Groepsreizen Myanmar

Wil je Myanmar met een leuke groepsreis ontdekken? Hieronder vind je diverse aanbieders van groepsreizen die je langs de mooiste delen van Myanmar voeren.

Djoser

Djoser biedt rondreizen van twee of drie weken aan door Myanmar. We bezoeken onder meer de hoofdstad Yangon en het Inlemeer. Onderweg slapen we in sfeervolle, comfortabele accommodaties. Een lokale gids laat onze het echte Myanmar zien. Reis je ook mee? Bekijk het volledige reisschema snel op onze website!

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

In Myanmar maak je samen met FOX kennis met hoogtepunten als het Inle meer met zijn beenroeiers en drijvende tuinen, het adembenemende Bagan met haar tempels en pagodes en ontmoet u de vriendelijke bevolking. Voor vertrek heeft u de mogelijkheid om de groepssamenstelling te zien op de website van FOX!

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

Sawadee

Sawadee combineert de voordelen van een groepsreis met veel individuele vrijheid. Al onze groepsreizen naar Myanmar worden begeleid door een ervaren en enthousiaste reisbegeleider die je graag meeneemt naar de mooiste highlights van Myanmar én de nog minder bezochte plekken van het land. Iets voor jou? Bekijk onze reizen op onze website en boek je favoriet online.

Je reis begint op ZuidoostAzie.nl

Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Zuidoost-Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Cambodja kenner