Visum Laos

Visum Laos

Op Zuidoostazie.nl lees je over de mooiste plekken van Laos. Logisch natuurlijk dat je dit prachtige land met eigen ogen wilt zien! Een belangrijke stap bij het voorbereiden van je reis naar Laos is het regelen van je visum. Hieronder vind je de belangrijkste zaken die je moet weten om jouw visumaanvraag voor Laos snel en goed af te ronden.

Heb ik voor Laos een visum nodig?

Ja. Om naar Laos te kunnen reizen heb je een visum nodig. Bij de grensovergangen Vientiane, Luang Prabang of Pakse, kun je het visum bij aankomst aanschaffen. Bij de overige grensovergangen van Laos is dit niet mogelijk en zul je je visum voorafgaand aan je vertrek naar Laos moeten regelen.

Het visum is één maand geldig en geeft recht op één enkele inreis. Met dit visum mag je maximaal dertig dagen in Laos verblijven. Het is mogelijk om je verblijf in Laos te verlengen bij de plaatselijke immigratiedienst. Kijk voor verdere informatie op VisumCentrale.nl.

Visumaanvraag Laos

In de meeste gevallen duurt het ongeveer drie tot zes werkdagen voordat de visumaanvraag is afgerond. Besteed jij je visumaanvraag liever uit? VisumCentrale.nl biedt een snelle en eenvoudige service om het aanvragen van je visum goed te laten verlopen.

Belangrijke documenten voor visum Laos

Je paspoort moet minstens tot zes maanden na elke aankomst in Laos geldig zijn. Op VisumCentrale.nl lees je welke documenten je nog meer moet aanleveren om je visumaanvraag voor Laos compleet te maken.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Laos

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Vietnam kenner
Sponsors