmiddels op ons duimpje. Je mooiste reis naar Laos maak je met Djoser! Bij Djoser kun je kiezen uit een ruim aanbod rondreizen naar meer dan honderd bestemmingen wereldwijd. Met 'de andere manier van reizen' combineer je vrijheid met het gemak van goed geregeld vervoer en verblijf! 

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim rondreis aanbod naar Laos. FOX biedt naast rondreizen naar Laos tevens groepsreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum. 

NRV

Bij NRV kunt u kiezen voor rondreizen naar Laos in de vorm van groepsreizen of privé-rondreizen. Tijdens de groepsreizen wordt u begeleid door Nederlandssprekende reisleiding en tijdens onze privé-rondreizen reist u met uw eigen Engelstalige privé chauffeur. 

Sawadee

Wie met Sawadee naar Laos reist, kan rekenen op uitgebreide kennis en ervaring van ruim 30 kantoormedewerkers en meer dan 160 reisbegeleiders. Al 26 jaar! Wij gaan daarbij verder dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Ontdek wat de rondreizen van Sawadee zo speciaal maakt. 

Rama Tours Holland

Reizen met een persoonlijk karakter! Rama Tours Holland is een reisorganisatie gespecialiseerd in rondreizen naar Laos en andere landen in Zuidoost-Azië. Bij Rama Tours Holland bent u verzekerd van een geheel verzorgde en tevens unieke en op uw persoonlijke wensen afgestemde vakantie. Wij adviseren, u beslist! 

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen
Like deze pagina

Praktische tips

Sponsors