Groepsreizen Myanmar

Wil je Myanmar met een leuke groepsreis ontdekken? Hieronder vind je diverse aanbieders van groepsreizen die je langs de mooiste delen van Myanmar voeren.

Djoser

Djoser biedt rondreizen van twee of drie weken aan door Myanmar. We bezoeken onder meer de hoofdstad Yangon en het Inlemeer. Onderweg slapen we in sfeervolle, comfortabele accommodaties. Een lokale gids laat onze het echte Myanmar zien. Reis je ook mee? Bekijk het volledige reisschema snel op onze website!

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

ANWB Vakantie

In Myanmar maak je samen met ANWB Vakantie kennis met hoogtepunten als het Inle meer met zijn beenroeiers en drijvende tuinen, het adembenemende Bagan met haar tempels en pagodes en ontmoet u de vriendelijke bevolking. Voor vertrek heeft u de mogelijkheid om de groepssamenstelling te zien op de website van ANWB Vakantie!

bekijk alle reizen van ANWB Vakantie Best geboekte reizen

Sawadee

Sawadee combineert de voordelen van een groepsreis met veel individuele vrijheid. Al onze groepsreizen naar Myanmar worden begeleid door een ervaren en enthousiaste reisbegeleider die je graag meeneemt naar de mooiste highlights van Myanmar én de nog minder bezochte plekken van het land. Iets voor jou? Bekijk onze reizen op onze website en boek je favoriet online.

Je reis begint op ZuidoostAzie.nl

Reviews Myanmar

Puurheid en schoonheid! (bezocht in januari 2016)

Review geschreven door Jan-Arie Bakkenes op 14 november 2017

Myanmar is zo ongelofelijk mooi en een puur land! Als je het oude Azië nog wilt zien, dan moet je Myanmar zeker en heel snel bezoeken. Ik ben bang dat het land over aan aantal jaren precies het zelfde zal zijn als Vietnam enz. Dus go for it!

Ultieme tip: Ga zeker naar de U Bein-brug met zonsopgang!
Aangeraden voor: Backpackers, Natuurliefhebbers

Praktische tips

Sponsors