Like ons op Facebook

Groepsreizen Laos

Wil je Laos met een leuke groepsreis ontdekken? Hieronder vind je diverse aanbieders van groepsreizen die je langs de mooiste delen van Laos voeren.

Wil je Laos met een leuke groepsreis ontdekken? Hieronder vind je diverse aanbieders van groepsreizen die je langs de mooiste delen van Laos voeren.

Djoser

Wil jij het échte Laos leren kennen? Ga dan mee met een groepsreis van Djoser. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we Laos door en door en wijzen we je de weg naar de mooiste plekken van dit land in Zuidoost-Azië. Onze groepsreizen combineren het beste van een gezamenlijke reis met de vrijheid van een individuele vakantie. Je krijgt dus het beste van twee werelden! 

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim groepsreis aanbod naar Laos. FOX biedt naast groepsreizen naar Laos tevens individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum. 

NRV

Ga mee met een van de groepsreizen van NRV en leer de bijzondere bezienswaardigheden van Laos kennen. Een reisleider die Nederlands spreekt, neemt u en uw medereizigers mee naar de mooiste plekken van Laos. We zorgen voor een afwisselend reisprogramma met een evenwichtige mix van cultuur en natuur.

Sawadee

Wie met Sawadee naar Laos reist, kan rekenen op uitgebreide kennis en ervaring van ruim 30 kantoormedewerkers en meer dan 160 reisbegeleiders. Al 26 jaar verzorgen wij groepsreizen! Wij gaan daarbij verder dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Ontdek wat de rondreizen van Sawadee zo speciaal maakt. 

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner