Like ons op Facebook

Specialisten Laos

Laos Online

Bij Laos online (anvr/sgr) reis je individueel langs gemoedelijke plaatsen waar je kan slenteren door gezellige straatjes en op de fiets kan stappen voor het onontdekte Laos. We bieden trekkings aan langs authentieke bergdorpjes en 200 meter naar beneden denderende watervallen. Stap ook op een bootje en ontdek het leven aan een van de bekendste rivieren van de wereld, de Mekong. Een rondreis door Laos is oorspronkelijk en nog steeds heel bijzonder.

bekijk alle reizen van Laos Online Best geboekte reizen

Djoser

Kies voor Djoser en haal alles uit je vakantie naar Laos! Wij bieden je alle voordelen van een groepsreis gecombineerd veel individuele vrijheid. Doordat je je geen zorgen hoef te maken over het vervoer of de accommodaties – dat regelen wij – kun je volop genieten van al het moois dat in Laos te vinden is. Onze ervaren reisbegeleiders en de lokale gidsen laten je het graag zien! 

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is gespecialiseerd in groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen naar Zuidoost-Azië. Daarnaast biedt FOX “feel good” reizen aan waarin u een aantal dagen als vrijwilliger werkt. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

NRV

NRV is een directseller die zich specialiseert in het organiseren van reizen naar bestemmingen in Azië, het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika. U kunt bij NRV terecht voor zowel groepsreizen, privérondreizen en zonvakanties. Ook kunt u er voor kiezen uw reis zelf samen te stellen. Reizen met NRV is absoluut een onvergetelijke ervaring. U zult gegarandeerd met zeer veel enthousiaste verhalen thuiskomen. NRV hanteert het motto 'we bieden alleen aan wat we zelf leuk vinden'.

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt individuele reizen op maat naar de mooiste bestemmingen in Zuidoost-Azië. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio samen, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië.

Rama Tours Holland

Rama Tours Holland is een toonaangevende en gespecialiseerde reisorganisatie die haar pijlen richt op Zuidoost-Azië. Wij verzorgen op maat gemaakte individuele reizen op maat naar onder meer Laos. Dat doen wij al sinds 1985. Onze expertise is breed: we weten de mooiste hotels, bezienswaardigheden die u niet mag missen en de verborgen schatten van Laos te vinden en delen die graag met u!

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen

Sawadee

Sawadee gaat verder dan alleen de bekende hoogtepunten en reist –in kleine groepen– ook naar de minder voor de hand liggende (natuur)gebieden. Zo ga je het avontuur aan en zul je vaker onverwachte ontmoetingen hebben. De reisdagen zijn zo vaak mogelijk niet uitputtend lang, kiezen we dikwijls voor een binnenlandse vlucht en we verblijven bovendien graag meerdere nachten op een plek. Zo heb je tijd om echt te kunnen genieten van wat er is.

Travel Active

Travel Active is al 25 jaar specialist in bijzondere vrijwilligerswerkreizen op maat. In Azië kun jij op je eigen manier een steentje bijdragen, daar waar de hulp zo hard nodig is. Individueel, als groep of als gezin in Laos, Thailand, Cambodja, Laos, India, Sri Lanka, Vietnam, Myanmar, Nepal, China of Bali. Na een goede voorbereiding kun je gaan helpen in een kindertehuis of op een medisch project, tempels renoveren, (Engelse) les geven aan jonge monniken of voorlichting geven over hygiëne en milieu.

PANGEA Travel

PANGEA Travel biedt al bijna 15 jaar maatreizen aan naar Azië en Afrika. Sinds onze oprichting in 2003 hebben we al veel op maat gemaakte reizen samengesteld naar Laos voor tevreden reizigers. Wilt u dit ook, neem dan contact op met onze reisspecialisten. Zij houden net zo veel van reizen als u en helpen u graag bij het uitstippelen van de ideale vakantie.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner