Duurzame reisorganisaties Myanmar

Duurzame reisorganisaties Myanmar

door Getaway Travel

Als je met een georganiseerde reis naar Myanmar gaat, is vooral je keus voor de reisorganisatie van belang. Deze organisatie bepaalt voor jou het vervoer van je reis, waar je overnacht en welke activiteiten er worden gedaan. Je kunt je er op letten of deze organisatie aandacht besteedt aan duurzaamheid.

Duurzame reisorganisaties proberen zoveel mogelijk duurzame accommodaties te boeken, en dragen op een positieve manier bij aan lokale ontwikkeling en natuurbehoud. Dit doen ze bijvoorbeeld door het steunen van een ontwikkelingsproject ter plaatse, een nationaal park, of milieuorganisatie.

ZELF NAAR Myanmar?

Bekijk alle 26 reizen naar Myanmar

In het geval van Myanmar, is het daarnaast ook belangrijk om te weten of de organisatie wel een eerlijk beeld schept van de politieke situatie. Er zijn er namelijk een aantal reisorganisaties die met glossy brochures een sprookjesachtig beeld scheppen van het land, wat natuurlijk in strijd is met de werkelijkheid. Deze organisaties onderhouden vaak banden met het dictatoriale regime.

Als je individueel op vakantie gaat, heb je duurzaam reizen voor het grootste gedeelte zelf in de hand. Aangezien je alle onderdelen van je reis zelf kan indelen, zijn er een hoop dingen waar je op kunt letten. Het begint bij vervoer en accommodatie, maar ook je keus voor bepaalde activiteiten en je gedrag op de bestemming spelen een rol.

Reizen Myanmar

Specialisten Myanmar

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Laos kenner
Sponsors