Like ons op Facebook

Reizen op maat Laos

Maatreizen Laos? Hieronder een overzicht van Laos specialisten die reizen op maat aanbieden.

Maatreizen Laos? Hieronder een overzicht van Laos specialisten die reizen op maat aanbieden.

Laos Online

Laos online is onderdeel van Riksja Travel (anvr/sgr). Je kunt bij ons zelf je reis op maat maken met behulp van bouwstenen als 'Slapen bij de Khmu' en 'Cruisen over de Mekong naar Laos'. Je overnacht in kleinschalige, authentieke hotelletjes en cottages die passen bij de sfeer van een rondreis door Laos. Achter de website zitten reisspecialisten die zelf in Laos zijn geweest en helpen je graag met jouw droomreis. 

Djoser

Ver weg of dichtbij, met Djoser zit je altijd goed. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van groepsrondreizen en kennen de wereld inmiddels op ons duimpje. Reizen op maat maakt Djoser voor families, bedrijven, jaarclubs en alle andere groepen vanaf 10 personen. De combinatie van je eigen ideeën, onze ervaring en wereldwijde netwerk van lokale touroperators levert een onvergetelijke reis op. 

NRV

NRV is een directseller die zich specialiseert in het organiseren van reizen naar bestemmingen in Laos. U kunt bij NRV terecht voor maatreizen naar Laos. Reizen met NRV is absoluut een onvergetelijke ervaring. NRV hanteert het motto 'we bieden alleen aan wat we zelf leuk vinden'. 

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt individuele reizen op maat naar de mooiste bestemmingen in Laos. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio samen, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven, omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië.

Rama Tours Holland

Reizen met een persoonlijk karakter! Rama Tours Holland is een reisorganisatie gespecialiseerd in rondreizen naar Laos en andere landen in Zuidoost-Azië. Bij Rama Tours Holland bent u verzekerd van een geheel verzorgde en tevens unieke en op uw persoonlijke wensen afgestemde vakantie. Wij adviseren, u beslist! 

Namasté Reizen

Namasté Reizen is een reisorganisatie gespecialiseerd in reizen op maat naar Laos en allerlei andere bestemmingen in Azië. Een reis op maat betekent voor ons een reis die geheel voldoet aan uw wensen en ideeën. Wij nemen er graag de tijd voor u een goed advies te geven. Wij doen dit uit eigen ervaring want we bezoeken Laos regelmatig, op zoek naar bijzondere plekken, sfeervolle accommodaties en lekkere restaurantjes. Vraag via onze website vrijblijvend een uitgebreid voorstel aan.

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

ZuidoostAzie.nl kenner