Groepsreizen Laos

Wil je Laos met een leuke groepsreis ontdekken? Hieronder vind je diverse aanbieders van groepsreizen die je langs de mooiste delen van Laos voeren.

Djoser

Wil jij het échte Laos leren kennen? Ga dan mee met een groepsreis van Djoser. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we Laos door en door en wijzen we je de weg naar de mooiste plekken van dit land in Zuidoost-Azië. Onze groepsreizen combineren het beste van een gezamenlijke reis met de vrijheid van een individuele vakantie. Je krijgt dus het beste van twee werelden! 

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

ANWB Vakantie

Geniet van Laos samen met ANWB Vakantie! Tijdens een groepsreis ervaar je de ultieme balans tussen beleving en comfort. Breng een bezoek aan de sfeervolle stad, Luang Prabang en aan Vientiane met haar tempels, maak kennis met mysterieuze bergstammen en maak een boottocht over de Mekong rivier.

bekijk alle reizen van ANWB Vakantie Best geboekte reizen

Sawadee

Zie jij een groepsreis naar Laos wel zitten? Boek je rondreis naar Laos dan bij Sawadee, een reisorganisatie die gespecialiseerd is in groepsreizen en je gegarandeerd een bijzondere reiservaring in Azië bezorgt. Wanneer je kiest voor een groepsreis van Sawadee, worden alle praktische zaken voor je geregeld en kun je tijdens de hele vakantie rekenen op de hulp van ervaren reisbegeleiders.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Je reis begint op ZuidoostAzie.nl

Praktische tips

Sponsors