Like ons op Facebook

Reizen op maat Laos

Maatreizen Laos? Hieronder een overzicht van Laos specialisten die reizen op maat aanbieden.

Maatreizen Laos? Hieronder een overzicht van Laos specialisten die reizen op maat aanbieden.

Laos Online

Laos online is onderdeel van Riksja Travel (anvr/sgr). Je kunt bij ons zelf je reis op maat maken met behulp van bouwstenen als 'Slapen bij de Khmu' en 'Cruisen over de Mekong naar Laos'. Je overnacht in kleinschalige, authentieke hotelletjes en cottages die passen bij de sfeer van een rondreis door Laos. Achter de website zitten reisspecialisten die zelf in Laos zijn geweest en helpen je graag met jouw droomreis. 

Djoser

Voor op maat gemaakte groepsreizen moet je bij Djoser zijn! Wij bieden perfect verzorgde rondreizen door Laos aan, waarbij alles tot in de puntjes geregeld is. Wanneer je kiest voor een op maat gemaakte reis, houden we rekening met al je persoonlijke voorkeuren en maken we op basis daarvan een originele reis naar Laos.

NRV

NRV is een directseller die zich specialiseert in het organiseren van reizen naar bestemmingen in Laos. U kunt bij NRV terecht voor maatreizen naar Laos. Reizen met NRV is absoluut een onvergetelijke ervaring. NRV hanteert het motto 'we bieden alleen aan wat we zelf leuk vinden'. 

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt individuele reizen op maat naar de mooiste bestemmingen in Laos. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio samen, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven, omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië.

Rama Tours Holland

Neem vandaag nog contact op met Rama Tours Holland en begin met het plannen van uw op maat gemaakte reis naar Laos. Uw persoonlijke wensen staan bij ons voorop. Aan de hand daarvan gaan wij op zoek naar de mooiste accommodaties, bestemmingen en verborgen plekken van Laos. Klaar om te gaan?

Namasté Reizen

Namasté Reizen is een reisorganisatie gespecialiseerd in reizen op maat naar Laos en allerlei andere bestemmingen in Azië. Een reis op maat betekent voor ons een reis die geheel voldoet aan uw wensen en ideeën. Wij nemen er graag de tijd voor u een goed advies te geven. Wij doen dit uit eigen ervaring want we bezoeken Laos regelmatig, op zoek naar bijzondere plekken, sfeervolle accommodaties en lekkere restaurantjes. Vraag via onze website vrijblijvend een uitgebreid voorstel aan.

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner