Specialisten Laos

Riksja Thailand

Uitgestrekte rijstvelden, kletterende watervallen, de machtige Mekongrivier en sfeervol Luang Prabang: welkom in Laos! Met Riksja Travel reis je naar het hart van dit Aziatische land. Je overnacht bij een gastgezin in een bergdorpje, koelt af onder de watervallen van Bolovenland en ziet de zon achter het water wegzakken tijdens een cruise over de Mekongrivier.

Djoser

Kies voor Djoser en haal alles uit je vakantie naar Laos! Wij bieden je alle voordelen van een groepsreis gecombineerd veel individuele vrijheid. Doordat je je geen zorgen hoef te maken over het vervoer of de accommodaties – dat regelen wij – kun je volop genieten van al het moois dat in Laos te vinden is. Onze ervaren reisbegeleiders en de lokale gidsen laten je het graag zien! 

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

ANWB Vakantie

Ontdek samen met ons de hoogtepunten van Laos. Stap in een houten bootje en vaar over de Mekong rivier, bezoek plattelandsdorpjes aan het water, bewonder de tempels in Luang Prabang en slenter door de straten van Vientiane. Zoals je van ons gewend bent, is jouw hele rondreis door Laos van A tot Z perfect verzorgd en verblijf je in comfortabele en centraal gelegen hotels.

bekijk alle reizen van ANWB Vakantie Best geboekte reizen

Sawadee

De deskundige reisexperts en reisbegeleiders van Sawadee zijn gespecialiseerd in het creëren van bijzondere reiservaringen. We nemen je graag mee op een verrassende rondreis door Laos waarbij je het land écht leert kennen. Neem eens een kijkje op onze website waar je ons ruime reisaanbod vindt. Er zit altijd wel een vakantie bij die aansluit bij jouw wensen en budget.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Van Verre Reizen

Onze landendeskundige van Laos heeft Laos al meerdere malen bezocht en weet zodoende waar je zeker even langs moet of gezien moet hebben. Zoals bijvoorbeeld bij de bergstammen in Noord-Laos of waar je moet zijn in Vientiane. Onze specialist vertelt je graag over bijvoorbeeld de Treetop Explorer, wandelen op het Bolaven Plateau of cruisen op de rivier de Mekong.

bekijk alle reizen van Van Verre Reizen Best geboekte reizen

PANGEA Travel

PANGEA Travel biedt al bijna 15 jaar maatreizen aan naar Azië en Afrika. Sinds onze oprichting in 2003 hebben we al veel op maat gemaakte reizen samengesteld naar Laos voor tevreden reizigers. Wilt u dit ook, neem dan contact op met onze reisspecialisten. Zij houden net zo veel van reizen als u en helpen u graag bij het uitstippelen van de ideale vakantie.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Praktische tips

Sponsors