Like ons op Facebook

Groepsreizen Myanmar

Wil je Myanmar met een leuke groepsreis ontdekken? Hieronder vind je diverse aanbieders van groepsreizen die je langs de mooiste delen van Myanmar voeren.

Wil je Myanmar met een leuke groepsreis ontdekken? Hieronder vind je diverse aanbieders van groepsreizen die je langs de mooiste delen van Myanmar voeren.

Djoser

Djoser biedt rondreizen van twee of drie weken aan door Myanmar. We bezoeken onder meer de hoofdstad Yangon en het Inlemeer. Onderweg slapen we in sfeervolle, comfortabele accommodaties. Een lokale gids laat onze het echte Myanmar zien. Reis je ook mee? Bekijk het volledige reisschema snel op onze website!

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim groepsreis aanbod naar Zuidoost-Azië. FOX biedt naast groepsreizen naar Zuidoost-Azië tevens individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum. 

Sawadee

Wie met Sawadee reist, kan rekenen op uitgebreide kennis en ervaring van ruim 30 kantoormedewerkers en meer dan 160 reisbegeleiders. Al 26 jaar gaan we daarbij verder dan alleen de bekende hoogtepunten. Sawadee is puur reizen. Niet alleen bieden wij actieve en avontuurlijke reizen met respect voor het land en haar bewoners, maar reizen in kleine groepen zodat je de grootste beleving hebt. 

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner